Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ha normális választ adtál volna elsőre, akkor nem tetted volna ezt meg még egyszer, ne forgasd vissza rám ezt a meleg van dumát plz. Nem várok el sem tőled sem mástól semmit, ha nem szeretnél válaszolni ne tedd nincs harag.
A CAL-DAY/NIGHT módnak számomra azért volt haszna ha úgy tetszik, mert így van a tévén 3 "slot" ahova 3 féle különböző beállítást tudtam elmenteni. Az elsőre BT1886 gammával kalibráltam egy I1 Display Pro-val fehéregyensúlyt+színteret, a másodikra 2.2-vel és mivel a Samsungon a Plex klippel 95-re állított kontraszttal, hiába jó a PC-re kötött Limited-Limited-Limited video level lánc, ezért a harmadik CAL-NIGHT "slot"-ra került az oda amúgy helyes 87-re állított kontrasztú kalibráció egyenesen a plexen futtatott patternekkel szépen kézzel egyenként váltogatva. Így egymás alá pakolva tudtam hasonlítgatni. Mondjuk az tény, hogy valóban nem állítgattam ezt utána ide oda. Egyáltalán nem fog ez hiányozni, azt hittem a TCL-en is elő lehet varázsolni hasonlót, ha nem hát nem, nálam a BT gamma a nyerő.
Az LD témában köszönöm a válaszod, azt hiszem ezzel egy pillanatig sem foglalkozom innentől tovább és nem aggódom miatta, mondjuk tök őszintén az ilyesmi szerintem nekem fel se tűnt volna szabad szemmel, pláne mozgóképnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na meg ja meleg van