- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #29369 üzenetére
Ha normális választ adtál volna elsőre, akkor nem tetted volna ezt meg még egyszer, ne forgasd vissza rám ezt a meleg van dumát plz. Nem várok el sem tőled sem mástól semmit, ha nem szeretnél válaszolni ne tedd nincs harag.
A CAL-DAY/NIGHT módnak számomra azért volt haszna ha úgy tetszik, mert így van a tévén 3 "slot" ahova 3 féle különböző beállítást tudtam elmenteni. Az elsőre BT1886 gammával kalibráltam egy I1 Display Pro-val fehéregyensúlyt+színteret, a másodikra 2.2-vel és mivel a Samsungon a Plex klippel 95-re állított kontraszttal, hiába jó a PC-re kötött Limited-Limited-Limited video level lánc, ezért a harmadik CAL-NIGHT "slot"-ra került az oda amúgy helyes 87-re állított kontrasztú kalibráció egyenesen a plexen futtatott patternekkel szépen kézzel egyenként váltogatva. Így egymás alá pakolva tudtam hasonlítgatni. Mondjuk az tény, hogy valóban nem állítgattam ezt utána ide oda. Egyáltalán nem fog ez hiányozni, azt hittem a TCL-en is elő lehet varázsolni hasonlót, ha nem hát nem, nálam a BT gamma a nyerő.
Az LD témában köszönöm a válaszod, azt hiszem ezzel egy pillanatig sem foglalkozom innentől tovább és nem aggódom miatta, mondjuk tök őszintén az ilyesmi szerintem nekem fel se tűnt volna szabad szemmel, pláne mozgóképnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Fűnyíró topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Assetto Corsa EVO
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest