- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #29368 üzenetére
Nem értem a sértődést.
Abszolút normális választ kaptál, ráadásul szinte azonnal.A cal night és cal day is csak ugyanolyan képmód mint a többi, ugyanúgy felül írod. Nincs különbség. Persze megértem, ha valakinek több képmódra van szüksége, nincs ezzel semmi baj. A lényeg az, hogy nem igazán vesztesz vele semmit.
Az LD lehet user error is és fw hiba is. Én a C805 teszt alatt nem találkoztam ilyennel. Az LD-n sok mindent nem lehet állítani, 3 szintje van. A többi beállítás viszont okozhat ilyen hibát.
Lényeg, hogy én gyári mozi módban sem találkoztam ilyen problémával.Értem én, hogy meleg van, mindenki nyűgös, én is, de azért gyerekek ne már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest