- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
batai15 #4003 üzenetére
"Ti mit ajánlanátok ?"
Mindent.De komolyan. Próbálj ki mindent, ami leköt, és "játszva" tanulsz belőle. Tökmindegy mit, egy idő után úgyis rájössz, hogy egymagában bármilyen könyv, app, hanganyag unalmassá, monotonná válik. A lényeg, hogy ha megunsz egy módszert, akkor válts valami másra, ami az újdonság erejéve újra le bír kötni.
A lényeg, hogy bármilyen angol anyag, foglakozás újra fel bírja kelteni az érdeklődésedet. Emellett a nyelvtan is fontos, de erre sem szabad rágörcsölni. Ismerd meg a szabályokat, de ne várd el magadtól, hogy azt másnap már alkalmazni is tudjad.
A legfontosabb, hogy a tanultaknak adj időt, hogy leülepedjenek. Pont mint vezetésnél. Ha két nap alatt lenyomsz 20 óra rutint, az nem olyan hatásos, mintha 20 nap alatt nyomnál le 1-1 órát. Az intenzív tanfolyamok (bármilyen) ezért nem eléggé hatékonyak.És kitartást. Ez egy hosszú folyamat; ha sietteted magad, az frusztrálni fog. Hagyd, hogy átfolyjon rajtad. Szórakoztasson, amivel foglalkozol. Szépen kialakul minden, mint púpos gyerek a prés alatt.
Ja, és a nyelvvizsga ne legyen kezdőként cél. Hamis illúziókba ringat. Én sose akartam nyelvvizsgát tenni, mert a munkám során sosem volt szükség rá. Se nyolc évvel ezelőtt, se ma, pedig sokféle dolgot csináltam. Viszont azért előfordul, hogy külföldivel kerülök szembe a munkák során hébe-hóba, és olyankor nagyon jól jön, ha elő tudom húzni az angoltudásomat a farzsebből. Pénzt ugyan nem kapok érte, de esetleg elintézhetek egy nem várt feladatot. Tolmácsra szorulni nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest