- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz djculture #23091 üzenetére
ez nem teljesen igaz, iptv esetében például simán rögzítek asztali dvd íróval, a szolgáltatós médiabox scart kimenetéről (is)!
csak a sat problémás, de ott sem minden asztali dvd író nyűglődik!coleoptera; a tv scart csatiján keresztül nem próbáltad esetleg?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
válasz coleoptera #23090 üzenetére
Akkor nem tudnának plusz havidíjat kérni a vinyós set top boxért. Persze az is ugy veszi fel hogy lementeni nem lehet róla egyszerűen.
-
coleoptera
csendes tag
Ja, és egy 1000 éves videomagnóval scarton keresztül simán vehető az adás a médiaboxból.
Viszont a videomagnóból már nem lehet felvenni az asztali dvd íróra, mert akkor is kiírja, hogy nem vehető fel...
Kellene egy olyan dvd asztali író, ami nem érzékeli a tiltó jelet a tévé adásban.... -
coleoptera
csendes tag
Scart.
Egy hónapja még UPC-m volt ( kábel ), az ő adásukat smán fel tudtam venni a Sony asztali dvd írómmal....[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz coleoptera #23087 üzenetére
milyen kapcsolaton keresztül próbáltad?
a jogi részébe inkább nem megyek bele, de - adott szempontból - nem annyira egyszerű a dolog, mint azt leírtad...[ Szerkesztve ]
-
coleoptera
csendes tag
Van valaki, aki a T-Home sat tévé adását asztali dvd felvevővel rögzíteni tudja?
Nekem azt írja ki a Sony felvevőm, hogy ezt a képet nem lehet rögzíteni.
Kicsit utánaérdeklődtem, állítólag az adásban van valami zavaró jel, hogy ne lehessen felvenni. Kár, hogy a szerzői jogi törvény szerint már az üres adathordozó árában benne van a szerzői jogdíj, így saját célra szabad műsort rögzíteni.
Samsung asztali dvd íróval is próbáltam, az sem veszi fel a T-Home adását...
Van valakinek működő gépe????
Köszi! -
legenda
válasz adamssss #23021 üzenetére
wifi szempontjából, egyik belső antennás hgw sem veszi fel a versenyt a tl-wr1043nd külső nagy antennás szórásával!
adott hgw eszközök jellemzően 2 vagy 3 darab (esetleg 1 + 1, vagy 2 + 1) 1, 1.5 vagy 2 dBi antenákkal rendelkeznek, többségében 2 * 2 mimo képesek, a tl-wr1043nd pedig 3 * 3 dBi, és 3 * 3 mimo képes!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bopeti98
őstag
válasz #78121280 #23079 üzenetére
Nekem 89 csatorna van az HBO Pak-kal meg a HD csomaggal együtt. De abból 8 csatorna csak egy boxon van(HD DVR) a többin 81 van Most megnéztem és ugyan annyiba kerül mint amennyibe a T-Home kerülne csak a T-Home-nál nem lenne HD csomag meg megállítható adás. Azzal már 2300Ft-tal kerülne többe a T-Home.
Így végignézve a dolgokat lehet hogy annyira nem éri meg váltani a tévével
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz #78121280 #23076 üzenetére
A Direct+ csomagom van meg az HBO Pak. 6500Ft-ot fizetünk úgy hogy 3 box, abból az egyik HD DVR(Ezen az egyen van Direct HD csomag is). Őszintén szólva egy kicsit sajnálom felmondani mert nagyon elégedettek vagyunk vele csak hát esszerűbb ha 1 szolgáltatónál van minden. Majd átgondolom még ezt.
(#23077) Gedeon31 Hány Mbites netre váltottál?
Ugyan annyiba kerül mint a T-Home. Talán egy kicsit olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Tényleg jónak tűnik ez az IPTV Mondjuk a UPC-n még van 1 hónap hűség mert 1 éve meg lett rá rendelve 1 HD DVR box és azon van hűség. Ha lejár akkor lehet hogy átmegyek a T-Home IPTV-re
-
törölt tag
Így van.
-
bopeti98
őstag
Amúgy ma utána érdeklődtem telefonon ennek az IPTV-nek és az ügyintéző azt mondta hogy beköthetik mind a 3 IPTV-t de mivel itt nem bírná a vonal mind a hármat ezért egyszerre csak kettő tévén mehet az adás Ez egyáltalán lehetséges vagy az ügyintéző megint nem értett a dolgokhoz?
(#23056) eastsider Ez Családi DSL? Annyira nem rossz ez bár azt vettem észre hogy mostanában a szolgáltatók teljesíteni szokták a maximumot Bár ha nem bírja a vonal akkor valóban mindegy Amúgy meg nálam az Invitel vonala még az 5Mbitet is alig bírja
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
-
eastsider
nagyúr
ma megint voltak kinn, és szerintem kajak a telefonoszlop kifeszítését mókolták....
-
bopeti98
őstag
Másnál is baj van ma a netel? Már 3-szor bootol újra a Cisco HGW és minden alkalommal fél óra míg feláll a kapcsolat.
-
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a legfrissebb verziót a Netzmanagerből.
Amikor feltelepítem, gond nélkül elindul. A CIS-ben a tűzfal és a Defense+-nál is a megbízható fájlok közé teszem. A program sebességmérőjét kiteszem a tálcára.
Ha újraindítom a gépet, vagy lekapcsolom és később be, akkor ez a hibaüzenet fogad.Ha leokézom, majd a tálcán próbálok rákattintani, akkor ezt kapom.
Ennél tovább nem megy. Természetesen először megpróbálom újratelepíteni, utána működik is, amíg újraindítás vagy kikapcs nem történik.
Mégis mi lehet a gondja? (W7 x64 Ultim van)
Üdv,
acla[ Szerkesztve ]
-
-
mlinus
őstag
válasz Inverbrass #23014 üzenetére
semmi gond sincs, nekem is tele van a pirelli routerem ezzel.
az adatok meg olyanok amilyenek - ha nem szakad a neted akkor nincs semmi gond! ha szakad akkor panaszkodhatsz, de akkor meg valószinü leraknak 5mbitre. Egyébként az snr eléggé a határon táncol, bár ez a pirelli nagyon bivaly ilyen téren, nekem is 15mbites csomag van, dlinken szakad csúcsidőben többször is, ezzel viszont soha
-
Sziasztok!
A t-home vdsl routere milyen minőségű? A wfif-je mennyire erős mondjuk egy tp-lonk 1043-hoz képest?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Csucsu88
tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond a nettel? Kb 10 perce ment el egyik pillanatról a másikra. Modemet ki, majd bekapcsoltam, de az internet állapotot jelző led pirosan világít.
-
legenda
válasz bopeti98 #23016 üzenetére
alhálózat!
egy internetes előfizetésed van, jobb esetben egy szolgáltatós ip címmel, de attól te még úgy építed ki otthon a hálózatodat, ahogy csak akarod, ha neked sok alhálózat kell, akkor úgy csinálod, és kész! a szolgáltató az eszközéig garantál szolgáltatást, a többi hiba megoldása a te problémád, a te eszközeiddel nem foglalkozik, de csak ennyi![ Szerkesztve ]
-
Inverbrass
csendes tag
Sziasztok!
T-Home családi dsl csomagom van, a pirelli router security logjában ez ismétlődik folyamatosan, valami ötlet? Olyan probléma ez egyáltalán amivel érdemes foglalkozni?
08/30/2012 21:25:11 DHCP Client: [ATM2]Could not find DHCP daemon to get information
08/30/2012 21:25:09 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
08/30/2012 21:25:07 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
08/30/2012 21:25:05 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
08/30/2012 21:25:03 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
08/30/2012 21:24:43 DHCP Client: [ATM2]Could not find DHCP daemon to get information
08/30/2012 21:24:41 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
08/30/2012 21:24:39 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
08/30/2012 21:24:37 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
08/30/2012 21:24:35 DHCP Client: [ATM2]Send Discover
08/30/2012 21:24:15 DHCP Client: [ATM2]Could not find DHCP daemon to get information
08/30/2012 21:24:13 DHCP Client: [ATM2]Send DiscoverMég egy kis adalék:
Ezek az adatok normálisak vagy panaszkodnom kéne a T-Home-nál?
Előre is kösz
-
bopeti98
őstag
Amúgy szerintem jobban járok ha veszek egy mezei wifi router és használom switch-ként mert akkor nem lesz annyi cucc fent az emeleten. És ha úgy kötöm össze hogy Cisco Lan - Router Lan akkor rögtön Switch módba fog menni a router vagy állítani is kell valamit valamin?
-
-
bopeti98
őstag
Most megnéztem de nem is működik a Tp-Link modemem. Bedugom és még a Power led se villan ki. Valami kiment benne szóval kuka. (Fél éve nem volt már használva). Az nem jó hogy veszek akkor egy switchet és abba a switchbe dugog egy Access Pointot ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest