Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
A Müllerben is akciós pár játék, de ami nagyon meglepett, az pont nem volt akciós...Carcassonne Winter Edition 9500 forintért. Itthon nem nagyon kapni, én még csak használtan láttam (ennél drágábban), illetve közös külföldi rendelős csoportban. Az Árkádban volt kettő még, de már csak egy van
-
time_drainer
csendes tag
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
A bulb sáv haszontalan teljesen, a +1-et lépős almacsutkás lapka túl erős, tiszta sajt stratégia szintén haszontalan. Ezzel a játék kb. le is van nullázva, a nyerő stratégia az, ha pörgeted a patkányokat felfelé, mindig hárommal egyszerre, és a végefelé lassítasz és megszeded magad. Sajtot fizetni soha nem éri meg, szóval csupa sok dolog, ami haszontalan, és kb. egy stratégia marad. A kezdőnek is túl sok előnye van. Nagyon akartan szeretni, de nem ez lesz az. Normál halandó lehet ezeket csak 10 játék után látja meg, annak lehet vele pár jó partija.
Az csak hab a tortán, hogy az almacsutka jelölők és a bulb jelölők is hiányoztak a dobozból, de hát néha ilyen van.
-
Azie
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Nem a vesztéssel volt baja, hanem hogy 3 intrigueból 3 mandatoryt húztam és mind olyan volt, amilyen kalandozója nem volt.
Emellett lett egy kombóm, hogy ha piety-t veszek fel, akkor kapok egy papot és küldi teljesítéskor visszajön egy kalandozó a résztvevők közül. Neki arcana+commerce lordja volt, nekem pedig mindegy volt mit teljesítek, mert a beholdert húztam. Az volt a baja, hogy "fölényeskedve" játszottam. o.O -
válasz
mike1334
üzenetére
Nálam nagyon durván telt a hét... Kedden indultunk pihenni kicsit külföldre, aztán onnét vissza, de nem haza, hanem go az ország másik vége, majd az északi csücske, majd onnét haza, összesen kb. 2500km ment le 5 nap alatt. Nade eközben volt a Tescos akció, ami kapóra jött, hiszen a háromnegyed országban tudtam volna vadászni, amire mondjuk nem volt szükség, mert az első két helyen 100%-os hatékonysággal zártam. A "de nem haza" résznél jött meg a Euronics rendelésem is, pont tudtam érinteni az átvételi pontot. Így a 2500km alatt összesen 11db társas lett az autóban. A feleségem mosolya nem volt őszinte, amikor hazafelé jövet még Fótra beugrottam egy 12.-ért (FB-s kihagyhatatlan ajánlat volt na
).Ezek lettek: Cascadia, Dűne Imperium, Eldorádó Legendája, The Crew - Mélytengeri K., Small Worlds wow, Homályrév Oroszlánfalka, Fesztáv, Kingdomino, Mr. Jack, 2db Azul (az egyik karácsonyra valakinek).
Minden este hullák voltunk, viszont azért játék is volt valamennyi, mert feldobtam, hogy az Azul csak nem durva annyira, hogy megviseljen minket a nehéz nap után, és hát mit ad isten, éppen van egy (kettő) az autóban
Hiba volt, mert hajnalig toltuk, nagyon bejött... 
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
First Rat, Crystal Palace, Great Wall, Parade volt tegnap. First Rat nagy csalódás, Crystal Palace lassúcska agyégető, de marad a gyűjteményben, Great Wall tipikus KS termék, sok tartalommal, de rossz balansszal, Parade pedig parádés, bekerült a top kártyajátékok körében nálam.
-
maross
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
Bunugyi kronikak 1400, 1900 toltotte ki az utobbi ket hetet, egynek elmennek, vannak pozitiv valtozasok az alapjatek ota. Kov heten szerintem folytatjuk az etherfieldset, ki kellene vegezni az 5. 6. kampanyt, aztan elmelkedhetek az eladason. Marha jo jatek, de nem tudom mikor lenne ido ujabb 100 orara vele, uj karakterekkel.
-
-
petyus_
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
én MTL-t használok, először közvetlenül tőlük rendeltem ([link]), de a gamewiz.hu-n általában van raktáron, és a mostani árfolyamon még olcsóbb is (korábban nem néztem, lehet amúgy is olcsóbban adják, gondolom nagy mennyiségre kapnak kedvezményt)
-
Dreimus
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Most az Everdell és Fesztáv esetében megvolt az alap insert vásárolva, de az újabb kiegeknél más metodika miatt nem kiegészítőket kaptak az insertek, hanem új modellt és így úgy döntöttem megvárom, míg kijön az összes kieg és majd akkor meglesem az insert árakat, plusz szerencsére mind2 játék készítője csinált hozzájuk egy complete box-ot amibe minden kiegészítő eleme belefér.
-
Dreimus
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Én MTL védőket használok, mert bár kipróbáltam több gyártó védőit, de a csomagon belüli védő méretek eltérnek, az MTL esetében nem futottam még bele, Everdell esetében 63,5*88-as védőket használtam sima standard változatokat, kis kártyáknál a 45*68-ast, vékony maga a védő, fényes, viszont könnyen keverhető.
Gondolkodom a prémiumra való cserélésen, csak az insert miatt aggódom, hogy a prémium vastagabb védő gondot okozhat majd, mert sok társasnál ütköztem gondba, hogy sima védő épp-épp elfért, de a prémium védőkkel már esélyem se lett volna
-
Dreimus
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Inkább azért írtam, hogy ne számítson senki valami nagy dologra, mert sajnos nagyon light-os Fesztáv lesz a két fős rész, mert ez első sorban kiegészítő és bár írták a egy- és kétszemélyes mód fejlszetését, de ez majd csak élesben derül ki, viszont a lapok limitált mennyisége miatt csak önmagában nem sok újra játszást hoz, illetve inkább filler játék szintre zuhan egy másik nagy társas elött, viszont kérdés, hogy visszafele mennyire lesz kompatiblis, az is sajnos majd november végén decemberben kiderül, ha csak nem csúsztatják jövőre.
-
Dreimus
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Ha így nézzük max egy mini Fesztáv lesz, aztán majd elválik mennyire is válik be, főleg a cél lapkák miatt is, de mindenkinek más jön be, ha hasonlítanom kell a Mars Terraformálás jut eszembe az Árész expedíciójával, hogy hasonló, legalábbis a kompaktságra, mert itt a 90 madár sok újra játszhatóságot ad, mivel az alapjátékban különböző madarak is hasonló képességgel rendelkeztek, csak a kinézetük szinezte meg a játékot, de itt a 90 lap nagyon gyorsan újra fog pörögni.
-
Dreimus
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Nem nagyon kell megvárni, mert semennyire nem lesz önálló és másabb mint az alap, csak az alapjátékot 4-en játszhatják és az Ázsia kiegészítő plusz két főt tesz hozzá, a plusz miatt lehet az Ázsiát ketten is játszani, mert benne lesz minden ami ehhez szükséges, viszont a madarak csak az Ázsiai kontinesről válogatott 90 lap lesz, hasonlóan mint a másik két kiegészítő csak az adott kontinens lapjait tartalmazza.
Szerintem csak önmagában nem igazán fog sokat megmutatni magából. -
válasz
mike1334
üzenetére
Huh köszi, le is csaptam egy Small World WoW-ra, meg egy Kingdominora, ja meg egy Gloomhaven - Oroszlánfalkára, meg ha már úgyis el kell érte menni (boltba rendeltem), akkor mellé dobtam egy Azult (tudom, erre vannak jóval olcsóbb megoldások, de impulzusvásárlás volt, megesik...
).És még alig múlt dél...

-
TrollBalint
addikt
-
citkar
addikt
-
Azie
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Én tettem fel, el is ment egyben a pakk, de láttad, külön is lett volna rá vevő. Direkt így volt beárazva, ha valaki nem viszi el az egészet csak az alapokat, akkor ha szopni kell a kiegekkel, ne forduljon bukóba. A cél az volt, hogy ne foglalja tovább a helyet, mert jön a Catacombs, ami után tuti nem kerülne elő sem az alap, sem a kiegek. Nem beszélve róla, hogy még a legacy is itt a polcon bontatlanul.
-
JoinR
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Acélmágnás, jópofa volt, de maradt benne lehetőség. A karaketerek nem tűnnek túl átgondoltnak. Tokenből sincs sok (épp elég volt 3 fővel), az érmék színezését és számozását se értem, ráadásul fele akkora vastagságú dobozba is elférne - ez utóbbit büntetném is, vicc, hogy félig üres dobozokat kell venni.
Meg egész nap ment a 3D-nyomtató, készülnek a 3D-s Mars Terraformálása lapkák
-
mike1334
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
Nem sokáig maradt a "teljesnek érzem a gyűjteményem" érzés...
Azóta bővült:
Kereskedő Völgye 1.
Carcassonne: Vadászok és Gyűjtögetők
Mesebeli Birodalmak
Kartográfusok
Unmatched: Robin Hood és Bigfoot
Egy Szép Új Világ (Az Egy Szép Új Királyságot cseréltem el rá)
Ticket to Ride: San Francisco
Caper: Europe
Targi (kieggel)
Halfogócska
Biblios
Fungi
Space Hulk: A halál angyalaiMég van egy "rövidke" listám, és kész, már hely sincs, max év játéka listáról nézek majd 1-2 játékot, vagy ha eladok valamit...igazából már hely sincs nagyon
-
Dr.NX
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Szép fogás!
Utánanéztem a For the King (and me)-nek, hát lesújtó.
Feleslegesen nagy doboz, macerás jelölők a kocka helyett, béna artwork...
Már az eredeti Biblios is elég meh téma szempontjából, de van egy stílusa.
BGG-n a retheme-ek is szebbek, mint az új kiadás.Szerintem megcsinálom print and play-nek, téma nélkül, 5+1 szín kell számokkal, meg pár szép kocka Aliról.
-
maross
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
Ooh, hirtelen azt hittem, hogy a townsfolk tussle...sajnalom, hogy azt kihagytam.
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Igen, volt szerencsém minddel játszani, sőt még ilyen kis 18 darabos kártyajátékokkal is.
- Nyugati Királyság építőmesterei + kézművesek kora kieg: a játékot csak kieggel ajánlom meleg szívvel, sokat dob rajta. Viszont 4-6 főre ajánlható csak a játék. Nagy előnye, hogy 6 fővel is lemegy szerintem 2 órán belül, kevés ilyen játék van. 3 fővel nem javaslom, 2-vel meg semennyire.
- Nyugati Királyság lovagjai: ez egy hosszú puzzle játék, elég agyégetős is, 2 fővel is simán van 1:40-2:00. A játékot viszont semilyen játékosszámmal nem tudom ajánlani, mert nagyon alacsony az interakciós szint.
- Nyugati Királyság Várgrófjai: ez egy nagyon kellemes darab, viszont csak 3-4 fővel ajánlható. Üde és különleges játék.
- Szkítia fosztogatói: Raiders of the north sea játék továbbfejlesztett verziója, egyfajta best of raiders of the north sea. Nem annyira retek ronda, mint amennyire neten keresztül tűnik. A grafika inkább közepes élőben, nem taszító (én is ettől féltem). 2-3 fővel ajánlható, 4 fővel már hosszúra nyúlik és randomka. Az alap mechanikák nagyon élvezetesek. Alacsony interakciós szintje miatt egyszer biztosan eladom, de egyelőre még marad.Összegezve, a fentiek közül szerintem a Várgrófok a legjobb játék, de 2 főre a Szkítia fosztogatóit ajánlanám, főleg mert nagyon kellemes árcédulája van.
- 16 lapos játékok: én értem, hogy de jó, hogy a tenyérben elfér, de általában ezek a mini játékok, nem is játékok valljuk meg őszintén. Aminek játék formája van: Air, Land, Sea - Critter War, egyszemélyes játékként pedig a Sprawlopolis kiemelkedő szerintem. -
petyus_
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
A doboz méretről jutott eszembe, múlt héten lett meg az utolsó, eddig hiányzó kieg a Mars Terraformáláshoz, gondoltam megnézem mennyire tudnám összepakolni őket. Elég sok minden van a társasban, úgyhogy nem éreztem túl nagynak az alapjáték dobozát, de az összes kiegészítő belefért
. -
racskobalazs
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Szia, köszönöm.
Megnéztem a különbségeket @doc jelzése alapján, hát az amcsi változat egy fokkal érthetőbb valahogy, úgyhogy lehet amazonról rendelem be mégis (árban is olcsóbb lenne még szállítással együtt is kb 3000 forinttal).Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!

-
TrollBalint
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Mi anno játszottunk vele, nekem eléggé tetszett, amolyan középkategória, amivel szívesen játszok, de nem ragaszkodok hozzá, hogy megvegyem. A feleségemnek viszont annyira nem jött be, mert a játék része, hogy az embereid meghalnak és ettől picit fura érzés vele játszani.
Ha jól emlékszem kikölcsönöztük a Gémklubból jó pár évvel ezelőtt. Egy kölcsönzést ill. próbajátékot viszont mindenképpen megér, pont ezen mechanika miatt. -
Mexbacsi
tag
válasz
mike1334
üzenetére
Ha nem ismered a carcassonnet próbáld ki board game arenan. Nekem egyik kedvenc játékom, de csak ott játszom vele (itthon nincs kihívás a többiekkel
). Én az alapot vennem és később az első és/majd a második kiegészítőt. Ketten a legjobb játszani vele. Mondjuk én szinte mindig az alappal játszom.
Stone aget én szeretem, könnyű játék, egyfajta verseny. Ez is fent van a board game arenan. -
goccer
aktív tag
válasz
mike1334
üzenetére
Értem abszolút, de számomra ez továbbra sem racionális, hanem érzelmi alapú érv. Azt is értem, hogy az ember a hobbija kapcsán nem mindig a racionalitást keresi, én viszont nem tudok nem racionális lenni
. 40 éves Gazdálkodj okosan paklik vagy a 30 éves Uno amikkel néha találkozok is kopott, látszik rajtuk, hogy többszáz parti van bennük adott esetben, de mégis ha ráfanyalodik az ember tud velük játszani mai napig. Ugyanakkor mondjuk a pár éves Brassomra (egyik jelenlegi kedvencem), amiben van nagyságrendileg 20 játék eddig, de már látszik a fekete keretes lapokon a kopás is valószínűleg hasonló szemmel fogok nézni 20 év múlva mint most egy Unora vagy Catanra. Lesznek akkor is új, sokkal érdekesebb, jobb játékok és max szökőévenként nosztalgiázni lesz jó a Brass. -
Revolit
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Mindezt egy KÁRTYAjátékhoz írták hozzászólásnak. És ez is egy vélemény, szerintem mindkét félnek igaza van

A Nemesist pl én is bevédőztem, mert drága volt, és sokat vannak a kártyák kézben. De kb az egyetlen védőzött játékom, és még egy társast se kellett kidobnom, mert megsérültek a kártyák. Pedig van pár száz darab (nagy dobozosba mondjuk csak olyan ~100
)szerk.: A Twilight Struggle van még védőzve, mert az is félig kártyajáték, és nehéz volt megszerezni anno.
-
goccer
aktív tag
válasz
mike1334
üzenetére
Én tényleg kíváncsi vagyok milyen racionális oka van ennek?
Mindegy hogy 5 vagy 60k-s a játék, pont ugyanúgy nem látom. Gyanítom, hogy érzelmi okok húzódnak sokszor a védőzés mögött, hogy egy használati tárgyat próbálunk görcsösen megőrizni eredeti állapotában. Ennek talán a csúcsa, amikor a "bontott, kevésszer játszott" játékot árulják úgy, hogy a fólia vissza van ragasztva a dobozra 
-
TrollBalint
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Én ezt a "krupié" jellegű keverést alkalmazom általában, hogy szétterítem valami nagy helyen, többnyire szőnyegen, aztán össze-vissza forgatom, majd össze az egész és jó. De ez nagyon sok még ehhez is, úgy hogy itt kis forgatás után inkább egyesével összeszedegetem a lapokat innen-onnan. De ez se gyors

A kártyavédőjüket meg megnézem, köszi. -
jansky1
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Frankó kis gyűjtemény.
Concordia + kiegekre tényleg érdemes beruházni. Ha ketten nyomjátok, akkor Corsica, Creta a legjobb, de még az Aegyptus is jó lehet. Nekem egyébként az Aegyptus által behozott mechanikák tetszettek az eddig kipróbáltak közül a legjobban. Tervben van még a Salsa kieg beszerzése.
A halkereskedőset próbálta valaki innen? Vélemény?7 Csoda Párbaj: Leaders és Solo: itt van a szekrényben, de még nem jutottunk oda, hogy kipróbáljuk. A Pantheon kieg nálunk nagy lyukra futás volt (nem a részemről).
Cascadia van még meg. BGG top 1 absztrakt játék, díjak elnyerője, nem érdemtelenül. Ha valaki azzal játszana én nem mondok nemet, de nekem nincs arányban a játékidő és a játékélmény. Nem ad annyit, mint amilyen hosszú egy parti.
Nincs meg, próbáltam, nagyon bejöttek:
Messina 1347
AnachronyAmik érdekelnek, de nem próbáltam:
Fantastic Factories szintén
Acélmágnás
Radlands
Sleeping gods. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Tesco-ban par napja 10200-ert lattam Szep uj vilagot.
Azt hogy ketten mennyire jo sajnos nem tudom. Ugyhogy ez inkabb egy altalanos tapasztalat lesz a jatekrol, nem feltetlen valasz neked.
Nekunk most uj kedvenc, baratokkal nyaraltunk es hatalmas siker volt mindenkinel. 5-en jatszottuk foleg, neha 7-en (kieggel lehet 7-en). Nagyon jo, nekem pont idealisan sokat kell benne gondolkozni, jo erzes mikor a vegen pont alig maradt ki eroforras kockam. Szamolgatos, elore tervezos, keves szaballyal, de megsem tul egyszeru. Valszeg nekem a 7 csoda kerul fel az aprora igy, mert azzal nem tudom lesz e kedvem jatszani ez utan.
Ami idegesitett az nem gameplay related. A romlottsag kieg nagyon jo, es mostmar nekunk szukseges is, de szerintem boven elfert volna az alap jatekban. Cserebe par kartyaert elkernek majd 10k-t ujra (ez a konyvbaglyon a legolcsobb, 8550).
Most vettem meg a haboru kieget, azt meg nem probaltam. -
petyus_
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Mi nagyon sokat játszottunk a szép új világgal, 2 és 3 fővel is, nagyon szeretjük, úgyhogy megjelenéskor megvettük a királyságot is. Sajnos kicsit csalódtunk benne, igaz még csak pár játék van benne, de annyira nem jön be. Azért egyelőre marad a polcon, hátha egyszer ráérzünk, de szívesebben vesszük elő a 'világot.
-
-
Mexbacsi
tag
válasz
mike1334
üzenetére
Nekem az volt a bajom a Svájc+Indiaval, hogy nagyon sok esetben a új celkartya húzásnál már olyanokat húztunk fel, amihez ki volt építve az útvonal. Gyakorlatilag a körünk abból állt, hogy húztuk fel a célkártyákat és így folyamatosan kaptunk pontot. Egy házi szabályt hoztunk be, hogy olyan kártyát nem lehet megtartani, amihez már ki van építve az útvonal.
tepenzed
Ezek nálam is fent vannak a listán, amit be kell majd szereznem :) -
petyus_
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Én mindig bgg-n szoktam nézni a kártyavédőt, mindegyik márkából leírják, hogy melyik jó rá, azt is jelzik, ha esetleg nem standard a méret, és nem mindegyik lesz jó. (desktopon a játék oldalán alul vannak a geeklist-ek, általában egyből ott van a kártyavédős fórum, mobilon viszont meg kell nyitnod a játék oldaláról a geeklist linket, és ha hot szerint rendezed általában az első lesz)
Hogy melyik lenne jobb, abban nem tudok segíteni, egy ideje csak MTL premiumot használok. Korábban vettem sleevekingset, de nekem nem jött be, tegnap elővettünk egy játékot amivel pár hónapja nem játszottunk, ezen sleevekings védők vannak, és nagyon össze volt ragadva, illetve mivel vékony, a keverés sem olyan egyszerű egy idő után (meghajolnak a sarkai).
-
tepenzed
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Én is sok helyen olvastam, hogy a GAH nagyon jó.
De mikor megláttam az árát, hátast dobtam. Néztem unboxing videót és az árához képest nagyon kevés elem van a dobozban, azok s elég egyszerűek és nem épp mai grafikával rendelkeznek, szóval még mindig töröm a fejem, hogy megér-e nekem ennyit, mikor egy vadi új játék is olcsóbb, pl Ark Nova. -
Tristis
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Ár/érték: Concordia.
Én vennék Concordiát és hozzá egy Corsica vagy Creta térképet két főre. Ezzel a pakkal 2-5 főre megvagytok, minden játékosszámmal remek!Szerintem a világ legjobb játéka a Concordia, Grand Austria a kedvenc kétszemélyes játékom. Eddig 350 társast próbáltam a BGG statisztika szerint. Everdell cuki, aranyos, játszható, nagy hibája nincs.
-
Mexbacsi
tag
válasz
mike1334
üzenetére
25k nem vészes ahhoz képest, hogy 30k ment használtan. Most hogy hozott belőle a gamewiz szerintem érdemes lecsapni rá, mert ha megunod és elfogy a boltokban ennyiért szerintem el lehet adni.
Én kétfősként szeretem pl a nyugati királyság lovagjait, bonfiret. mars terraformálását, anachronyt. Bár egyik sem rövid, de mind jó játék
Mindegyikben van versengés a helyekért. -
Azie
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
fogós kérdés

alapvetően igaz, hogy ezeket kb bárhol ki tudjátok próbálni, hogy mennyire jön be
everdell: határeset, nekem ketten elég kevés az interakció, 3-4 játék után kiismerhető - előnye, hogy könnyen tanulható, van magyar úgyhogy van esély másokkal is játszani
concordia: egyszer játszottam 4 fővel
lastwill: nem játszottam
GAH: nem játszottam
viti: 2-en szerintem nagyon tág a pálya, erős random faktora van, hogy kinek milyen szőlőfajta jut.
nálunk 2en a koop/nem cutthroat játékok váltak be eddig -
maross
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
És hogy ezután mindennel csak egyet játszunk, mert azt mindig megnyeri. o.O

ez van ha write only módban van az ember...

tudtam pótolni mással, de tapintásra nem olyan, meg amúgy is...milyen dolog már...