Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
-
gyépés
aktív tag
Mi az ázsia center melletti tescoban voltunk. Ott konkrétan minden játékra 20% akció van, nem csak a társasokra. Viszont ahogy néztem, még a 20%-kal is max. az arukeresős vállalhatóbb árakat érik el, szóval nem igazi akció, nem is vettem semmit.
Vagyis ezt gondoltam, mert a blokkon látom valamire megadták a 20%-os játék akciót. Kiderült, hogy vettünk egy babamosdatót, ilyen nagyon pici kádszerű izét, azt a Tesco játéknak veszi, úgyhogy arra kaptunk kedvezmènyt. Így mondjuk tök jó árban volt.
Valahol a gyerekneveles is egyfajta társasjáték, egy komolyabb fajta.[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
Tristis
őstag
Biztos írok majd még, de egyelőre ha arra fókuszálsz, hogy 9 éves lánnyal mit lehetne, akkor mindenképpen ajánlott a Kingdomino Kezdetek és a First Rat. Eldorado legendája is jó és az alappal simán tud játszani a picúrka.
A Pandemic Legacy-ból nyugodtan lehet a 0. évaddal kezdeni (ez jött ki legutóbb), közel vagy ugyanolyan jó, mint az 1. évad, a 2. évad gyengébb.
Jó játékot!Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
TrollBalint
addikt
Mivel kooperatív, minden információ publikus. Mi ráadásul mindig nyílt kártyákkal játszuk, szóval még el se kell kérni a másiktól a kártyát. Ezt általánosságban igaz minden kooperatív-ra, hogy elég ha egy ember tud angolul. Mondjuk egy Arkham Horrornál azért ilyenkor aki az angolos a csapatban, egy másfajta mélységét éli meg a játéknak
Nem tudom milyen multatok van Pandemicben, de a Legacy az nagyon nehéz, mi a számítógépen játszottuk, de csúnyán bebuktuk mindkétszer... pedig élőben szerettem volna én is, de hát így, hogy esélyünk se volt inkább nem adtam rá ki pénzt, ráadásul sok idő is lett volna (mi 4-en játszottuk volna)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
-
-
winery
aktív tag
Eldorádó legendáját tudom ajánlani ,szerintem nagyon élvezetes akár ketten is.
Én héten a unmatched árny és ködöt vettem illetve a hellapagost , igaz ezt nagyobb társasághoz.
Előtte a Viticulture, Ankh és a Concordia érkezett. Viticulture szintén olyan ,hogy akár ketten akár többen is nagyok élvezetes. A többivel sajnos még annyit nem tudtam játszani még.
-
jansky1
senior tag
Ha van lehetőséged, érdemes elmenni társasjáték klubos rendezvényekre kipróbálni játékokat. Jobb is játékmesterrel a tanulás és tényleg sokféle játékot meg lehet ismerni. Nekem voltak olyanok, amikre teljesen rá voltam kattanva, már majdnem megrendeltem, klubbos játék alapján is tetszett, viszont rájöttem, hogy a játszópajtiknak nem fog annyira bejönni. Előfordult, hogy olyan asztalhoz ültem, ahol végül nem az a játék került elő, amit szerettem volna és nem is nagyon érdekelt az új játék, viszont azt meg megvettem később, annyira megtetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Akkor valószínűleg találkoztál a Boardgamegeek oldallal is.
Ott a játékoknál van lehetőség szavazni, hogy hány fővel legjobb/ajánlott/nem ajánlott játszani.
Nyilván nem szentírás, de irányadónak jó tud lenni.
A Scythe esetében 1000 feletti szavazat van:
https://boardgamegeek.com/boardgame/169786/scytheElfogadom a sütiket.
-
Csak a huzoneveket viszik el, az osszes tobbi ott rohad meg. Metán is van jelenleg -75% kedvezménnyel árult játék (legalabbis 1-2 napja még volt) - ilyen ez. Amire van kereslet, az bolti ar alatt kevessel is elmegy, amier nincs, azt féláron is nehéz eladni. Nem kell tulgondolni. Egy jotanacs, mint tarsas vilagaba mostanaban belepo - ne vedd meg az akcios meh jatekot, es utana jo esetben nem kerul elo, rossz esetben kidobsz 10 orat az eletedbol par jatekra - nem eri meg. Inkabb még par ora melo/sporolas, es utana egy szuper jatekkal szorakozzatok, amit mellesleg, mint az altalad emlitett pelda is szemleltette, bolti ar alatt 1-2-3 ezerrel elvisznek, ha kell a hely masra.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest