Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1226) Traxx


Traxx
őstag

Sziasztok!

Szeretnék egy kicsit előrelépni a nyelvtudás terén. Elég sokat felejtettem, a kb. 9 éve megszerzett középfokúm után főleg. Tanulgattam és gyakoroltam magánúton, és ezt folytatnám tovább, de talán máshogy. Pár hónapig jártam tanárhoz, amit most sajnos anyagi okokból pár hónapra szüneteltetnem kell, de addig sem szeretném, ha minden újra kiesne.

Az írás és a beszéd viszonylag jól megy, persze ezen is lehetne még javítani, ami viszont nem túl jó enyhén szólva, az a magnó (és ez soha nem volt az erősségem, de az okát is tudom...csak azt kiküszöbölni nem, max. csökkenteni). Mit ajánlanátok, hogyan tudnék ezen javítani? Első körben sorozatnézésre gondoltam, de nem tudom, mivel kellene próbálkoznom. Vagy van valamilyen egyéb bevált módszeretek?

Újabb nyelvvizsgát nem tervezek, csak a minél jobb tudás lenne a célom (de lehet idővel rám jön a csakazértis érzés, és belevágok :D ) És ennek ellenére azért szeretném ezt a "magnós" részt fejleszteni, hogy ne legyen gondom a külföldi telefonokkal, vagy a jövőbeli filmnézésekkel, na meg azzal szerintem több más készség is fejlődne...

Köszönöm a tippeket :R

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.