- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
time_drainer #5246 üzenetére
Azt írták, hogy kiváló bevezető játék, jó a story és ha lenyomtad a legacy részt, akkor is lehet játszani vele. Ha ezt mind hozza, akkor én elégedett leszek.
-
Mortein
tag
válasz
time_drainer #5242 üzenetére
Én nemrég vettem meg a Legacy-t, mert többen írták, hogy letehetetlen. Mondjuk ez annyira nem meglepő ilyen a 'zinternet. Nem lesz összehasonlítási alapom mivel nincs meg az alap, ezért a játékélmény lesz a meghatározó. Mondjuk az nem jó jel, hogy a magyarosítás olyan jól sikerült, hogy az első dolog, ami dobozbontásnál a kezembe kerül az egy matricaszett...
-
Mortein
tag
válasz
time_drainer #5233 üzenetére
Bgg-n 8.1 a legacy, a sima meg 8.0.
-
maross
nagyúr
válasz
time_drainer #5233 üzenetére
Jó a legacy is, ketten kétszer végigjátszható + utána is lehet játszani. 15 k körül utánadobták az embernek, az nagyon nagyon jó ár érte.
-
petyus_
senior tag
válasz
time_drainer #5231 üzenetére
Aeon's End Legacy van magyarul (egy ideje itt csücsül a polcon, de egyre hosszabb a backlog
)
-
TeebyKay
őstag
válasz
time_drainer #5220 üzenetére
A 8 főset nem próbáltam az valóban hosszúra nyúlhat, nem is tetszettek az extra kártyák amik bele kerültek. A 6 főset is inkább 4-5 emberrel szoktuk játszani, én nem is a játékosszám növelés miatt gondolom jobbnak, hanem az extra kártyák hoznak be új ötletes mechanikákat. Ha csak a prémiummal találkoztál, akkor mindenképp próbáld majd ki egyszer valamelyik 6 fős verziót, hátha pozitív csalódás lesz neked
-
TeebyKay
őstag
válasz
time_drainer #5215 üzenetére
Mi azt tapasztaltuk, hogy a 6fős kiadások a pörgősségből nem vesznek el semmit, és a 4 fősben is ugyanúgy ki lehet esni első körben. Szerintem azon is sok múlik mennyire gyakorlott társasozós a csapat. Akik rengeteget társasoznak azoknak a 4 fős hamar unalmassá vállhat. A jabbás kiadás a minden körben egyedi céllal elég jól megvariálja a játékot, hogy ne válljon monotonná.
-
Tristis
őstag
válasz
time_drainer #5175 üzenetére
Magic Maze lesz, már be van tervezve, egyik barátnak megvan. Szerettem is anno (5 éve játszottam kb.)! Csak remélem lesz hozzá társaság is! Valaha....
XCom: az utolsó PC játék, amit kijátszottam. Imádtam! Kár lenne elrontani
. Sose mertem megnézni a társas verziót...
De igaz, valóban ide való címek! Még a Pictomania/Skicc van. Az életem 2. legkedvesebb játéka.
-
TrollBalint
addikt
válasz
time_drainer #5103 üzenetére
Igen, van némi változás. Nem ismerem a régit, szabály szinten, de a BGG fóruma alapján az újban (amiben benne van a dark city is) az adószedő 9-es, míg a régiben 2-es rajtszámmal indult.
-
tepenzed
őstag
válasz
time_drainer #4114 üzenetére
Tegnap kipróbáltam a Szellemek Szigetét Pc-n, meg is lett a befutó, megrendelve
Köszi mindenkinek az ajánlásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest