Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cartmenn

aktív tag

válasz nyaxi #29238 üzenetére

Megmondani nehéz ,hogy milyet vegyél :) főleg ha nem olyan van ,látatlanban ,meg a sima adatok alapján is reckír ajánlani bármit is ,,sokszor a tulajdonságokról is mást írnak ugyanarról a TVről . Én ha most látatlanban akarnák venni ,így hogy lejjebb menjünk a 65"ra (és így vettem a Hisense 55"u8qf ,egy rohadt jó TV ,szépséghibásan ,de nem bánom ,ekkor már nem volt újan kapható ,de jókat mondtak róla a fórumon 1000es fényerő ,132 zóna--nem sok de nagyon jó, a hangja meg pedig csak 2.0 nagyon jól szól------- A TCL 805-t meg csak úgy gondolván hogy jó lesz :) mert tavaly jelent meg ----és úgy általánosságban nagy problémám nincs vele. Na akkor a TV amit 65"ban vennék,az árat is nézve ,még mindig Qled :) samsung kilőve mert a qn85,90 es sorozat aminek már olyan a háttérvilágítás mint a c805 az drága.----- TCL C745 1000es fényerő 160zóna VA panel 270e-ért (amúgy én ezt nem :) ,de itt van pár tulajnak, ők többet tudnak róla ,a prohardveren van is teszt az 55"ról pld) Hisense U7KQ 1000es fényerő 384zóna VA panel 299e én ezzel kezdeném :) utána jön a C805 320ért az meg már itt ismert :)

Új hozzászólás Aktív témák