Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozos rendelosdi osszefoglalo: philibert még nyitva ma estig/holnap delelottig, nem tudom pontosan, még kb 50-80 euro hianyzik a harmadik korhoz. Zatut majd még egyszer szervezek ha van valami tetszetos dolog, multkor elfelejtettem hasznalni a par fontnyi pontomat + termeszetesen a serult dnd temple of elemental evil-ert is par zatu-fontot kaptam vissza....
kickstarterek, amihez van szabad hely postaoptimalizalas celjabol, legtobbnel csak 1-2 hely van szabadon. Van ami mar ki van fizetve, van ami majd csak pledge manager nyitaskor lesz aktualis.:
its a wonderful world (race for the galaxy/terraforming mars fele tabloepito)
waste knights veteran of the waste pledge, kicsit sztorimeselosebb, en valami kaland-jatek-kockazat lapozgatos- this war of mineos, 7th continent+tobbharc dolgot varok tole.
dungeonology, errol tudok a legkevesebbet, de jopofan nez ki, sajat gesztenyet kapargatos felfedezos gyujtogetos lopakodos.
Bloodborne tonnaminis sok ks exkluzivos koop cmon-tol, erosen gondolkodom hogy vegyek belole eladasra is. tipikusan még ha sz* is, eladhato, de persze remelhetoleg jo lesz, en szeretem ezt a stilust, a vilag is bejon.
Carnival Zombie Second Edition deluxe, rancfelvarrott elso kiadas, ami nem volt rossz, csak a "kicsit" osszedobott szabalykonyvével sokak lelkén ejtett mely sebet. Kicsit aramvonalasitották, szabalkonyvet atpofoztak, remelhetoleg ezt mar nem csak olaszok keszitik .
Utolso tetel ami eszembe jut: Icaion (+esetleg mysthea), ketto egyutt kiad egy harmadik, koop jatekot, erre is kivancsi vagyok. Nagy a hype, nem tudom mennyire lesz jo.[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPad topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.