Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
Sziasztok! Szeretnék egy TCL tv-t venni és hosszas netes keresgélés, tesztek nézegetése után a TCL-t néztem ki mert a specifikációik és az árazás alapján verhetetlennek tűnnek. A TCL 55C805 és a 845-ön gondolkodok. Néztem a specifikációkat de nem igazán látom a különbséget a két modell között. Miben térnek el? Olvastam a topicot és a 805-re sok panasz van akadás, fagyás, laggolás meg hangcsúszások miatt. Ez mennyire általános? A 845-nél is hasonló gondok vannak? Esetleg az egész márkára jellemzők ezek? Én leginkább konzolos játékra, yt videók nézegetésére, Netflixezésre és időnként pendrive-ra töltött filmek lejátszására használnám. Hagyományos tv-t ugyan szinte sose nézek de azért ne csússzon már a kép meg a hang vagy akadozzon ha lehet.
Köszi a tapasztalatokat, tamacsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 85'' C735 QLED 4K 120Hz VRR DolbyAtmos/Vision, HDR10+,
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- új Hisense 70 A6KT 4K 178cm Smart TV óriási méret, garis
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor