- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
válasz madagaszkar #25395 üzenetére
Nagyon számít a modem...
Nekem adtak ingyen ZTE home gateway-t.. (virágos retikül) sokkal többet ki tud hozni a vonalból mint a korábbi szintén adsl2+-os hüvej elődje...[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Azért mielőtt háború tör ki gondoljatok arra lehet, hogy most van a rendszer átállása, ha megnézitek rengeteg helyre kivan írva a " Hálózat fejlesztés " dátumokkal!
-
lemusz
addikt
válasz madagaszkar #25397 üzenetére
Ott nem, C3 is hozta a 15-16 Mbit-et.
-
lemusz
addikt
válasz madagaszkar #25395 üzenetére
Mikor váltottam C3-ról T1-re érezhető növekedés történt a feltöltési ágon. (0.6Mbit-ről 0.9Mbit)
-
madagaszkar
tag
válasz Nescafé #25394 üzenetére
Akkor úgy látom ez egy nagy átverés, papíron jól néz ki, hogy hú de megemeltük a sávszélességet a valóságban pedig semmi sem történt. Ha reklamálsz akkor pedig elhajtanak, mondván, hogy a minimum sebességet megkapod! Akkor nem érdemes a régi D-link 360R ( szürke színű. B3 ) modememet lecserélni,mert úgy sem lesz gyorsabb a netem és csak felesleges pénzkidobás lenne?
-
Nescafé
őstag
válasz madagaszkar #25393 üzenetére
Átálltam én is családi 15mb/s ról a Netmania M-re sebességem maradt ugyan ugy.
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
madagaszkar
tag
válasz dchard #25363 üzenetére
Szerinted ha reklamálok, hogy nincs meg a kellő sávszélesség és valószínű a modem a ludas akkor kapok újat, vagy azt nekem kell biztosítani. Egyébként ma délutántól már vissza is állt a sebességem a korábbira,
azaz letöltés 15-16 MB, feltöltés 0,7 MB vagyis a korábbi Családi csomag sebességértékeit kapom ugyanannyi pénzért. Netmánia M csomag, elég érdekes! Az általad említett modemet milyen áron lehet beszerezni?[ Szerkesztve ]
-
supercharley
tag
válasz kabelmania27 #25389 üzenetére
Milyen messze vagy a központtól?
No, azzal nem lesz gond. Kinézek az ablakon, és látom. Az utca túloldalád van, kb. 30 m. Persze vezetékhosszban ettől biztosan valamivel több.
-
bul07
nagyúr
válasz Gedeon31 #25386 üzenetére
Mivel kértem csomagmódosítást mindenképpen változik a hűség idő kezdete
Tehát én kértem a L-est azt ha nem tudnák adni nem megy vissza családira mert az megszűnt hanem megy az M-re és mostantól indul a hűségidő( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
F34R
nagyúr
válasz supercharley #25385 üzenetére
adnak masikat , de tudtommal az adsl2+ 24mbit/s ig jo , legalabbis az emlitett modemed.
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Most láttam hogy a T-nél vannak az eddiginél gyorsabb internet csomagok. Elvileg(a honlapjuk szerint) nálam is tudnának szolgáltatni "NETMÁNIA L"-t, ez a 30/5 sebességű ADSL(vagy inkább VDSL?). Jelenleg 15 megás ADSL netem van, egy D-Link DSL-360R modemet használok. Ennek az ADSL2+ modemnek az elméleti sebessége nem éri el a 30/5 -öt, de az ADSL szabvány sem teszi ezt lehetővé. Ha kérném a 30/5 -öt, akkor azt milyen modemmel tudom kihasználni egyáltalában? Ha a mostanival nem, akkor adnak másikat, vagy nekem kell beszereznem? Tudtok valamit erről az egészről?
-
bul07
nagyúr
válasz Gedeon31 #25382 üzenetére
Múlt hét szerdán indítottam a csomag váltást
Közben beszéltem a müszakisal , nem lettem okosabb mert szerinte a helyi központnak bírnia kéne, esetlegre még monda hogy az ere lefektet optika elérte a korlátját és e miatt , na kezd sok lenni az információ holnap hív majd az ügyintéző és hátha tisztább lesz a kép
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Csoda történt kifogtam egy értelmes ügyintézőt és elmondta hogy miért késik a dolog
A helyi központ nagyon le van terhelve és ha nem tudnak máshova átkötni vagy nem bővítik akkor nem lesz L-es csomagom
Máshova nem tudnak átkötni mert a faluban csak egy központ van , a bővítésben bízok még , de úgy néz ki hogy a héten nemigen lesz csomagváltásomMost megpróbálom hívni a helyi műszakost hogy ő mit tud lesz e bővítés , meg holnap elméletileg visszahív ez az ügyintéző mert ma 4-ig dolgoztak a műszakisok és nem tudott rákérdezni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
törölt tag
válasz ludsimon #25375 üzenetére
Ezt még régebben kaptam, ilyeneket látnak, meg még kitudja mit
DS frekvencia (MHz): 562 570 578 586 378 386 394
DS jelszint (dBmV): -5 -6.4 -5.7 -6.1 -1 -2.6 -0.8
DS SNR (dB): 37.1 37.7 36.2 35.7 40.3 40.4 40.3
DS mref (dBc): -26 -28 -26 -31 -30 -37 -25
DS codeword hiba arány: 0 0 0 0 0 0 0
US frekvencia (MHz): 40.6
US szélesség (MHz): 6.4
US jelszint (dBmV): 41.5
Modemverzió:
<<HW_REV: 1.0; VENDOR: Cisco; BOOTR: 2.3.0_R1; SW_REV: epc3925-E15-13-v302r12911-111020c; MODEL: EPC3925>>[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Egyébként bent a központban képesek belenézni a jelerősségbe a modemembe?
undefined
-
C0d3r
addikt
Szerintetek a közelgő elsejére való tekintettel megmerjem sürgetni a csomagváltást 1412-n? My T-Home-on kezdeményeztem 24 órája, tudom hogy ennél sokkal több idejük van (15 nap?), de ha telefonos rendelésnél 10 perc alatt áttudják kapcsolni, én is hálás lennék érte ha megtörténne a váltás csütörtök előtt.
-
F34R
nagyúr
Olvasom latom masnak is vannak gondjai, nem tudom hasonlo valakivel vagy probalkozzak.e vele. A csomag maradna de nekem mindig is a legkissebb volt , es az elerheto 10Mbit/s is az ugyan annyi mint amit most fizetunk , a baj az hogy kb 1 honapja felhivott a faszi a husegido hosszabitasa veget akkor meg nem voltak ugy tudom ezek a csomagok. technikailag lehetseges lenne a 20Mbit/s is legalabbis a teruleti beallitasnal azt is megjeleniti. Tobben panaszkodtak hogy nem lett gyorsabb , ha csak egy marketing fogas az egesz akkor kenhetem a hajamra mert azert nem jonne rosszul a dupla sebesseg.
-
GyéBen
tag
válasz madagaszkar #25354 üzenetére
Honnan és mit töltesz le?
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25361 üzenetére
Az analóg adásokra gondolsz??
Igen, kipróbáltam és teljesen tisztán jön be minden!Itt vannak akkor a teszt végeredmények:
dchard:
Én még emlékszek rá mikor T-Online ADSL 512 Kbit/64 Kbit/s-os netünk volt és olvastam a logout blogod, nekünk is a szürke 360R volt, aztán borzasztó milyen gagyi volt ez a net (még ez a sebesség is! ) elképesztő távolságban volt a központ. Még talán privátoztam is veled.
Nem is tudom már mikor volt, baromi rég. 2006 körül talán. Aztán az lett végül, hogy kiköttettük, 1 év hűségidővel Vodafone mobilnetünk volt, kegyetlen gagyi volt, aztán 2008-ban visszatértünk, megkértük, hogy csinálják meg az oszlopot, húzzanak be ide vastag kábelt a kevesebb veszteség érdekében és akkor újra visszamegyünk.2002-ben költöztünk ide, 2006-ig volt T-Online, aztán 2008-tól van most T-Home ez a kábelnet és nagyon örülök, hogy ide a semmi közepére ilyen brutál netet is elmenne itten.
Még akkor 2008 körül csak álmodoztam, mi lesz ha eljut ide is a Digi, hát most már nem is kell a digi, itt a T.[ Szerkesztve ]
undefined
-
dchard
veterán
Valószínűleg szar a modemed. Jellemző hiba a régi 360R-eknél (amilyen a tiéd is). Csere fekete színű 360R T1E-re (új verzió).
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
törölt tag
-
kabelmania27
Topikgazda
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25359 üzenetére
Köszi!
Szerk.:
Ok, akkor csinálok pár tesztet!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz ludsimon #25356 üzenetére
Pozitív minden a vételi szint így nyáron nem fog visszaesni jelentősen a jelszint, amit kivettél azzal nincs semmi baj, a régi osztóval akkor lenne minden vételi érték pozitív ha az erősítőt feljebb tekernék
Nem T-nél vagyok hanem az Invitelnél (ex fibernetes terület) nálam is negatívba volt a power level amíg ki nem cseréltem a régi osztót, állítottak az erősítőn azóta eléri a 10et a vételi szint. Vinni fogja a 120/10-et 41-es SNR kíváló[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
IPTV-n elérhető a Super TV2 gyárilag a 22 programhelyen. Adás November 2.-tól.
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25320 üzenetére
Előtte:
Nagyon nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyakorlatban ez mit jelent??? Úgy értem technikai értelemben tudom, hogy jobb a jelerősség, stabilabb, jobb a vonal. De ennél többe számít valamit?
120 Megabiteset 1,5 év múlva elviszi?
Te hol laksz egyébként, hogy ilyen 13 dBmV a power leveled?[ Szerkesztve ]
undefined
-
Vangelis
félisten
Marketing.
De ha a feltöltés nincs meg akkor reklamálhatsz.
Én csak azért váltottam mert olcsóbb .. nekem sem lett gyorsabb.
Ilyen ez a szolgáltatás.. a minimumot kell csak teljesíteniük. Amit felette kapsz az már ajándék
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
A gondom a következő, ma aktiválták a 20 MB-es, Netmánia M díjcsomagomat. Előtte Családi 15 MB-es netem volt. A speedtest.net-en mért sebességem a régivel 15-16 MB le/0,7 MB fel, az új 20-21 MB le/0,7 MB fel. A tényleges letöltési sebességem azonban nem változott, maradt 1,8 MB. Ez csak egy nagy átverés vagy esetleg a modemem nem tud nagyobb sebességet ( D-link 360R B3 szürke, ) A feltöltési sebességem még most sem éri el a minimumot, ennek mi lehet az oka?Köszönöm a hozzáértő válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz Szokenesz #25352 üzenetére
Ezt én továbbra sem értem.
Nekem jelenleg családi csomagomon 15 mbiten szinkronizált a DSL-em, mégse engedik a 20-as csomagra rakni, csak a 10-esre. De ha egyszer 10 mbit a garantált, és nekem ennél 5-el több van akkor mi a gond?! Az S csomagban nem is a letöltési sebesség a legnagyobb fájdalmam hanem a nyomorult 0.5 mbit feltöltés... kész röhej.
Nagyon elegem van ebből a szolgáltatóból, fél éven keresztül hülyének néztek mert egyfolytában 2%-os packetlossom volt, és levették 3mbitre a sebességem mert hogy biztos azért van mert nem birja a vonal, aztán sikerült a fórumon felvennem a kapcsolatot egy fejessel aki elintézte hogy átkössenek egy másik dslamra és persze rögtön jött a 15 mega mindenféle loss nélkül
-
Szokenesz
senior tag
Én előbb hívtam őket a 20Mbites DSL miatt. Tudtam, hogy nem fog menni azon a sebességen, ezt dchard is megerősítette. De, ha ugyan annyiba kerül akkor azt a pici plusz feltöltést is használjuk ki ami a vonalban még van... de nem is hagyták megrendelni, mert az előminősítő rendszerük szerint nem menne, itt 15Mbit a maximum, ahhoz képest a weboldalukon elég szépen kilistázza.
Az ügyintéző kapcsolása viszont jó ha volt 30mp, múltkor 20 percet vártam rá.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ludsimon #25348 üzenetére
Szerda óta háromszor beszéltem 1412-vel, első aki felvette a csomagváltásomat az M-re állította annak ellenére hogy hangsúlyosan kértem az L-es csomagot , második ügyintéző át állította L-re elméletileg ez volt pénteken , tegnap is hívtam őket és közölte hogy várjak még
Ma is hívni fogom őket
Amúgy a szerelő is tud beszélni műszakossal és állítani a sebességenJa és a legviccesebb kérdeztem az ügyintézőtől tegnap hogy mi történik ha nem bírja a vonal a kért L-es csomagot hogy kapok ere tájékoztatást , ere közli hogy küldenek levelet, ó miért nem elég az sms azt nem tudom és még gyorsabb is
-
ludsimon
veterán
Semmit nem fog tudni csinálni a szerelő, lévén ő csak egy szerelő.......
Be kell telefonálni, nem kell félni az ügyfélszolgálatos nénitől/bácsitól nem értem miért nem lehet 1412-t hívni elsőnek.
Kb 15 perc alatt átállítják és kész, szerelő semmit sem fog tudni kezdeni.undefined
-
bzoley
veterán
válasz ludsimon #25339 üzenetére
23-án adtam le netes rendelést DSL 20/1-re. Arra számítottam, hogy nem fog menni, de egy próbát megért. Kb. 72 óra múlva, Pénteken azért rájuk telefonáltam. Nem is látták, hogy én bármit rendeltem neten, de megnyugtatott, hogy a 20/1 nem fog menni. Abban maradtunk, hogy Vasárnap visszahív, addig kitalálom, merre tovább. Percre pontosan csörgött is a telefon, döntöttem kábeles 30/5 mellett. Fél órán belül kerestek időpont egyeztetés miatt. Egy-két órán belül várható a szerelő. Szóval telefonon lényegesen gyorsabbnak tűnik a rendelés. Azt mondjuk nem értem, miért olyan bonyolult két eltérő szolgáltatás között váltani, vagyis külön kell majd pitizni, levelezni, hogy kötbér-mentesen megszüntessék a dsl előfizut.
-
koxos:8]
senior tag
Én írtam azért nekik egy mailt, hátha gyorsabb lesz majd a váltás.
Ettől függetlenül vicc, hogy nem tudják átváltani. -
bul07
nagyúr
válasz tomi319 #25344 üzenetére
Ma késő délután is hívom majd őket , később meg a helyi szerelő hívása lesz soron , múlt héten járt tesóméknál és megadta a számát elméletileg ő is rálát a dolgaimra és hátha lép , majd ha véletlen meglesz a csomagváltás őt fogom híni hogy nem e tudna majd még egy kicsit a sebességen növelni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Á én attól tartok hogy nem csinálják meg a ünnepig és várhatok megint egy hetet , mert gondolom csütörtöktől ők se dolgoznak
-
-
C0d3r
addikt
Akkor van egy kis káosz náluk. Tegnap délután (1 körül) kértem a csomagváltást, ezek szerint ne nézzem óránként izgatottan a My T-Home-ot? Optika adott, még csak nem is 120-ra kellene átbillenteniük a kapcsolót.
Szerk.: Online adtam le a rendelést.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz zunicum #25334 üzenetére
Én este hívtam Őket, hogy szeretném a családit átrakni NetMánia M-re.
Mondta a hölgy,. hogy nincs akadálya.
Jó, pár perc és elindítja.
Egyszer csak elment az internet és már lőn az új. My thomban is rögtön változott.
Most már az új van, de gyorsabb nem lett.. de legalább olcsóbb
Sajnos a világvégén lakom és a már a 15 ös is nagy nehézségek árán volt elérhető.
De most már remélem a NetMánia M is jó lesz.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
zunicum
tag
Nyugi, nálam is várat magára az új csomag.
Nekem adsl-em van. 2012. 10.18-án kértem T pontban az új csomagot. Sikerült is rögzíteni a rendszerben okt. 20-án (valamilyen adatbázis hibájuk volt). Azóta sem történt semmi, de a legbosszantóbb, hogy a homár még egy üzit sem küld. Felhívtam az 1412-öt, ahol a diszpécser elmondta, hogy a jelenlegi vonalom nem bírja a 10 Megás csomagot, át akarják portolni egy másik központra. Megjegyezte, hogy lehet, hogy nem is sikerül.
Kicsit nem értem az egész helyzetet, hiszen ezen a vonalon menni kellene a 10 megás csomagnak:[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Nyugi nálamis úgy áll, hogy 19.én rendeltem meg az Optinet maximumra a NetMánia XXL-t azóta is Optinet van kiírva meg most már az is, hogy nincs hűségem..... ezenkívül a legszebb, hogy a T-Home fórumon azt írták lesz ugye modem csere meg egyebek telefonos ügyfélszolgálaton hiába hivatkoztam erre, hogy belső ember mondta ezt azt állták, hogy nem elsz lecserélve a modemem csak központilag kapcsolnak át.
-
bul07
nagyúr
Nálam csak nem halad a csomag váltás , ma is hívtam őket de az szajkózta a ügyintéző hogy pár nap várjak még
Most megnézem a profilomat és semmi változás gondoltam netten is megkérem a L-es csomagot, nettváltásra belépve a lentebbi kép fogadMiért nem ajánlja fel a L-es lehetőséget?
Á másnál pár nap alatt megvan a váltás, nálam meg szerda délelőtt lesz egy hete hogy kértem
Kezdek türelmetlen lenni[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Valami 100% nincs rendben !!
Hasítani szokott a youtube 1080p-s videónál is.
Most nézek egy 480p-set és éppen, hogy a lejátszás előtt van a betöltött rész!!Miközben kb 2 sec alatt be kellene töltenie, mint régen!!
undefined
-
amdk7
aktív tag
válasz JHONNY 79 #18843 üzenetére
Nekem is csak a beltéri+távirányító+kártya combo-t kellett leadni.
A többivel nem foglalkoznak...Se doboz, se semmi egyéb nem volt szükséges!
Bazz ezt benéztem! Régi-régi hozzászólásra reagáltam. :S
[ Szerkesztve ]
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
313313
addikt
válasz djculture #25326 üzenetére
651-es hibakód kapcsolódásnál
Beszéltem ügyintézővel, valószínű még a rendszer nem aktiválta a megrendelt netet és emiatt kaki, várjak türelemmel, szerdára jónak kéne lennie...
Lassan 2 hete lett beadva az igény sávszél emelésre, 2 nap után emeltek, erre nem tudtam használni 10 éves modem miatt, azt tanácsolták váltsak digitális telefon vonalra, mert akkor ingyen tudnak modemet küldeni. Ünnepek miatt majd 5 nap múlva megjött a modem, működök a net, de mégse mert 14/1 jött a 20/1 helyett. Tegnap este óta 4/1 van, ma reggel óta alig hoz be weblapokat.
Lassan 22. század van, nem értem egy egyszerű sávszél emeléshez miért kell majd 3 hét, ebből 1-1m5 hétig netem se volt/van -.-HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25322 üzenetére
Részletes adatok itt vannak erről a T splitterről.
Meg is beszéltem vele, potom 300Ft-ért a kettőt holnap átveszem!
Köszi a segítséget!undefined
-
313313
addikt
válasz djculture #25323 üzenetére
Gépen semmi nem lett változtatva, tegnap este óta ilyen...
A telekomos szerveres sebesség mérés mit mutat?---ezt hogy nézzem meg, eddig mindig rendben volt a net, nem nagyon kellett ilyenekkel foglalkozniHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25320 üzenetére
undefined
-
313313
addikt
Ez jó 20/1-es netnek? Lassan már 2 hete nem képesek beaktiválni, kezd idegesíteni a dolog, már weblapokat is alig hozza be a böngésző...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25317 üzenetére
Egyébként hátha segítség!
100db van neki belőle és most válaszolt is email-re azonnal UPC Direct-nél dolgozik és utánanéz ennek a kettes splitternek is!
Remélem lesz neki.
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25315 üzenetére
Ez ugye jó üzlet volt?
Konkrétan milyet vegyek akkor? 5-1000 Mhz-eset vegyek akkor konkrétan?
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25312 üzenetére
Találtam egy online piacteren 100Ft-ért itt Zuglóban vehető át 100Ft-ért, splittert meg keresek valahol, az már nem lehet nehéz találni.
Köszi!
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25310 üzenetére
Személyes átvétel: Sporon
885 Ft átvétellel és 1750Ftot kérnek érte szállítással.
Nincs valami Bp-i bolt véletlenül ahol ezeket meg tudom venni vagy ahol 1000Ft alatt maradok?[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25306 üzenetére
Egyik ágazat az megy a modem felé, másik ágazatra felcsavarom ezt a szűrőt és rá a TV-t mint ahogy van és ennyi?
"Milyen az új osztó?"
Nem vettem még semmit sem!!!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz ludsimon #25305 üzenetére
Tedd be az új osztót a régi helyére és rendeld meg a visszirányszűrőt.
Milyen az új osztó?[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25303 üzenetére
Újraindítás megvolt, sajnos még mindig lassú, de torrentet kikapcsolom akkor megjavul minden, de hát ha nincs terhelés akkor olyan mint ha nem is használnám az egészet.
Tettem rá sebességkorlátot és úgy nem csinálja ezt a bizonyos megállást az IPTV-n.
Nem értem 700K feltöltésnél miért csinálta ezt.
Egyébként nem igazán értek ehhez, teljesen laikus vagyok csak arra emlékszek, hogy mondtad lehet később gondok lesznek vele.
De lehet csak túlparázom az egészet és nincs gond.Erről a netről van szó egyébként:
undefined
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz ludsimon #25301 üzenetére
Igen,van szűrés a tévés ágon van visszirányszűrő.
Modem újraindítás nem segít?
Ismerősnél albérletbe -10es jelszint nem okoz problémát UPC 120/10-nél.
Kettes splitterre és egy visszirányszűrőre lesz szükséged.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz kabelmania27 #25300 üzenetére
Mit ad isten, 38-40-s SNR és bőven szabványon belüli jelszintek és mégis szarakodik...
Ez nem neked szól, csak korábban volt itt valaki aki állandóan a szabványt hajtogatta aztán most kiderül, hogy az equalizált, hibajavítot SNR (ami egyébként nem is SNR hanem MER csak dB-ben kifejezve) hiába jó, ha néha nem kapja a meg a modem a miniSLOT-ot vagy a ranging request-re kapott választ, korrekciós adatokat stb.
Ki gondolta volna... :-)
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25300 üzenetére
Tehát akkor ez megoldaná a problémámat?
Ezzel biztos működni fog??
Mert mikor rádugtuk a TV-re csak a fekete kábelt nem volt jó és fordítva se a TV kimenetelre kötve a modemet úgy se volt jó!
Valami szűrés van ebben szerintem annyi biztos.
Vagy jól sejtem, hogy úgy lesz, hogy ezt az új osztót beleteszem, megy egyik a modem másik a TV felé, de viszont a TV elé még visszateszem ezt a gyári leválasztót?
Akkor viszont kell majd vennem egy ilyen F-F csatis kábelt.
[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Robotporszívók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest