Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Callmaster #20099 üzenetére
akkor túl sok a figyelmetlenség, de inkább gyanítom, nem is mindig az áll a háttérben...
mondjuk az én esetemben nem volt kérdéses, hogy szándékosság történt részükről, hiszen már eleve úgy is vizsgálták az ügyet, hogy én vagyok a tudatlan ügyfél, aki hibázott, de szerencsére nekem lett igazam![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Callmaster
tag
válasz Vangelis #20098 üzenetére
Emberi figyelmetlenség. Nyilván egy ember megnyilvánulásából is megítélhetünk 1 céget( tévesen is).
Nálam hasonló eset volt tavaly. Internetet akartam hosszabbítani (lejárt volna a hűségidő), személyesen bementem egy T pontba és aláírtam újabb 1 évet majd hazamentem mintha minden rendben lenne.
2 nappal később megnéztem a My T-home-ban és azt látom hogy nem változott a hűségidő lejárati dátuma. Felhívtam őket elmondtam mi a problémám, akivel beszéltem kolleginával rábeszélt hogy rendeljek hozzá egy olcsóbb és költséghatékonyabb telefon szolgáltatást is.
Rögzítette az új díjcsomagot, majd mondta hogy nemsokára látni is fogom a szolgáltatások között. Megint csak később tudtam megnézni, pontosan másnap.
Valóban fent volt az új telefon díjcsomag, de az internet változatlanul, sőt addigra már lejárt hűséggel virított.
Megint felhívtam őket( másodjára), egy sráccal beszéltem és kulturáltan tudtára adtam hogy legyen olyan jó és nyomjon már a rendszerben plusz 1 évet az internetre....
Ő is ugyanazt mondta hogy majd látni fogom..
Nem hagytam magam és az előbbi esetből kiindulva mondtam hogy várjuk már meg azt a "látni fogom"-t.
Kb 2 perc vonaltartás után meg is jelent az újabb 1 év.
Reakció: Gratulálok[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nekem is érdekes esetem történt a t-home-al.
Hétfőn beszéltem egy munkatársukkal, mert szerettem volna egy tablet gépet részletre internet hűség hosszabbítás mellett,
A lényeg az, hogy ez a megrendelés meg is történt.
Aztán mondom fellépek a jelszavammal és megnézem megtörtént e a hosszabbítás?!
Hát igen megtörtént.
De ráadásként a SAT TV és Telefon is valamiért szintén kapott +2év hűségidőt........, de persze itt még nincs vége a dolognak .. a telefon előfizetést is áttették a legdrágább tarifacsomagba.
Este hívom is, hogy panaszt teszek, mert hát erről nem volt szó. Én csak az internet hosszabbítást kértem stb stb. De a drága kollégájuk szépen meghosszabbított minden szolgáltatásomat és tarifacsomagot is váltott önkényesen.
panaszt felvették és 30 nap múlva értesítenek.....
Azt a rohadt kutya eget.... és ha meg sem nézem.... nem is veszem észre.Ilyen egy köcsög cég ez a t-com mostanság?
Rohadtul feltolták az agyamat.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
BorCsa64
csendes tag
Hali..
Azért kösz, de épen ezt akarom elkerülni, hiszen valaol itt a topik rengetegben már valki vagy valakik megoldiották ezt a problémát anélkül, hogy aT-Home drága cuccát kellett volna megvenni hozzá..azért köszi, hogy reagáltál, egyébként a T-nek az általa ajámlott eszközei is "sima" AP és AP Client páros, csa a drágábbik fajtából , Ruckuss, ha jó elmláékszem a mrákájára 5 GHz-en müxik és nagyon dizájnos holmi, csak hát az ára.. Esetleh más valaki? -
BorCsa64
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Sajna semmi nem igazából úgy megy, mint ahogy szerettem volna..
Ezértz is kérek itt megin segítséget..időm sincs, hogy minden hozzászólás végigböngésszek..Segítsetek nekem..
A probléma még mindig fennálll..valahol itt egy topicban olvastam, hogy HGW eszközhöz két db AP és lehet az STB.t wifin üzemeltetni..Namost gondoltam nem lehet ez olyan bonyolult???
Nekiálltam magam, de nem megy ! Az istennek sem, nem hogy nekem...ezért aki tudja a megoldást kérem írja le nekem részletesen, mit mire és hogyan állít, mert már nem tudok ettől megszabadulni..
A lényeg a HGW Cisco 3925 az STB SB2001 IPTV Set Top Box. Az egyik eszköz simán a HGW egyik LAN csatakozójába van bedugva és természetesen ez simán megy is. A másikkal amit wifin szeretnék a távolabbi szobába beüzemelni nem akar müködni és szinte mindent kipróbáltam már vele, de nem megy..
Arra lennék szóval kiváncsi, hogy sikerült-e valakinek, ha igen hogyan és legyen szíves címről címre lleírni, mire mit és hogyan állítot tbe...HELP ME.. -
törölt tag
válasz polonic #20091 üzenetére
Én is kedves gesztusnak tartom ezeket. Amikor megkaptam a madárodút (Hello Holnap! A Telekom a fenntartható félődésért) 1-2 héttel később, akkor közvélemény kutatás címén hívtak a T-től, hogy mi a véleményem erről arról, aztán rá kérdeztek az ajándékra is, hogy tetszett -e, örültem -e neki stb. Kérdezték, hogy szívesen fogadnék e máskor is ajándékot, ha igen milyet .
-
polonic
félisten
Betojok.
Ma kaptam egy borítékban a T-Home-tól egy pattogatni való kukoricát.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Van egy HTC Radarom,és a gondom az ,hogy IPTV,és net előfizetésem van,ha a Wifin keresztül rá csatlakozom a netre 10-ből 6-7 alkalommal lefagy a TV,és a net sem működik ilyenkor,a telefonnal semmi gond az nem fagy le.
Voltak már kint szerelők,át tették más csatorna számot változtattak a routernél,(a router a T-Home tulajdona)akkor éppen jó volt de azóta is is előjön a hiba,van-e valakinek hasonló problémája,illetve mit lehetne vele csinálni,hogy ne fagyjon le a net,és a TV?Bármilyen ötletet szívesen veszek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz polonic #20077 üzenetére
Analóg tv még mindenhol megvan, tudomásom szerint, és még egy jó ideig meg is lesz..
Épp ez az, hogy emelni akarnak ED3-nál, elvileg ezért is nyitogatják az upload stream-eket is. De azt még nem tudni, hogy mennyivel..
Az Invitel elvileg pályázott is az optikai hálózat fejlesztésére, és elvileg meg is nyerte.. Ezért is indult meg itt is a fejlesztés.
Véleményem szubjektív...
-
polonic
félisten
válasz hackeeeee #20075 üzenetére
ED3-as területre felesleges is, szerintem is. Ott is igazán nagy sávszélesség érhető el, főleg ha már nem szolgáltatnak ott analóg kábelt. Ez nagyon sok sávszélességet foglal el. Viszont igaz, hogy kábelen nem lehet olyan magas a feltöltési sebesség, mint optikán. Talán majd az új ED4-es szabványnál vagy bárminek is nevezzék a következőt.
(#20076) Gedeon31
Ő sem. De ő kisebb cég, nem is sújtották akkora összeggel, mint a T. Egyébként meg nem tudni, hogy mit hogyan miért.
Csak hangosan gondolkodás volt részemről. Lehet, hogy teljesen más az ok a T-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz hackeeeee #20068 üzenetére
Nem a VDSL-t kellett volna erőltetni ,hanem az optikát itt.
VDSL is megváltás volt ,mikor megcsinálták.
Optikára mindenhol lenne igény szerintem ,már csak a megbízhatóság miatt is.
Elég fura Szegeden nincs a T-nek lakossági optikája. Invitelhez így jó páran átpártolhattak már ez miatt ott van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #20065 üzenetére
Hehehe.. Hát lehet van arrafelé pár erősítő antenna, külön költségvetésből, a fene se tudja...
Ahol nincs optika, ott sztem nem is nagyon lesz, vagy az Invitel, esetleg a Digi megcsinálja oda, város szinten legalábbis. Bár a digi eléggé óvatosan csinálja, ha jól tudom.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #20061 üzenetére
Jaja tudom. Én is meglepődtem. Bent voltam ügyintézni, mondom akkor hosszabbítsunk hűséget, mert mondom mások is említették, hogy mégis lesz emelés, erre mondta, hogy ne bántsam, mert nem lesz, és tényleg nem is volt.. Ugye my t-home-ban írta az emelt árakat, de a régiek voltak, szal nem tudom. Érdekes, az tuti..
Véleményem szubjektív...
-
-
torma1981
veterán
válasz Gedeon31 #20052 üzenetére
ZTE digitális elosztó. Pontosan nem tudom a típusát. Muterék kapták a nethez. Tegnap szereltem össze. Beállítottam mindent erre elment a net nem volt telefon stb. Villogott az összes led rajta. Utána csak a power. Nem ismert fel semmit. Felhívtam a zöld számot ott mondta a srác hogy elszállhatott a modem. Úgy hogy most várakozó állásponton vagyunk. Hibát bejelentettem majd jönnek ki.
-
JetiRulez
őstag
válasz hackeeeee #20047 üzenetére
Ja, most látom, hogy mobiltelefonra vonatkozik, nem vezetékesre. A vezetékest meg kénytelen voltam kihúzni. Soha senkinek nem lett megadva, de napi rendszerességgel hívnak rajta különböző telemarketingesek.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz polonic #20043 üzenetére
Valahogy így, igen.. Valami kedvezmény névvel levonnak 1000Ft-ot.
(#20042) JetiRulez:
Kábelnet extra: Havi díj (ha nincs több T-Home szolgáltatása) - Határozatlan idejű szerződéssel:10 330 Ft + Telepítési díj (új előfizetés esetén) - Határozatlan idejű szerződéssel: 18 000 Ft
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
JetiRulez
őstag
válasz hackeeeee #20037 üzenetére
Aztán most mi a fene van? Anyám nevén van az internet. Ő szokta intézni a dolgokat a leggyakrabban. Decemberben aláírt még egy év hűséget, hogy ne 12000 Ft legyen a 25/5M, hanem csak 8000. Na most a weblapjukon azt írja, hogy hűség nélkül 8000 Ft. dafuq
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
24 óra kimaradás.
A központ hívására kijött a szerelő, méghozzá nagyon hamar. Ez szokatlan volt. Kábeleket ellenőrzött, modemet cserélt...és nem történt semmi. Szerencsétlen ki megy az utcára bíbelődni, először a villanypóznára, majd az utcasarki elosztóhoz, végül a körzeti főelosztóhoz. Visszajön, telefonál (sokadjára). 1,5 órát bekkelt nálunk és végre hajlandók voltak neki megmondani szerencsétlennek, hogy nem itt van a hiba, hanem a központban.
Tegnap éjfélkor elkezdtek valamit újítani a rendszerben és előreláthatólag este 8-ig rendbejön.
Miután elment a szerelő, este 6 környékén még visszahívott, hogy nemsokára befejezik a munkálatokat a központban és ha minden igaz, már 7 óra után lesz kapcsolat. Nem lett. 20.30-kor felhívtam a központot újra. Ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, mert nem látják a hibát. Visszaadják az ügyet a szerelőnek és az holnap ismét felkeres. Erre Én konkrétan elküldtem őket a jó Halál f@szára. Ma délelőtt 10-kor bekapcsoltam a gépet és végre volt net. Nem keresett fel a szerelő, mégis bent volt hiba."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Gedeon31
addikt
-
-
siofok
őstag
Sziasztok!most készülünk a kbeltévénk lecserélni thome sat tv-re.de olvasgatva 1-2 fórumot,picit elbizonytalanodttam,mert elég sok rebootrol,fagyásról,stb. Olvastam.Ugye azért nem ennyire drasztikus a helyzet?másik kérdésem pedig hogy ezeknél a beltérieknél tényleg nemlehet kedvem szerinti sorba rendezni a csatornákat?csak ahogy autómatán megkeresi,és beállítja?mert ez alap dolog volt a 20 éves tv-nél is.:-) segítséget előre is köszönöm!
OnePlus nord 2t
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz polonic #20024 üzenetére
Rá. Ha az árára gondolsz, bár jár valami kedvezmény így is.. Tehát asszem le is vonják.
Tehát, lényegében múltkor a netemből számláztak félhavit, az utolsó számlámnál meg az IPTV-ből, azt mondta ismerős, hogy ez teljesen normális, jár kedvezmény, mondtam is, hogy oké.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
villamos
őstag
válasz pszichiater #20019 üzenetére
Azért nem teljesen a tisztelt ügyél a hülye, van sara rendesen a tisztelt szolgáltatónak, nem is kicsi. Vajon miért építenek ki olyan hálózaton iptvt, meg ki tudja még mit, amely annak kiszolgálására, működtetésére nem igazán képes? Ja, mert nem ismerik a saját hálózatukat? Én kérek elnézést!
Akar a kutya a telefonzsinóron tévézni, az előfizető inkább optikán tévézne mondjuk. Azért hogy a hálózat minősége sok helyen kritikán aluli, megint csak nem az ügyfél a felelős.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
pszichiater
senior tag
válasz Inhuman01 #20015 üzenetére
Lehet hogy ezért kapni fogok. Addig ne csodálkozz amíg valaki telefonzsinóron akar tv-t nézni, telefonálni, netezni, mosni, főzni. Há hogyan? Szolgáltató a hibás, hogy engedi a túlterhelést. Ezektől az "all in" megoldásoktól kész vagyok. Mint régen a music center. Az adsl tulik meg szívnak két éve. De talán hamarosan áttörés lesz....
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #78121280 #20008 üzenetére
Csodás. Csak tudnám, hogy mit strukturálnak rajta újra.
De amúgy, viccesek ám:
Továbbá karbantartási munkálatok miatt 2012. április 17-én 5 és 7 óra között Szeged, Deszk, Tiszasziget, Újszentiván, és Kübekháza településeken analóg kábel TV, digitális Kábel TV, IPTV, és kábelnet szolgáltatásunk maximum 12 órás szünetelése várható.
Cselesek ám.
(#20007) Gedeon31: Gondolkoztam, mert így valami fél évre vagy meddig járt volna kedvezmény, de elég lett az 1 év, ha ideér az Invitel optikája, akkor pedig elgondolkozom a váltáson.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Elektronikus műsorújság karbantartás
"Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy 2012. április 12. és április 23. között IPTV szolgáltatásunknál az elektronikus műsorújság tartalmát újrastrukturáljuk. Ennek következtében a set top boxon, az okostelefon Műsorújság alkalmazásról, illetve az internetről indított előre beállított felvételei néhány esetben elveszhetnek.
Kérjük,az átállás után ellenőrizze és szükség esetén módosítsa felvétel beállításait a műsorújság felületén!
Az esetleges kényelmetlenségekért elnézését és egyben szíves megértését kérjük."
-
Callmaster
tag
válasz Mikiller #19998 üzenetére
Fantasztikus.... ettől tartottam én is
Gondoltam hátha a T belekezdett egy ilyen "legyen stabilabb vonal" propagandába.
Már múlthéten jeleztem ezt a T-nek és a "elvileg" foglalkoztak is vele.
Annyira hogy a segítőkésznek tűnő operátor azt mondta újraindítja a szolgáltatást, csak áramtalanítsam a modemet. Mondtam neki nem vagyok otthon,de szerintem kikapcsolva hagytam a modemet.
Erre ő : majd megnézem......igen, áramtalanítva van, indítom.
Hazamentem este felé és persze hogy be volt kapcsolva a modem....(áramtalanítva mi?? )
Mindenesetre javaslom mindenki akinek ilyen problémája van azért szóljon nekik, mert segítőkészek( legalábbis annak tűnnek).
Én is majd megint felhívom őket.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest