- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Szeretnék egy TCL tv-t venni és hosszas netes keresgélés, tesztek nézegetése után a TCL-t néztem ki mert a specifikációik és az árazás alapján verhetetlennek tűnnek. A TCL 55C805 és a 845-ön gondolkodok. Néztem a specifikációkat de nem igazán látom a különbséget a két modell között. Miben térnek el? Olvastam a topicot és a 805-re sok panasz van akadás, fagyás, laggolás meg hangcsúszások miatt. Ez mennyire általános? A 845-nél is hasonló gondok vannak? Esetleg az egész márkára jellemzők ezek? Én leginkább konzolos játékra, yt videók nézegetésére, Netflixezésre és időnként pendrive-ra töltött filmek lejátszására használnám. Hagyományos tv-t ugyan szinte sose nézek de azért ne csússzon már a kép meg a hang vagy akadozzon ha lehet.
Köszi a tapasztalatokat, tamacsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest