- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Hogyan kell távszámlán fizetni? Rámentem hogy fizetés. Megkérdezte hogy biztos fizetek-e. Rámentem hogy Igen erre fel meg bármilyen adat kitöltése nélkül kiírja hogy sikeres fizetés. A fizetés részleteinél ott van hogy Kiegyenlített és az Eseményeknél ezek vannak:
A fizetési igényt a Távszámla rögzítette.
Ön Távszámlán kívüli kiegyenlítést vett fel.
Most akkor mi van? -
Vangelis
félisten
-
poli27
veterán
válasz Vangelis #23390 üzenetére
heti 10-13ezeres fizetés
Hát ennyit is fizet, vagy csak papiron? Mert ez nagyon karcsú sztem a mai világban Sztem én fel se kelnék ennyi pénzért melózni az tuti, de szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de pofátlanságnak tartom ennyit fizetni.Haveromnak a csaja Angliában van a Mekiben 280k keres nettóban, és ugyanannyi a hambi mint itthon kb, míg itthon 500ft bruttó órabér azaz kb 7-80000ft vicces. És ráadásul még sztem állami támogatása is van, és alig adózik..... -
djculture
félisten
válasz Vangelis #23390 üzenetére
Közhasznú munka az most egyenlő a nullával. 8 órás státusz már nem is létezik...
Egyébként ez a sat tv hülye drága valami lett, mostanába egy másik hirdet szintén sat tv-t 27 csati 990ft. Azon még én is elgondolkoztam pedig fater néz tévét én 10 éve nem.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #23389 üzenetére
Igen de sajnos ha szorítani kell akkor szorítani kell
Most közölték, hogy előre láthatólag csak dec 31. ig van meló....ű
Papír szerint tényleg csak addig van, mert minden évben hagynak minket egy két hónapig lógni.
Aztán jöhet újra a drága jó közhasznú munka. (természetesen a régi munkánkat csináljuk) mert így kevesebbe vagyunk a munkáltatónak. Meg persze a heti 10-13ezeres fizetést neki is könnyebb kiszenvedni.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Soulfly842
addikt
válasz Vangelis #23387 üzenetére
Sima havidíjasról MIX típusú díjcsomagra váltás nem támogatott ügyfélszolgálati folyamat. Maximum vezetői jóváhagyással megoldható csak egy ilyen migráció. Ha hozzájárultak akkor is kártyacserével jár mert egy 'technológia váltás' más HLR-ű sim kártya is szükséges hozzá.
Mindazok mellett, hogy kevesebb a net, lemondasz a hoppá 5000 percéről és a T-mobile irányba bonyolítható 200 perc ingyenességről is.
-
Vangelis
félisten
Sajnos az a gond, hogy nagyon ki van ez találva.
Mert ha most felmondom a hoppá tarifacsomagot. persze a paletta 100 at is ezáltal.
Most 11400ft ot fizetek ezekért:
SAT Tv családi
Családi net
Hoppa vezetékes
Paletta 100 mobil 100perc / 100mb11.400 helyett: 11.700ft lesz.
----------------------------------------------------------------Ha lemondom a hoppát
Sat Tv 3.100ft
Net: 4.880ft
------------------
7.980ftmobilban átmegyek a fun-ba 1750ft (viszont a percdíj nem rossz, meg lehet nem kérnek hűségidőt)
összesen: 9.730ft
kb 2000ft-ot nyerek és nem lesz vezetékes telefon. De kevesebb net lesz a telefonon is.
Hát nem tudom megéri e.... tehát okosan ki van találva, hogy ne legyen egyszerű a dolog.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
pakriksz
őstag
-
Vangelis
félisten
válasz #78121280 #23381 üzenetére
Most tettem le a telefont és rájöttünk, hogy újra benne van az áremelés a ASZF ben.
Azt mondták, hogy így lehet bontani.
szept 01-15 öt akartam írni.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
Hazudnak mint a vízfolyás.
Hihetetlen.
Délután beszéltem egy hölggyel és közölte, hogy egyáltalán nincs lehetőség a hoppát-t lemondani kötbér mentesen.
Most beszéltem egy fiatalemberrel és megbeszéltük, hogy okt 01-15 között az áremelésre hivatkozva fel lehet mondani hűségidő alatt is a hoppá tarifacsomagot.
Nem értem miért kell félrevezetni az ügyfeleket.
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok!
Próbált valaki valamit módosítani vagy felbontani a vezetékes telefonok közül az egyoldalú szerződés módosítás miatt?
Mert nekem azt mondták, hogy nincs lehetőség felmondásra.
Pedig a levélben az van, hogy 15 napig kötbérmentes a felmondás.
-
joecontra
addikt
válasz lemusz #23373 üzenetére
Például itt is:
D-Link DSL 321BÜdv,
J -
lemusz
addikt
Nah jolvan srácok elolvastam a hozzászólásaitokat, de sajna nem kerültem közelebb a probléma megoldásához. Milyen modem lenne jó az én konfigomhoz és hol lehet ilyeneket beszerezni? Milyen szaküzletben lehet kapni ezeket és mi a jó ár értük? Neten egy ilyet találtam, gondolom ez a 360R T1: [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
djculture
félisten
-
lemusz
addikt
válasz joecontra #23360 üzenetére
Aham. Érdeklődtem telefonos ügyfélszolgálaton. Azt mondták a modem a saját tulajdonom (lol), ami meglepett. Nah de nem is ez a lényeg, hanem hogy nem adnak ingyé semmi újat, vegyek magamnak... Ezt mondták a legmodernebbnek: [link]
Ezt lehet egyáltalán vezetékes "módban" használni vagy csak vezeték nélküli? Van 1400 t-home pontom van micsoda, azt mondják ennyivel olcsóbb lenne az ára is ha neten rendelem... szerintem elég kibaszás már nemtom 8-9 vagy hány éve fix ügyfelük vagyunk és csak ennyi kedvezményt adnak. Mit gondoltok?
Vagy keressek jofogás.hun egy általatok javasolt 321B vagy 360R T1-eset kicsit olcsóbban, 3-5 ezerért?
-
joecontra
addikt
válasz lemusz #23359 üzenetére
Akkor lássuk a lefelé irányt:
Noise margin (SNR): ennek minél magasabbnak kéne lennie. 9,6 dB még nem vészes, ADSL2+-nál 6-ig is le mehetne.
Attenuation: 6 dB a csillapítás ez egy piszok jó érték. Ezért nem értem, hogy ez SNR miért olyan alacsony.
Transmit Power: 17,4 dBm adási szint, ez teljesen rendben van.
Felfelé irány:
A csillapítás ott is alacsony 3,8 dB ami jó de az SNR nem nagyon de egy kicsit alacsony ehhez képest.
A csillapításból ítélve közel lehetsz a DSLAM-hoz, viszont az SNR mégis alacsony. Tehát vagy a modem öregszik már vagy valami nagyon bezajosítja a vonaladat szerintem. Vagy mindkettő.
321B-vel is jó lenne kipróbálni egy ilyen "analízist", hogy szűkítsük a kört. Esetleg a csatlakozásokat, kábelezést is érdemes lehet átnézni.
Üdv,
J[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Akkor holnap felhívom őket. Köszönöm a válaszokat.
-
lemusz
addikt
Hali! Az elmúlt napokban elkezdett szakadozni a netem. Modemes ADSL kapcsolatom van 15mb le, 0,7 fel. Mindig full stabil volt, de az elmúlt pár napban random módon szétkapcsol és felugrik az ablak, ahol az újracsatlakozásra kell kattintani. Kezd egyre idegesítőbb lenni. Lecsekkoltam a kábelek csatlakozását, a gépen pedig szoftveresen próbáltam valamit bütykölni (tcp optimizer, advanced system care), de úgy látszik nem javul. Ötlet hogy mi lehet a gond? Köszi!
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
30.án lejár a tv hűségidőm. A családi csomagra 2700 forintot fizetek. Ha meghosszabbítom a hűséget, akkor az aktuális árakkal hosszabbítják, vagy az én 2700 forintommal?
-
Gedeon31
addikt
-
legenda
válasz Gedeon31 #23338 üzenetére
akkor vagy netes szolgáltatási hiba, vagy a munkaállomással van gond!
a telefonról mobilinternettel próbáltad? wifi útján van lehetőség kipróbálni a telefonnal, nem mobilinternettel? mert akkor látnád, hogy a nettel van gond, vagy munkaállomással!?!?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kirtam
tag
válasz bopeti98 #23334 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat.
Egyébként arra gondoltam, hogy mivel a kábelben két ér van, ha valamelyik sérül akkor a kapcsolat vagy működik vagy nem (persze ez csak az én hülyeségem) Azonban a fali csatlakozóban 5 eres kábel fut be, és a fekete színű kábel ki van csúszva a helyéről a tűzősaruval együtt és van még a négy foglalton kívül 3 lyuk ahová dugni lehet. -
Kirtam
tag
Hali!
T-home DSL netem van itthon 15 megás. Egy héttel ezelőttig bármikor rámértem speedtest-tel 15.75 megát mutatott + 15ms-os ping-et. Egy hete viszont 27-29 a ping és 9 megánál feljebb nem megy a mutató. Szerintetek a szolgáltatót kellene hibáztatnom, vagy esetleg a múlt heti festés lehet az oka, amikor is apám szétbontotta a 2 eres kábel csatlakozóját a falban?
-
Gedeon31
addikt
Próbálok belépni a My T-home-ba ,de nem sikerül megint nem működik
-
n00n
őstag
A főnököm az új internet előfizetése mellé kapott T-Systems hozzáférést is, és tőlem érdeklődik, hogy mi az (Még jó, hogy tisztában volt vele szerződéskötésnél ). Valaki le tudja írni, hogy mi ez? Próbáltam a T honlapján érdeklődni, de csak marketing bullshitet találtam.
-
titán
válasz szabifotos #23325 üzenetére
Elképzelhető, hogy csak cég a T-től bérli a gerinc vonalat és nem vásárolta fel őket a T, az Invitel-nél is van ilyen.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
szabifotos
senior tag
válasz kabelmania27 #23321 üzenetére
Még eddig nem kaptam pár napja van csak...! Bár nem közvetlen a Telekomnak fizetek hanem egy helyi kis cégnek, (Dipper KábelTV Kft.) szóval lehet nem verik nagy dobra a váltást. Na, majd meglátjuk mi lesz...
-
dr.bubo
őstag
válasz huliganboy #23322 üzenetére
Nem kell 2 kábel.
Két lehetőség van a zte és a router összekötésére.
1. zte lan--> router wan, ebben az esetben a router wan beállításánál a internetkapcsolat típusa dynamic ip. (Ha a zte-ben bridge mód van, akkor, arra kell állítani, és PPPoE-t a routerben kell beállítani.)
2. zte lan--> router lan, ebben az esetben a routerben a dhcp servert kikell kapcsolni, majd a zte oszt ip-ket a rá csatlakozó eszközöknek.[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
wmati
addikt
válasz huliganboy #23322 üzenetére
me sajt
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz szabifotos #23304 üzenetére
Amíg nem járt le a hűségnyilatkozat szerintem nem kell drágulástól tartanod.
Kaptál a számla mellé tájékoztató levelet, hogy mostantól a Telekom az szolgáltató? -
Soulfly842
addikt
Hmm... Amellett, hogy bővül a HD portfólió megdobhatnák mondjuk a családi csomagot is pár csatornával
-
Vangelis
félisten
válasz n@p@lm #23317 üzenetére
lehet túl egyszerű volt a megoldás azért nem gondoltam rá.
Arra gondoltam, hogy valami direkt tiltás van benne.
De azért az ügyfélszolgálati műszakis maki egy gec... ilyet nem szabad írni.
5 percig mondta, hogy küldi a szuper szervizt ... mondom de nem kell.
Mondja meg, hogy van e valami tiltás vagy nincs.Mondja ez csak beállítási gond lehet. Küldje a szervizt!%
itt baxtam le a telefont és megint nekiláttam.... de szerencsére rájöttem.
-
djculture
félisten
válasz Franky2Ster #23314 üzenetére
Azért online kedvezmény a neve, mert csak úgy jár ha online a my t-home fiókodban intézed.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz huliganboy #23305 üzenetére
épp ezt akartam linkelni amit vangelis is:
[link] -
Franky2Ster
senior tag
Én e hónapban emeltetném a kábeles netem sebességét.Kérdésem az lenne,hogy érdemes nagyobb csomagot rendelnem személyesen vagy online?Mert láttam ha online rendelem kapok kedvezményeket ez akkor is így van ha szeméjesen bemegyek vagy csak online kapok kedvezményt?
-
Vangelis
félisten
kibaxom a kukába ezt a szar ZTE szörnyedvényt. A cucc: [link]
Valakinek sikerült már routert rá kötnie?
Leírom hátha valakinek van ötlete pár órát már kínlódtam vele.
Adott a ZTE és egy TPlink router.
régebben egy Pirelli cucc volt. Azt összedugtam pirelli LAN-> Tplink WAN= működik!
Most ZTE ->Tplink LAN->WAN nem működik, nem kap IP-t XAR
ZTE LAN->TPlink LAN (DHCP OFF) ZTE cuccot elértem a router utáni gépről Internet NINCSMost meg ötletem sincs.
Pedig régen azért ilyeneket meg tudtam oldani... de lehet tényleg hülyülök.
Persze a T-home szerint megoldható a dolog. Küldik a hiperszuper szervizt. Ha kell pár tizezerért.
Arra hivatkoztam, hogy nem tudom használni a wifis cuccaimat mert gyenge a jel. A routeré erősebb és régen is azért használtam. A pirelli mellé gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
itt a 14. kerben tegnap kora délután elment az adsl, és csak most jött vissza.. bár mondták hogy karbantartás lesz, azért nem hittem volna hogy majdnem egy napig elmegy a net (főleg hogy mivel fél órát mondtak) viszont 2mbittel gyorsultam(10-ről 12-re), és interleavingről visszakerültem fast path-ra, úgyhogy 15-öt csökkent a ping is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #23309 üzenetére
Nem vagy köteles átvenni. Szólsz nekik, hogy kösz de nem kell.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Nem tudom melyik topicba írjam (igazából nem is kerestem), de itt tuti van olyan aki tud választ adni
Neten rendeltem egy terméket, 1-2 munkanap és meglesz mondták már 8 napja várom a terméket, de nem érkezett meg (személyes átvétel). Amennyiben megrendeltem neten, akkor köteles vagyok átvenni vagyis nem mondhatom vissza a rendelést?
Vagyis átveszem kifizetem és utána közvetlenül visszateszem a pultra, hogy köszi nem kérem az a szabályos? (mert ugye 8 napon belül indoklás nélkül)Köszönöm a választ.
-
pakriksz
őstag
válasz szabifotos #23307 üzenetére
15/1 trénél max hűség nélkül 7 ezer. Drágább nem szokott lenni kivételesen soha (mert alapból drága), "akciós" szokott lenni olyan helyen ahol konkurencia van. Ha a konkurenciát felvásárolták, és nincs más szolgáltató arrafelé, készülj fel hogy előbb utóbb feltolják az árat.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
szabifotos
senior tag
válasz pakriksz #23306 üzenetére
A szomszéd városban (Orosháza) a T-nél 15/1 Mbps csomag 7 ezer forint, míg a fent említett cég 3800-ért 50/30-as netet szolgáltat. (!!) Nem tudom melyik cég volt hamarabb jelen.
Itt nálunk csak 1 konkurens cég van + a telefon vonal. Eddig elég jó árú volt a net, most, hogy átvették remélem nem drágul.
-
pakriksz
őstag
válasz szabifotos #23304 üzenetére
konkurenciánál éppen hogy olcsón szolgáltat a tré. Ahol nincs ott elszállnak az árak, mert úgy sincs más választásod.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Csorváson (Békés megye) az OrosNet szolgáltatta a internetet egy helyi vállalkozással együttműködve. (DOCSIS 2.0 kábelTV hálózat) Pár napja észrevettem egy leállás után, hogy az IP-k megváltoztak és mostantól a Magyar Telekomtól jön a net.
Kérdésem, hogy szerintetek számíthatok-e esetleg a szolgáltatások drágulására vagy hasonló hátrányokra? Vagy ebből pont előnyöm származhat: pl. több fejlesztés,? (Ha valahol máshol volt ilyen váltás, valaki ossza meg velem a tapasztalatokat)
Azért kérdezem mert a szomszéd városban a T jelentősen drágábban szolgáltat, bár mondjuk ott több a konkurencia is...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #78121280 #23298 üzenetére
makacs egy rendszerük van, pláne a my t-home által rögzített/kiírt hűségidő tekintetében, azt nekem sem tudták sokadszorra sem realizálni, levélben írták, hogy csak ezt és ezt a dátumot tudták beállítani, a valósat nem, de attól még ekkor és ekkor jár le...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
n@p@lm
őstag
válasz huliganboy #23301 üzenetére
igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest