Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Na úgy néz ki tényleg jobban rá kell feküdnöm az angolra és nem elég a koca nyelvismeretem, amivel azért megoldom a dolgaim.
Nagyjából mennyibe kerül egy óra egy nyelvtanárnál (online)?Esetleg jöhet ajánlás is. Én a kezdőtől egy picivel talán előrébb vagyok, de szókincsben ultraszegény vagyok. Ha meg kell szólalni, akkor belekontárkodok és meg is értik a külföldi kollégák és a hallás utáni persze könnyebben megy, de azért szükséges lesz fejlődnöm. Heti 1x tanárral kezdenék majd, hogy legyen idő az ismétlésekre és gyakorlásra.
Nem tudom mennyire trendi még, de több magántanárnál is jártam több éve és mind azt várta, hogy én csacsogjak és ő néha kijavít, csak nagyon nem vagyok csacsogós. Hamar demotiváltá váltam és elköszöntünk egymástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest