- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #25192 üzenetére
Ez oké.. Az is oda volt írva, hogy 16GB-s, és Te mondtad az előbb, hogy szerinted csak 8GB-s volt. Innentől kezdve, Te is linkelted, hogy van belőle 3G-s verzió is, és Neki is azt a tájékoztatást adták, hogy 3G-s a modell..
A lényeg annyi, hogy simán megteheti a T-home azt, hogy 3G-s modellt árul, és ad mellé mobilnetet, miközben a T-home-os hűséged variálod az eszközzel..A 16GB-s modellből, ami a P3110 létezik 3G-s modell.. A lényeg pedig az, hogy Ő 16GB-s változatot rendelt, és 8GB-set kapott. Szal, simán ígérhettek Neki 3G-s 16GB-s modellt, csak nem azt kapott.
A lényeg, hogy valami valahol sántít.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kerimaci
csendes tag
válasz 206 cc #25190 üzenetére
jaaaj igen ilyenem is volt, ez a virágos router. Elvileg a routerben kell ezeket beállítani, és alapérelmezettként a 3play felhasználó névvel és 3play jelszóval tudsz belépni, vagy ami a routerre írva van mint alapértelmezés. Ott a WAN fülnél kell ezeket beállítani, és utána klappolnia kell.
-
206 cc
senior tag
válasz kerimaci #25189 üzenetére
Öööö...én csak azt próbáltam.Már mint a ...... @t-online.hu ugye a felhasználó névhez és a össze-vissza kis-nagy betű-szám kombó a password-höz...de csak a vonali adatokat olvassa ki illetve folyamatosan a "kapcsolódás" kifejezést mutatja.
Az internet led nem jelez semmit.....[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz kerimaci #25178 üzenetére
Szia!
Értelek!!...hát ez elég kusza ügy lett.Remélem sikerül jól kijönnöd belőle.
Sok sikert hozzá!Más:
Azt szeretném kérdezni,hogy a frissen újonnan kapott ZTE ZXV10H201L moden+router cuccos csak onnantól működik mikortól aktiválták az új csomagot?Mert ma próbáltam életre kelteni,de az istenért nem jön létre a kapcsolat a kiszolgálóval?!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #25182 üzenetére
Akkor mondok jobbat..
Pl. ha új előfizetést kérsz, tételezzük fel, tv+internetet, kapsz 1 hónapra mobilnetet, ingyen, stick-el együtt. Vagyis, még nem tudom, hogy adják-e, bő 1-2 hónappal ezelőtt, még adták.
Problem?
Szal ezt felejtsd el, hogy maga a T-home-os előfizetéshez nem járhat T-mobile-os internet, mert járhat, és adhatnak.
Véleményem szubjektív...
-
kerimaci
csendes tag
válasz 206 cc #25177 üzenetére
Szia!
Először cserét szerettem volna, de most már azt szeretném, hogy a rendelés semmis legyen és vissza adhassam az egész cuccot (mivel már nem árulnak ilyen tabletet). A jóváírást pedig a számlából kapom majd ügyintézői hibára hivatkozva!
Plusz szeretném, ha előkerülne a dokumentáció is, mert mint ahogy írtad is fura hogy nálam itt a tablet, de náluk nincs meg hogy hol siklott el az ügy...Először azt hittem, hogy a futár cégnél cserélték el... ez az egész fel sem merült bennem!
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz kerimaci #25173 üzenetére
Szia!
Olvastam a hozzászólásokat és igazából téged sem értelek.Amennyiben nem a sim és a 8GB +memória a lényeg most mit is szeretnél??Írtad,hogy méltányosságból kaptál 15.000.-ft jóváírást,ha jól értelmezem!! Még mire vársz??...ezen a 15K-n vehetsz még bele bőven memóriát.Amennyiben a sim a lényeg és persze meglesz a szerződésed,rendelésed....akkor érthető!!
Viszont ha nincs rendelésről papír mi alapján vitte ki a futár????...találomra,hát ha valaki átveszi??...van itt pár furcsaság a részedről is.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Gedeon31
addikt
-
kerimaci
csendes tag
válasz Gedeon31 #25165 üzenetére
azt tőlük kérdezd miért árulnának ilyet... ha meg elírás,akkor ez már a második amire azt mondod elírás, ez akkor a vásárló megtévesztése...
Gedeon31 azt árulták!!! hányszor mondjam?? Több ízben telefonon és személyesen is rákérdeztem mielőbb megrendeltem!
[ Szerkesztve ]
-
kerimaci
csendes tag
-
-
-
Gedeon31
addikt
válasz kerimaci #25150 üzenetére
Gondolom a 3G-s verzió volt. WIFISBE is tudnál kártyát rakni ,akkor nem kellene külön 3G-s gyártani.
Azért olcsóbb a WIFIS ,mert azzal se mobilnet ,se telefon nincs benne.
Nézegettem laptopokat több helyen tudnád mennyi elírás van mindenhol. Ilyen weboldalakon sokszor a forgalmazó is hibásan kapja meg a leírást.
[ Szerkesztve ]
-
kerimaci
csendes tag
válasz Gedeon31 #25149 üzenetére
akkor a samsung honlapon, amire a link mutatott a user manualban miért volt benne??
amúgy szerintem itt a sim kártya mellékes dolog! oda 16 GB van írva, én 8GB-ast kaptam. Nincs szerződés részükről, de követelni követelnek, eddig a megrendelést nem találták, mégis kiküldtek egy tabletet nekem...
Kicsit sok itt az ellentmondás![ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz kerimaci #25141 üzenetére
Még lehetséges hogy a szolgáltatásaidat is lefogják tiltani így kártérítési per lesz a vége. Ez különben a legbonyolultabb dolog ha egy dolgozó saját zsebre dolgozik és egy ügyfelet megkárosít, mert én ezt a történetet erre tippelem.
Gedeon31 Oké akkor ez a rész tiszta de akkor is szerződés kell mindkét fél kezében erről az ügyletről lennie. Ha ez nem így van akkor a szerződés semmis, mivel nincs róla hivatalos irat. Bemondásra nem követelhetnek senkitől semmit. Magyarán a T-nek be kell mutatni egy szerződést a tabletről amelyen szerepelnie kell hogy x hónapra x havidíjért vásárolt a fórumtárs és alá is írta. Ha ez nincs meg akkor bukta.
[ Szerkesztve ]
-
-
kerimaci
csendes tag
válasz djculture #25135 üzenetére
Ugye? Szerintem is elég gázos sztori... Tegnap a szerződés hosszabbításról szóló bejegyzést megtalálták, de a tablet rendeléshez tartozó bejegyzést nem tudták megmutatni... Számomra is furcsa volt, hogy nem egyből adják... de mondom mivel ők a dolgozók biztos tudják hogy kell ezt csinálni... (mint a példa mutatja tévedtem...) Tegnap az is kiderült, hogy az úriember azóta már nem dolgozik abban a t-pontban... áthelyezték...
-
djculture
félisten
válasz kerimaci #25133 üzenetére
Csak annyi hogy bemegyek egy t pontba valamit venni általában vagy van és akkor egyböl adják vagy nézzek vissza később van. Olyan nincs hogy szerződés kötök valamire ami nem létezik a boltba perpillanat. Nagyon zavaros a történet! Szerződést hol kötöttétek a futárnál mert akkor az szrt el valamit. Ha viszont a boltba már alá kellett írni valamit és az nincs meg akkor az már békéltető testületes téma első kőrben.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kerimaci #25129 üzenetére
Valaki biztosan rögzítette a rendelést, annak biza meg kell lennie...
Ha személyesen rendelted, akkor a 8 nap nem érvényes.
Meg kell nézni, hogy a szerződésben mi van, ha abban is 8GB-s van, akkor addig kell őket b@sztatni, amíg elő nem kerül a rendelés maga. Ha viszont a szerződésben neadjisten 16GB-s van, akkor ennyi.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kerimaci
csendes tag
válasz hackeeeee #25127 üzenetére
Személyesen rendeltem az ügyfélszolgálaton, és arról nem kaptam papírt, konkrétan a rendelésről... és többször hadováltak arról hogy a rendszer így meg úgy szóval furcsa... Egyelőre nem tudni, mi jutott el a műszakos dolgozókhoz. És igen nemhogy 8, de 1 napon belül jeleztem, hogy ez nem az!
Először cserét akartam, de azóta ugye kiderült, hogy ez kikerült a kínálatból...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kerimaci #25126 üzenetére
Mármint, milyen papírt nem kaptál? A megrendelésről nincs papírod, hogy mit rendeltél meg?
Hol rendelted? Neten, telefonon, személyesen?
Hogy vetted át? Személyesen, vagy futár vitte ki?
A megrendelésnek valahol nyoma van, ha nem papíron, akkor a rendszerben, mert valaki rögzítette a megrendelést.
Mellesleg, ha neten rendelted, akkor 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól, tehát kötelességük visszavenni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kerimaci
csendes tag
Sziasztok! (MINDENKÉPP ELOLVASANDÓ!)
Nagyjából végig tanulmányoztam a fórumot, és az esetemre vonatkozót nem találtam, így leírom nektek, hátha valaki tud valami biztatót, vagy tanácsot, vagy akármit.
Kb. 2.5 hónappal ezelőtt rendeltem egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3100-as 16GB-s Sim kártyás tabletet, net mellé 2 év hűséggel. 2012.09.14-én hozta a futár, épp ismerkedem vele, amikor is feltűnt, hogy ez bizony 8GB-s nincs SIM és GT-P3110es. Még aznap telefonáltam ügyfélszolgálatra, azt mondták menjek vissza az üzletbe (westend t-pont). 15-én bementem vittem a cuccokat is ahol csak egy panaszt vettek fel, amit majdnem a 30 nap leteltével elutasítottak, mert hogy nem tudják vizsgálni mi történt az üzletben (mivel és ez a lényeg nem adott papírt a megrendelésről az akkori ügyintéző!!!). Erre ismét panaszt nyújtottam be ahol is részletesen elmondtam mindent a telefonba, és tegnap megjött a választ azt is elutasították, és mondták menjek be az üzletbe, ahol az üzletvezetővel tudok beszélni az ügyben. Be is mentem, erre közölték, hogy az ő kezük meg van kötve, mert már nincs árlistán ez a készülék, így cserélni nem tudják, a visszavételről meg nem igazán akarnak hallani, megjegyezni kívánom, hogy egyáltalán nem használtam a készüléket - mondtam is nekik, hogy akármilyen vizsgálat alá vethetik, hogy lássák, nem ment ez a gép 2 óránál többet és ezzel sokat mondok! Szóval most ott tartok, hogy az összes hatósághoz (fogyasztóvédelem, hírközlési biztos, hírközlési hatóság, békéltető testület, bíróság, telekom vezérigazgató) írom a panasz levelem ezzel kapcsolatban. A t-home viszont adott egy 15000 forintos jóváírást a hibára hivatkozva. Véleményem szerint ezzel elismerve a hibát.
Ja és a honlapot is lementettem, hogy bizonyítsam ez volt kínálatba...
És mivel én nem kaptam papírt, így ők nem tudnak semmit csinálni... szép kis kelepce.. nagyjából ez a lényeg.Várom a hozzászólásokat!
Üdv,[ Szerkesztve ]
-
batka86
csendes tag
válasz zotya987 #25124 üzenetére
Jelenleg is van, több dolgot nem nagyon lehet publikálni sajna. A lényeg, hogy a rábaközi szolgáltatótól átvett terület rendben van, jelenlegi állapot szerint január elején indul a győri fejállomással azonos kínálat. A fertődi térségbe helyezendő optikai adók-vevők még a szekrényben porosodnak. Ezek a dolgok jelenleg minden kapacitást lekötnek, utána jöhet a többi.
[ Szerkesztve ]
-
zotya987
csendes tag
válasz batka86 #25118 üzenetére
Köszi a választ!
Ismerem a Vidanetet mert nekem rajtuk keresztül jön a Kábelnet. Vidanet bérbe adta a Magyar Telekomnak a hálózatát. Itt a Kábelnet NetMánia L aminek a sebességei megvannak. Jövőre állítólag lesz hálózatfejlesztés akkor valószínűleg javulni fog a helyzet.
Üdv!
-
dchard
veterán
válasz GyéBen #25121 üzenetére
Amikor azt mondod a ping megy ezt úgy érted, hogy hosztnevet is tudsz pingelni (például: index.hu) vagy csak IP címet?
Amíg a PPPoE kapcsolat sikeresen fel nem épül, addig pingelni sem tudsz, esetleg azt tudom elképzelni, hogy a DNS szerver címei késve érkeznek meg, de ennél sokkal valószínűbb valamiféle beállítási probléma a gépeden. Nincs esetleg a böngészőben automatikus proxy érzékelés bekapcsolva? Egyáltalán: nincs véletlenül bekapcsolva a proxy szolgáltatás?
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
djculture
félisten
válasz dchard #25120 üzenetére
Mindegy ami a biztos hogy marad az ember a T nél Pl itt olyan se történik meg hogy hazaérsz a munkából nincs net felhívod a szolgáltatót és előadják legyen szíves már befáradni és nyilatkozni hogy a torrentezést és egyebek letöltését abbahagyja ha nem akkor xyz jogvédő fogja megkeresni. Itteni kábeles netes szolgáltató ezt is eljátszotta pár emberrel 2-3 éve, ezt se hiszem ha nem látom. Mostanában mondjuk nem hallani tőlük ilyesmit szerencsére de kitudja mit logolnak.
[ Szerkesztve ]
-
GyéBen
tag
Miért van az, hogy optikai neten PPPoE-s bejelentkezés után hosszú percekig a böngésző szerint nincs net, de a pingelés például működik?
(Tudom-tudom, vegyek routert, és akkor nem kell ezzel bajlódnom. )
-
dchard
veterán
válasz djculture #25114 üzenetére
El is hinném mindezt, de mivel a CMTS-ek ehhez hasonló L7 protokol szűrésre nem alkalmasak (nem is erre valók), és mivel az erre alkalmas külön berendezések a Core hálózati részben találhatók, így nem lehetésges a területi szintű elválasztás: ergó ha ez lenne a gyakorlat az összes előfizető ezt tapasztalná.
Két dolgot tudok elképzelni:
1. Terhelt a hálózat. De azért 5 mega? Azt nem hiszem... Arról nem beszélve, hogy ha erről lenne szó, akkor ingadozna az eredmény.
2. Valamilyen hibás beállítás a csomagütemezőben (router), vagy magána a kliensben, esetleg maga az állomány nem tud gyorsabban jönni, mivel nincs elég aktív seeder.Lenne még több ötletem is, de ezek közül egyik sem a UPC féle L7 protokol szűrés, amit egyébként korábban alkalmaztak, de réges régen visszavonták a hatalmas panaszáradat miatt.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
batka86
csendes tag
válasz zotya987 #25107 üzenetére
Nem, itt még nincs VDSL sajnos, ezt a kép alatt írom is.Másik lehetőségem a Vidanet/T-Home kábel, de jelenleg még tart a győri központhoz való csatlakozás. Talán év elején megvalósul a projekt, addig sajnos csak a külsős kábelnet csomagok érhetők el, ahol 15/5 a legnagyobb csomag.
-
djculture
félisten
-
Livius
őstag
válasz kabelmania27 #25102 üzenetére
Ha kiderülne hogy még VDSL sincs nálam, és 15Mb/s a max még jó sokáig, akkor nagyon gondolkodni fogok hűség lejártakor egy UPC netben.
Egyébként csak nekem fura hogy mindenkinek 20 ms feletti pingjei vannak speedtest.net-en? Csomagváltás elött minden tökéletes volt pingben (9 ms).
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Livius
őstag
-
meroly
veterán
Az úgy működhet, hogy home gateway-be utp kábel, a másik végére egy switch, és a swtich-be egy laptop és a set top box a digitális tv-hez?
Nem akarok plusz egy új kábelt húzni a földszintre hogy legyen digitális tv.Impossible is nothing
-
bzoley
veterán
válasz kabelmania27 #25102 üzenetére
Kb. fél órája megtörtént. Hívott a t-home-os néni, hogy döntöttem-e. 30/5-ös kábelnet lesz, ha minden összejön.
Remélem, komplikáció mentesen, és a tévé is megmarad. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz dchard #25065 üzenetére
Jól néz ki ez a szekrény, remélhetőleg egyre több kisvárosban/kistelepülésen lehet majd látni ilyet, de mivel drága a fejlesztés, ezért először a nagyvárosokban fognak szaporodni a szekrények, mivel a max megengedhető távolságon belül több előfizetőt lehet kiszolgálni.
#24974 bzoley: Ha szeretnél 10Megabitnél gyorsabb kapcsolatot válts kábelre, nem számít kábelnetnél, hogy milyen messze van tőled a fejállomás.
Livius: Kábelnetnél melyik csomagra váltanál ha nem oldódna meg a probléma?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest