- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
kris07 #32798 üzenetére
500k most a 65-os LG C4, biztosan jobb, de nekem annyit mar vegkepp nem er egy TV. Ebbe is csak azert mentem bele, mert 5 ev garancia jar melle, akkor az pedig 6000Ft alatt van havonta.
Jack van rajta, de nem probaltam [kép] Jelen pillanatban nalam a The Big Bang Thory megy, 480p-s felbontasban a TV alap lejatszojarol. Semmi kockasodast nem latok, ugyhogy szerintem az az applikacio hibaja lesz. Viszont a regebbi 4:3-as .avi-kat nem tudja kezelni. Pl a Rem rendes csalad nem indul el. Gondolom ha csinalok egy gmail fiokot es toltok le egy VLC-t akkor az megoldodik.
Illetve az 5GHz meg nem mukodik es a piros szint kell valahogy lejjebb vennem. Elobbinel meg a routert kell valoszinuleg szogelnem, utobbit pedig lattam, hogy mindenhol tul van eroltetve, de remelem visszabb tudom allitani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motoros topic
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- GTA V
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell XPS 13 9343 - i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest