- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Beszéltem telefolnon velük és az ügyintéző hőlgy azt mondta hogy a 30Mb csolmag is elérhdtő ha a műszakisokon átmegy jóváhagyják
Rákérdeztem ara is ha nem megy a 20Mb se akkor 15-ös csomagra dobnak vissza, azt monta hogy nem a 10-re
Remélem nem lesz ilyen gondomPár napig még rágódok rajta és csomagot váltok
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dchard
veterán
válasz Garold #24797 üzenetére
Már azt hittem hiába járatom a számat.
"Ezt hívják úgy hogy parasztvakítás..."
És az a szomorú, hogy már a Kácsások is ezt csinálják. Tőlük többet vártam...
Egyébként annyi különbség valóban van az 1.3 highspeed-hez képest, hogy az ethernet channel nem működik a sima HS kábelekkel, de ugye a kérdés az nem erre volt kihegyezve. Ráadásul "sima" HDMI kábelt évek óta nem gyártanak, az még a fullHD-t sem tudja átvinni. A lényeg az, hogy ne tévesszen meg senkit kábelügyileg a sok felsorolt feature, hogy 3D, meg DTS HD bitstreaming stb. Ezt a végberendezés kezeli, a kábelnek teljesen transzparens, hogy arra a 10gigabites összeköttetésre mit raknak rá, az egyik fizikai rétegben a másik logikai rétegben történik. Akár SATA3-at, vagy USB-t vagy PCIe-t is át lehetne tolni a HDMI-n keresztül ez magát a fizikai interfészt és a kábelt nem érinti.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
poli27
veterán
válasz Weetjoue #24796 üzenetére
Mint írtam ha méltóztatnál elolvasni,fizetős munka keretében vezetik oda a kábelt.... Az hogy addig meg amíg van analóg úgy kell érteni,hogy nemsokára nem lesz csak digitális ez tuti.... arra mennek a cégek. Ha meg most van szolgáltatásod, akkor azon a tv-n továbbra is megy majd az adás... nem kell semmit csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
válasz dr.bubo #24794 üzenetére
Ezt hívják úgy hogy parasztvakítás...
Kábelen lévő jelzésekkel kapcsolatban ezt érdemes elolvasni.
[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
-
dchard
veterán
válasz poli27 #24789 üzenetére
Mindkettőtöknek:
1. Az UTP-t ne keverjük ide.
2. A HDMI kábeknek nincs verziója mivel mindgeyiknek pont ugyanannyi ér van a belsejében. A csatlakozónak van típusa, ezen kívül a végberendezésekben lévő HDMI implementációnak van verziója. A kábelnek maximum elektromos specifikációja van, de ez nem fordítható oda-vissza. Az eredeti szabványhoz képest az 1.3-ban emelték meg a működési sávszélességet 340MHz-re, de hangsúlyozom, hogy ez is csak a kábel elektromos specifikációját változtatta meg, de ezt is csak olyan mértékben, hogy szigorította a kábel gyártási minőségére vonatkozó paramétereket a magasabb freki miatt, de maga a kábel pont ugyanolyan, pont ugyanannyi ér van benne, megegyezik a fizikai kialakítása, a csatlakozók stb. Nem láttam még olyan HDMI kábelt, amire az lett volna ráírva, hogy 1.3 vagy 1.4. Nem véletlen, hogy ezt a végberendezéseknél adják meg (erősítő, STB, TV stb.)
Esetleg a működési frekit érdemes a kábelen keresni: ha 165MHz-et látsz rajta akkor régebbi, ha 340MHz-et akkor újabb. Persze simán lehet, hogy egy 1-2m-es régi kábelen is összeáll a 340MHz-es kapcsolat.
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
Weetjoue
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget/információt kérnék az alábbi dologhoz:
Rendeltem a T-Home-tól Kábelnet Netmánia M + IPTV alap csomagot. A lakásban 2 tévénk van, de csak az egyik TV-n szeretnénk digitális adást nézni, mert a másik egy régi CRT. Viszont az ügyfélszolgálat azt mondta, hogyha több tévét akarunk nézni akkor külön kell hozzá set-top-box-ot kérni, ami viszont havidíjas. Viszont itt a fórumon olvasgattam vissza, és láttam hogy írtátok, hogy az analóg tévé adás is megmarad. Most akkor hogy is van ez? Azt is be köthetem a régi tévére, és akkor nem kell set-top-box-ot kérni hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. A T-Homenak a HDMI kabele amit ad IPTVhez az milyen HDMI 1.3 ???? Ha vki tudja irja le legyszi Köszi.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
dchard
veterán
Nem elég, és az autópályás kábelátvágásnál is volt tartalék irány, csak egy router hibás konfigurációja miatt nem sikerült a forgalom átterhelése a tartalék linkre. Magyarországon minnden komolyabb szolgáltatónak gyűrűs szervezésű optikai access hálózata van, amiben remekül működik a forgalom automatikus átterelése, ha kábelátvágás van. A legtöbb helyen ez 30-50ms alatt törénik meg, a használt routing protokolok miatt. Ez annyira kevés, hogy még egy hanghívásnál sem veszi észre a user, hogy miközben beszél, szakadás történt.
Heti szinten történnek optkai kábelátvágások, lopások, rongálások, és mégsem hallani hetente, hogy leállt 2-3 megye vagy a fél ország.
Dchard
-
wmati
addikt
-
djculture
félisten
Meg az hogy mennyire jó dolog a felhő szolgáltatásokra bizni mindent, azután ha nincs net csak les az ember.
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #24777 üzenetére
Nyilván ezek sajnálatos esetek itt derül ki hogy milyen fontos egy kábel és nem mindig van helyette másik mert költséges lenne
-
wmati
addikt
válasz 313313 #24775 üzenetére
Igen rémlik a cikk de ott van a DNS szerverek hibája is akár
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
2,5-3 éve egy nyári vasárnap elnyestek dunán-túlon valami kábelt, aminek következtében behalt a fél ország net ellátása fél napig....
Szerk: off
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
dchard
veterán
Közben a Telekom megbővítette a primer BIX kapcsolatát 30Gigabitesre:
http://bix.hu/index.php?lang=en&page=graph&swid=vh-e1200i-1&portid=Po2
Szükség is volt rá, mivel jól láthatóan koppant a bővítést megelőző hónapokban a csúcsidőszakot nézve.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz Gedeon31 #24762 üzenetére
Ezek a 25/5-ös VDSL-ek szépen túl vannak tartalékolva. Ráadásul már nem ATM hanem PTM kapcsolatot használnak így kisebb az overhead is. Szerintem a legtöbb olyan vonalon, ahová a VDSL-t megkötik, az 50/5 szolgáltatható lenne...
Az is kiderült, hogy a ZTE modemek szoftvere hibás és nem mutat csillapítást. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a modem telnetes interfészén rendesen kiolvashatóak az adatok.
Dchard
-
bopeti98
őstag
Éppen csatlakozok rá a Wi-Fi-re is kiszúrom ezt:
Olcsóbb mint az SMS
Bocsi az OFF-ért.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Úgy látom hogy túl van terhelve a hálózat:
Ez 3 mérés közül a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
válasz havri1 #24756 üzenetére
Szerintem azt a zte nem tudja, előbbi képen sincs érték annál a pontnál.
Gondoltam, hogy valami egyéb van a háttérben, 0 dB csillapítás túl ideális.Megnézte az ügyfélszolgálatos, és át vagyok már állítva. Persze semmi nem változott...
Esetleg hívd fel őket újra és próbálj részletesebb infókat kérni az átállításról.Üdv,
J -
havri1
félisten
Nos, beszéltem a 1412/hibabejelentővel, ugyanis már az új csomag él, de érdemi változás nem történt. Na nem mintha eddig lassú lett volna, csak úgy gondolom, azért változásnak csak kellene lennie.
Megnézte az ügyfélszolgálatos, és át vagyok már állítva. Persze semmi nem változott...havri
-
havri1
félisten
Mert bénáztam, és nem tudtam ide felrakni a képet
VDSL-en ha a 25/5 nem érhető el, az szégyen!! (de sztem akivel beszéltél, max adsl2+ hálózatot tláthatott, az valóban nem tudja)Amikor a VDSL -t beizzították nálam, akkor ezek adatok alapján nézte meg a szerelő, hogy mit bír a vonal.
Első érték az, amit Te kapsz (ez a beállított, nettóban nem biztos, hogy ennyivel fog jönni. Főlé lövik vastagon, hogy nettóban tudja azt, amiért fizetsz. Nálam a 32 down beállítással jön 26-27 mbittel a net, felfelé meg a 7mbites beállítással megy 6,2-6,7 között. )
Régebben (2 éve) nálam is 100mbit felett volt a végponton az elérhető sávszél, ez már a fele alá is csökkent, gondolom egyre több efi van a környéken.
Most hívtam őket, hogy mi van a csomagmódosításommal, elvileg beaktiválták most, de még a régi..Kíváncsi vagyok mire állítják be. Ha visszaesik 5mbitre a feltöltésem, tökön szúrom magam[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
válasz havri1 #24750 üzenetére
Nem nagyítható a kép csak Ctrl + nagyítással tudtam megnézni
Ezek érdekes információk mert másfél hónappal ezelőtt hívtam őket és azt mondták hogy nem elérhető nálam a 25/5 nett , nem bírná ell és már akkor is így nézett ki a vonal
Na hó végén hívni fogom őket , akkor szerinted még a 30/5 is elbírná
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
villamos
őstag
válasz tomi319 #24749 üzenetére
Gyakorlatilag semmit sem. Nincs mit "finomhangolni". Közted, és a telefonközpont között adott esetben több kilométer kábel is mehet, ami ki tudja milyen minőségű, és hogy hány kötözőszekrényen megy keresztül. Nem azon a tíz méteren fog múlni. Persze, ha nagyon akarod, kicserélheted CAT6 -os vezetékre, ártani nem fog neki, de használni sem fog.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
joecontra
addikt
válasz kabelmania27 #24745 üzenetére
Biztosan örültél a mailnek.
Üdv,
J -
kabelmania27
Topikgazda
Pár évig használtam ADSL, be lehetett egyszerre két gépről jelentkezni, 5 portos switch volt a modem után.
Az externetes felhasználónevemmel be tudtam jelentkezni ismerős (nála egyszerre három bejelentkezés is működött) t-online adsl modemén keresztül, később küldtek egy emailt amiben leírták hogy az adott szolgáltató felhasználónevével lehet csak bejelentkezni.
Kérj kölcsön valakitől egy switchet és próbáld ki.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elméletileg lehet.
Mondjuk Én ezt inkább egy router-rel oldanám meg, mondjuk egy ilyennel. Azért kell ilyesmi kaliberű, hogy a WAN, és a LAN portok is gigabitesek legyenek.
Annó DSL-nél ez ment minden gond nélkül, szerintem itt is működik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
wagi
senior tag
Akinek esetleg van már 120/50-es optikai hozzáférése az legyenszíves egy speedtest képet feltenni.
-
poli27
veterán
Nem ide tartozik de leírom,milyen csirák a upc direkt facebook oldalán,:
UPC Direct Magyarország xy: Az előző hozzászólásod kénytelen voltunk törölni a Digivel kapcsolatos minősítésed miatt. Ilyen stílus nem megengedett oldalunkon, versenytársakkal kapcsolatosan pedig kifejezetten nem, mivel esetleg azt gondolhatnák, hogy ez a UPC Direct hivatalos álláspontja velük kapcsolatban. Javasoljuk, tanulmányozd a Házirendet. Megértésed köszönjük.
csütörtök, 22:23 · Tetszikxx UPC Direct Magyarország xy: Ezt komolyan gondoljátok? Leírtam a véleményemet először igaz nem túl szépen,de azért elnézést kértem,azt kitöröltétek,utánna leírtam normálisan is mi a bajom a boxokkal erre azokat is törlitek???? Nem tudom hogy ki volt az de megy a felettesének egy panasz,plusz a fogyasztóvédelemnek is írok ez ügyben! Mi ez a forum,ha leírom ami a címben szerepel és igaza van az embernek az törlitek hát ez milyen dolog?Jha és ráadásul elveszitek a hozzászólási jogomat is???
Szóval így reklamáljon az ember,jogos amit írtam és így oldják meg szép mi?A második hozzászólás már a barátnőm nevében volt mert nem tudtam hozzászólni a témához sehol se már! Jha és ez a neve a topicnak:
Minket érdekel a véleményed! Minden, amit írsz nekünk, azt továbbítjuk az illetékes személyeknek, hogy csak a legjobbaktól kaphassad meg a választ!
Vicces !
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #24728 üzenetére
Ők új előfizetők voltak semmi vesztenivalójuk nem volt hogy átrakatták 10Mb-ra
Kicsit több mint egy éve fejezték be a hálózat építését, a központtól szinte az egész falu 1.5Km belül van
Beb@szna ha nem bírná el a 10Mb-ot , nálam IPTV két beltéri mellet megy a 15MB nettÉn viszont bajban vagyok mert nem tudom hogy bírná e a hálózat a 20Mb-ot és nem a vonal miatt hanem a központ miatt
Amúgy szerintetek ez a vonal bír 20Mb-ot( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djculture
félisten
Azért az se árt ha birja a vonal azt amit rendel az ember. Volt a legutóbbi ilyen emeléskor is pár szép történet. 10 röl kérte a 15 megát pár ember azután lett belőle 5 megás mert kimérték a vonalat és kitalálták hogy nem bír csak annyit. Persze évekig működött a 10 megás rendesen előtte.
-
bul07
nagyúr
Úgy be lehet állítani a fizetést hogy ne jöjjön csekk , és bankkártyával fizetem ki a számlát , mintha vásároltam volna mert ugye az ingyenes
Egyik ismerősnek felhívott hogy most aktiválták a internet előfizetéstét 16-án , de nincs nett , ere kérdezgetem kiderült hogy nincs összekötve a gépel , meg se lepődök mondom neki vegyen kábelt
Tényleg milyen hosszú lehet maximum a thome eszköze és a gép közötti kábel?Tovább beszélgetünk kérdeztem milyen csomag mondja 5Mb-os , mondom neki hogy úgyis most indul a hűség meg pár száz forint változtassa meg 10Mb-ra. Ma hívott hogy beszélt az üzletkötővel és nem nagyon akaródzott neki megcsinálni, meg firtatta hogy honnan tudják a csomag változás, mikkor megmondták hogy tőlem ere nem benyögte hogy jó lenne ha nem járatnám a számat (ismer engem az üzletkötő) szép
-
zoli62
addikt
Én is váltottam a régi 8 megás csomagról a Netmánia 10-re. Nálam is a speciális áral vannak érvényben. Az eddig használt Dlink 380T-vel nem jött össze a szinkron, pedig én úgy tudom az is ADSL2+-képes, szerelő szerint viszont csak 8 megát bír, hozott egy 360R-t. Megnéztük, 12-t bír elméletileg a vonal, azaz van 2 mega tartalék. Mi az igazság ez ügyben?
-
havri1
félisten
válasz djculture #24721 üzenetére
Holnap megnézem, de egy biztos : én csoportos beszedési megbízással fizetem évek óta. A díjneten utólag regisztráltam. Tehát nem azon keresztül fizetek, így nem is vonhat le, mivel nincs összeköttetésben a folyószámlámmal.
Szóval úgy látom, hogy csak a csoportos beszedési megbízás költségeaáll fenn, meg majd az adó, amit ezek a..... Kiszabnak.havri
-
dchard
veterán
válasz 206 cc #24715 üzenetére
Mivel az ország 95%-án nincs VDSL.ezért jó eséllyel ahol nincs, ott Dlink 360R T1E-t adnak (fekete) ami pont ugyanolyan mint a Dlink 321B, csak olcsóbb és kapható minden T-pontban.
Ahol meg van VDSL oda meg a ZTE-s sztuykot adják el, bár legalább már az is BCM chipsetes csak nem 6338 mint a Dlinkek, hanem a nagytestvér: 6368 chipset van benne ami tud VDSL1,VDSL2-t is.
De azt is elt udom képzelni, hogy 20/1-hez még nem adnak VDSL modemet.
A DLink 321B-re/360R T1E-re rakd fel az általam írt szoftvert és máris minden adatot ki tudsz belőle olvasni webes felületen is:
http://logout.hu/cikk/uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/bevezeto.html
Minden le van írva.
Dchard
-
djculture
félisten
Szerződésben is csak a szolgáltatói regisztrálás a számlák megtekintése és lementése. E-mail értesitések az ingyenesek azt irja. Maga a fizetés nem ingyenes lásd a fennti aktuális banki dijazásos szöveget. Ha esetleg utána néznél kiváncsi vagyok mennyivel többet szed le egy számláért. Gondolom nem nagy összeg de ha a bank is leszedi meg a távzsámla is meg még az állam is az már ugy kemény. Ha csekken fizetek csak az állam szed le két ezrelékkel majd.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz havri1 #24719 üzenetére
A Távszámla alapszolgáltatások – regisztráció, számla bármikor való megtekintése, rendszerüzenetek e-mailben, 18 hónapnál nem régebbi hiteles és nem hiteles számlák megtekintése – ingyenesek.
A számlák fizetése a választott fizetési eszköznek megfelelő díjazással jár. Ezek a díjak a jelenleg érvényes banki átutalási és csoportos beszedési díjaknak felelnek meg.
Lehet hogy akkor csak egyszer kell fizetni a fizetési jutalékokat? De ami gázosabb hogy a szerződés szerint bármikor ugy változtatják meg a szolgáltatás után fizetendő tételeket ahogy akarják.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz djculture #24709 üzenetére
Én ennyire ugyan nem néztem utána, de..
Ha postán fizeted, van sárga csekk után is adó ha jól tudom.
Távszámla nem von le semmit, legalábbis nekem nem vontak emiatt.
Utalás sok banknál ingyenes, a csoportos beszedés is.
KP-t ha veszel fel, hogy befizesd a csekket, sokkal többet vonnak adót, mintha csoportosba szedik.
Akkor hogy is éri meg jobban?havri
-
szabog74
aktív tag
Ma gyorsított VDSL Családiról M-re (szerdai rendelés Krisztinavárosban):
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Még egy dolog....
Amennyiben tudok vonal adatokat kiolvasni (ha megmondjátok mivel! ) esetleg adnátok infókat hogy van e esélyem a gyorsabb vonal esetén azt érzékelni is...szóval fog látszani a hihetetlen nagy növekedés 15->20 ??206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Aki tudja mondja már meg milyen kütyüt adnak annak aki netmánia M-re vált (20/1 vonal ) dsl esetén illetve digitális telefont adnak még mellé ugye.Itt ez a max ami elérhető...jelenleg 15/0,9 adsl-em van,de nem is a sebesség növekedés inkább a kedvezményesebb ár miatt váltok.Van jó kis B321 modemem illetve Linksys 610 routerem és nem igazán cserélném rosszabbra ha nem muszáj!!!
Köszi az infókat előre is.Üdv!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
djculture
félisten
válasz havri1 #24700 üzenetére
Mindenkinek elérhető a kedvezményes ár ha átvált fizetésileg távszámlára és még nem azon fizet, ott van a kérdőjel alatt kiirva. Én is gondolkozok rajta de lesz 2000ft al olcsóbb az egész miskulancia közbe levesz a bankom x pénzt az átutalásra távszámla levesz x pénzt szintén plusz a számla átutalás 2ezreléke a srac az államnak. Ha 1000ft megmarad ebböl a kedvezményből már sokat mondok. És akkor ott van ez a kedvezményes ár visszavonásig érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #24684 üzenetére
Azért elárulhatnád mi a fenét okoz egy -6 os jelszint he? Tudom a haerod bla bla bla... Semmi baja nincs egy modemnek -6 os jelszinttől! Sőt még -10 is elmegy, csak akkor kevesebb az snr már!
-
dchard
veterán
válasz ludsimon #24704 üzenetére
Mi 20 éve vagyunk T-sek de maguktól nem adtak volna kedvezményt.
Nálunk nincs konkurencia, de megmondtam a csajnak, hogy 15 év után vagy adja a speciált, vagy kezdheti is bontani a szerződést mindhárom szolgáltatásra. Úgyhogy adta a speciális csomagot.
Dchard
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz #78121280 #24699 üzenetére
Amikor bevezette a társasházi kedvezményt a UPC, nem csak a Digivel párhuzamos társasházakban voltak az árak elérhetőek hanem ott is ahol a vezetékes telefonszolgáltatón kívül nem volt más szolgáltató. Ismerős így az analóg silver tévécsomagot és az internet 15 netet is megkapta a nem társasházi árnál pár ezer Ft-al kevesebbért. Az volt a feltétel ha jól emlékszem, hogy a lakók bizonyos százaléka kössön szerződést ezekre a csomagokra.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Akkor ez egy hatalmas nagy szenya dolog, hogy egyes helyeken, ahol (állítólag) el se érhető de még is speciálisba lehet venni itt meg kezdetek óta (szerelő szerint) ki van építve de még sincs speciális ajánlat. Akkor ez mi?
Aranyok vagyunk és már mióta ideköltöztünk 12 éve T-sek vagyunk akkor ez miféle kicseszés?
undefined
-
havri1
félisten
válasz dobrovics22 #24702 üzenetére
Csak beltéri kell, kívülre bármit rakhatsz, csak be legyen jól állítva
havri
-
dobrovics22
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mivel most költözöm ki ausztriába, de otthon van egy t-home-os beltéri egységem, elég ha azt kiviszem és szerzek hozzá egy antennát, vagy mindenképp kell hozzá a t-home-os kültéri is?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest