- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Korábban már írtam, hogy DSE problémával szenvedek [kép] [kép] egy 43C645-ös készülékről van szó. Tegnap előtt jelentettem be a hibát és rá egy napra hívott egy hölgy, hogy hétfőn viszik a tv-t javításra. Azt mondta, hogy 1-1,5 hét lesz. Csak én attól tartok, hogy vissza fogják küldeni azzal, hogy a tv-nek semmi baja nincs. Mivel ez csak bizonyos tartalmaknál jön elő pl. focimeccs, vagy ahol nagyobb homogén szürkésebb árnyalatú felületek vannak, ezért félek, hogy nem fognak vele csinálni semmit sem. A képeken nyílván látni, hogy az egész kijelző DSE meg vertical banding-el küzd. Mindegy úgy voltam vele, hogy tudom nélkülözni a tv-t az nem gond, és hátha szerencsém lesz és kezdenek vele valamit. Majd írok, hogy mi lett a vége, mert szoktam olvasni, hogy ez egy kényes probléma amivel sok szerviz nem is foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest