- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
válasz bopeti98 #22598 üzenetére
Azt mindjárt gondoltam hogy egyszerre nem megy, hanem milyen megoldás van arra, hogy ugyanazon a tévén tudjam nézni mindkettőt. Tehát pl két tányér lenne két külön beltérivel és azokat lehet-e egy tévére kötni és átkapcsolni egyikre-másikra manuálisan a szobából (esetleg távkapcsolóval is).
-
s_marcell
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy félbeszakítom a beszélgetést, de egy igen érdekes történettel szolgálnék nektek.
Solymárra költöztünk, ami Budapest elővárosa, elég sokan laknak itt, és mégiscsak elég közel van Bp.-hez. A Cs. utcában a szélessáv kialakításával gondok adódtak. A páratlan oldalon van, a pároson nincs. Szerencsétlenségünkre pont a páros oldalra költöztünk.
Mivel indokolja a T-mobile? Sok sok éve valaki elvágta/megsértette a föld alatti kábelt, és azóta senki nem javította meg. Csakhogy itt több 10 háztartásról lenne szó. Ez nekik nem pénz? Az önkormányzat a t-mobilra mutogat, és vica versa. Azt sem engedik, hogy a lakosok beszálljanak az új kábel lefektetésének költségébe. Ki tudja miért. Lengőkábelt nem lehet elhelyezni, mert az az ELMŰ tulajdona, az pedig csak havonta fizetett bérleti díjért hajlandó átadni egy(!) póznát.
Rá vagyunk kényszerülve tehát a mobilinternetre, ami limitált, drága és lassú. Természetesen pár éve a T nem egyetemes szolgáltató, amely azt jelenti, hogy nem kötelesek kiépíteni a szélessávot. Ez tehát a 21. századi Magyarország. A páros oldalon a középkor, a páratlanon a legjabb kor.
És a legjobb az, hogy amikor - tudván, hgy nem lehet - mégis megrendeltük a 15 mbites internetet, az ügyintézők vidáman üzenték, hogy akkor másna jön a kollega beszerelni. Aztán pesze hoppon maradt.
Tré-Mobile.
-
drunkyboy
aktív tag
És tudja valaki hogyan tudom az ausztriai adókat is fogni ugyanazon a tévén? Valszínű oda is kell előfizetés először is.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok. Ha én úgy döntök hogy a UPC Direct előfizetésemet lecserélem T-Home Sat TV-re akkor parabolát is cserélni kell? (Mert nekem van egy saját parabolám amit a UPC-től vettem meg és ugye értelemszerűen a UPC is azon jön) vagy elég ha csak a beltéri egységeket kicseréljük T-Home-osra?(Meg ha szükséges a jelenlegi parabolát átforgatni egy másik műholdra)
-
deminos
aktív tag
válasz BigBlackDog #22588 üzenetére
Ezért örülök annak, hogy amikor elköltöztem szüleimtől, akkor technológiai váltás is volt egyúttal: ADSL->kábel. Már teljesen elfelejtettem, hogy mit jelent a távolság a központtól, megvan-e az 5-6Mbit/s-em, mennyi csomagot dob el...... Ez már a múlt homályába vész szerencsére.
Bár amilyen a formám azóta a DIGI kiépítette az optikát arra és mutiék 40/20-al "szörfölnek".[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
bopeti98
őstag
Mitől van az hogy éjjel jobb a kábelmodem jelszintje mint nappal? Éjjel soha sincs mínuszba. A legkisebb értéket a Channel 2 mutatja (Downstream-en) 1.2 körül de nappal ez a Channel 2 van hogy -0.5 köré is lemegy.
-
deminos
aktív tag
válasz BigBlackDog #22584 üzenetére
Leginkább a központtól való távolság az ami döntő.
max. 0,5-1km = VDSL (max. 25Mbit/s) -> ha egyáltalán ki van építve
max. 1-2km = ADSL2 (max. 15Mbit/s)
2km felett folyamatosan csökken a tempó egészen 1Mbit/s-ig.
A fentebb írt értékek a T-home által adott maximumot jelöli, a VDSL (48Mbit/s) és az ADSL2 (25Mbits/s) is többet tud, de ilyen csomagok tudtommal nincsenek.
A távolságok nem 100%-ig pontosak, mert fejből írtam őket.Természetesen a központ "fejletsége" is meghatározó tényező, illetve még ott van a vonal minősége (milyen régen és mi került kiépítésre).
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
deminos
aktív tag
válasz BigBlackDog #22582 üzenetére
Ezen adatok alapján biztos, hogy nem lesz 9/0,9 Mbit-nél több, ennyit bír a vonalad sajna.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
BigBlackDog
veterán
Talán ez az. Jól érzem, hogy nem túl rózsás a helyzet? Gondolom másik modemmel sem javulna. Vonaljavítás, bővítés várható egyébként szerintetek?
-
bul07
nagyúr
válasz BigBlackDog #22579 üzenetére
Két hozzászólásomat nézd meg valami ilyet keres az eszközben
Régimbe ilyen volt, a mostani eszközömben meg ilyen( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bopeti98
őstag
válasz BigBlackDog #22579 üzenetére
De ebből nem tudjuk meg a vonalad adatait. Ha belépsz a modem kezelőfelületébe akkor ott kiírja hogy hány KB-ot bír a vonalad és hogy milyen a jelszint.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
huh, gyerekek hogy mekkora hulladék ez a zte gateway.
tegnap hozta a futár, a régi modemet és linksys 54gl-es routeremet el is csomagoltam.
beüzemeltem ezt a csodát, na lássuk.
torrent közben (le és feltöltés) dobálja az adsl kapcsolatot. hmmm.
na előkaptam a leporolt linksysemet összekötöttem "ezzel", és ezután csak modemként funkciónál. na meg voip telefon van rajta.
azt hittem hogy jobb lesz, de mégsem -
mlinus
őstag
válasz BigBlackDog #22576 üzenetére
Milyen modemed van? Jó lenne látni a vonalad adatait. Egyébként valószinü, hogy csak ennyit tud sajnos!
-
BigBlackDog
veterán
Most volt díjcsomagváltás DSL alapról családira. Vártam a nagy sebességnövekedést, de nem jött. Eddig 5,2/0,58 Mbit volt, most 7,2/0,78 Mbit lett. T-s sebességteszten vonali sebességnek 9/0,9 Mbitet ír. Szerintetek van esély, hogy növekedni fog, esetleg érdemes hibabejelentést tenni, vagy csak ennyire képesek (az eszközök, a kábelek, a T, ...)?
-
bopeti98
őstag
válasz Cartman023 #22572 üzenetére
Mert gondolom azok a szerelők akik ki jöttek Sat TV szerelésre készültek fel és ezért nem volt náluk olyan eszköz amivel be tudták volna kötni a netet meg ugye a netet központilag is aktiválni kell Meg fel is kell őket hívnod hogy megrendeld mert ha a szerelőnek mondod hogy neked kell net ők nem nagyon tudnak mit csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz Cartman023 #22570 üzenetére
Modemet fog adni mert ha nincs modem nincs internetkapcsolat (Kivéve a LAN internetnél mint Pl a Digi) Router az nem muszáj csak akkor ha több gépem akarod használni az internetet de most már olyan modemeket osztogatnak ami egyben router is.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz Cartman023 #22568 üzenetére
Szia.A Telefonkábelt egy DSL modembe fog bemenni és a modemet rákötheted majd a routerra vagy gépre LAN kábellel.
Tehát valahogy így fog kinézni:[ Szerkesztve ]
-
Cartman023
aktív tag
Sziasztok!
A T-home ma kötötte be a sat tv-t, és megkérdeztem az internetet, és azt mondták, hogy az a telefonkábelen keresztül fog jönni. Ezt hogy fogják megoldani, mert néztem a telefon kábelét, és kisebb, mint a LAN kábel? Esetleg később kijönnek, és megoldják ezt is külön?
-
legenda
válasz bopeti98 #22560 üzenetére
valahol hetekig, esetleg hónapokig is így volt/van, nem kell ezen problémázni, nekem például ~ egy éve elég sokáig sokszorosa volt a 25 megabit/sec, gyakran 130 megabit/sec felett volt a tényleges sebesség, biztos teszteltek valamit!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bopeti98
őstag
Már vagy fél órája stabilan 38-39 Megabittel jön a 25 Megabites netem
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Körkérdés. A távszámlásokat értesítették, hogy akik egyedi utalással fizetrnek, azoknak is megváltozik a befizetési határidő az eddigi 5-e helyett előző hónap 27-re?
-
eastsider
nagyúr
válasz mlinus #22557 üzenetére
mit értesz komolyabb zaklatás alatt?
próbálták az új, fekete 360R-el (az lehetett) azzal picit jobb volt, de persze tartós használat más. lehet azzal jóval jobb, lehet mostanra öregedett el a cucc ennyire...valahol megvan a huawei smartax mt800u-t modem is, ami ennek az elődje volt
[ Szerkesztve ]
-
-
eastsider
nagyúr
sima T-s DSL 15/1-es.
úgy nyár elejéig 12/0.5ös átlaggal jó volt, néha szakadt de ennyi...
hát június óta most hívtam vagy 5.szörre a szerelőket
most valami 2/0.5-ös fergeteges sebességgel jön, (modem resetkor 5/0.5-re felgyorsul, majd folyamatosan egyre lassabb...) ma próbálok venni egy új modemet a T-pontban, a mostani 360R C3-at azt mondták a szerelők cseréljem le amint lehet...
volt, hogy még telefon sem volt, mert a kollégák fordítva kötötték be most várom megint őket (jah előző bejelentésemnél ki se jöttek... sms-t se küldtek, hogy valami.. most legalább kaptam)
remélem normalizálódik a helyzet, mert ez nevetséges...
(egy WRT54GL van a modem után, a nélkül is tré)nem tudom mi történhetett
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz #78121280 #22553 üzenetére
bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=14 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=13 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=17 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=27 ms TTL=59193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 13ms, maximum = 27ms, átlag = 17ms -
törölt tag
válasz bopeti98 #22551 üzenetére
Pinget parancssorban nézz, ne a pingtest.net-en.
Pinging bix.hu [193.239.149.1] with 32 bytes of data:
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=10ms TTL=58
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=11ms TTL=58
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=12ms TTL=58
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=13ms TTL=58
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=11ms TTL=58Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 18, Received = 18, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 10ms, Maximum = 13ms, Average = 10ms -
bopeti98
őstag
Megnéztem kábelen is a pingtestet de még mindig magas:
Mitől lehet ez ilyen magas?
-
forrest85
senior tag
válasz n@p@lm #22547 üzenetére
Tekerj egy jó minőségű ferrit gyűrűt a telefon kábelre, úgy nézd meg a paramétereket. Lehet, hogy magasbb sávszéllel szikronizál. Persze ehhez az kell, hogy a modemed is 15Mb-re legyen konfigurálva, ne csak 10-11-re.
[ Szerkesztve ]
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
drunkyboy
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok kérdésemmel.
Szóval az érdekelne, hogy ha külföldre, konkrétan Ausztriába költözöm (amúgy a magyar határtól kb. 2km-re), akkor ott milyen lehetőségem lesz magyar tv csatornákat nézni. Az lenne a legjobb, ha a magyar és az osztrák adásokat is nézhetném. Jelenleg itthon műholdas T-Home előfizetés van 4 TVre, kb. 60 csatornával, és ezeket jó lenne ott is nézni 1-2 tv-n.Hallottam olyasmit, hogy kétkártyás beltérit kell venni, vagy olyan megoldást is, hogy két beltéri kell magyar és osztrák előfizetői kártyával.
Szóval valaki tudja, hogy működik ez az egész, mert nekem ez kissé bonyolult.
-
bopeti98
őstag
Na elfogadták a távszámlán a T-Mobile-t is. Kíváncsi leszek az első havi számlámra. Remélem hogy a beígért 5500Ft fog szerepelni rajta.
-
D-Phrag
senior tag
válasz jani4454 #22538 üzenetére
Jobb képminőség, mint a SCART csatlakozással. Láthatóan javult a minőség. Bár a T-Home.hoz szintén SCART kábel járt alapon, de az sokkal vaskosabb és minőségibb, mint korábban volt és már ez is hozott komoly javulást. Másik dolog, hogy pl. most az Olimpia alatt meg volt nyitva az M1 HD. Akkor az nem számít előnynek? Viszont néha így is gyatra volt a képminőség.
Kérdésem továbbra is, hogy a Samu Le32C450 miért nem képes érzékelni HDMI kábelen a BOX-ot?? -
-
D-Phrag
senior tag
Most lettem T-Home IPTV-s. Az a bajom, hogy HDMI kábellel egy Samsung LE32C450 típusú készülék nem érzékeli a BOX-ot. Miért? Ha lefuttatom az eszköz keresőt, akkor meg AnyNET+ cuccot lát, de az ugye hülyeség és nem is csatlakozik. A vicc, hogy egy 1,5 évvel régebbi Samu készülék pedig simán viszi. Mi lehet a gond?
Amúgy a képminőségtől nem vágódom hanyatt. UPC SCART-os boxáról váltottam át. Egyelőre csak a HDMI kapcsolat előnyeit látom, azt is kismértékben, igaz nincs előfizetve a HD csomagra. -
spirit007
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha nincs NET, akkor a T modem teljesen lebontja a hálózati kapcsolatot?
Jelenleg "Vezetékes kapcsolat bontva" állapot van.
Kábel kihúz / bedug -elkezd hálózatot keresni -de semmi.
Minden hálózati beállítás automatikusan van -eddig is így működött valamint a PC is tökéletesen működik.
IPTV-k működnek.
Modem reset géprestart megvolt -jópárszor.
A legnagyobb problémám, hogy a gép jelenleg tőlem 210Km-re van ...illetve a vonal túlvégén senki sem tudja kezelni a problémát -
bul07
nagyúr
válasz n@p@lm #22532 üzenetére
Tripla kedvezmény 300Ft-ot jelent a IPTV előfizetésből, ha lemondom a telefont az 1300Ft számlacsökkenés tehát egy ezrest nyerek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kabelmania27
Topikgazda
-
törölt tag
válasz #78121280 #22522 üzenetére
Javítom magam.
(#22525) bul07 Én meg írtam szépen a lemondó nyilatkozatot kézzel és géppel is, hogy ettől az időpontól nem kívánom igénybe venni a szolgáltatásukat,bevittem neki, hogy tessék itt van, szét tárta a néni a karját, hogy lemondani csak postai úton lehet...
Eszközöket nem kellet vissza adni.
Aztán jött a levél, hogy megszüntették a szolgáltatást, de a vezetékes telefon egyenirányítják 6 hónapig, hogy ha véletlen meg gondolom magam akkor vissza kapcsolják. Mondanom se kell, hogy le lett írva a lemondó nyilatkozatba hogy nem kell már semmilyen szolgáltatás tőlük és persze a 8 napos felmondást azért még kiszámlázták, még jó hogy a 6 hónapig fenntartott vonalért nem kértek semmit.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #78121280 #22522 üzenetére
Én ez év tavaszán mondtam le az előfizetésemet az Invitelnél
Három héttel a hűségidő előtt írtam nekik emailt , majd email elküldése után egy héttel hívtam is őket hogy biztos megkapták e
Utána kaptam a levelet hogy lemondásra került és a szolgáltatás kikapcsolása után postázzam el nekik az eszközeiket mert máskülönben a záró számlában azt is kifizettetikÉn most a T-nél a telefont fogom lemondani mert bekötésnél kellet mert máskülönben nettet nem kötötték volna be
Most van alap telefon + családi nett , és múlt hét kedden kötötték be a IPTV-t
Szeptember 22-ig van hűségem a nettre meg a telefonra gondoltam hogy e hó végén bemegyek és lemondom a telefont meg a IPTV-hez most még ingyenes HD csomagotMeg fog maradni a családi nett+ IPTV családi
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz Tacsika #22515 üzenetére
Lejárat előtt 8 nappal, lehet kezdeményezni a felmondást, személyesen.
(#22519) bopeti98 Invitelnél, még személyesen se engedték nekem, hogy lemondjam pedig már nem voltam hűségben, írni kellet levelet nekik és elküldeni Gödöllőre. Persze ez csak időhúzás volt a részükről, hogy még tovább számlázzanak....
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
lehetséges, hogy azért nem tudok itthon megosztani, mert az itthoni EPC3925-ös nem tudja a rendes időt? már próbáltam csesztetni a beállításait, budapest lett időzónának lőve, daylight saving-et leköveti és még így is 1 órát késik.
-
Vangelis
félisten
Hát srácok!
Már az MT kapcsolat sem válaszol a leveleimre.
Lehet nem szeretnek
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
bopeti98
őstag
-
dr.bubo
őstag
IPTV-nél másnál is néha-néha (1-2) percenként pixelesedik/kockásodik a kép a JimJam csatornán.
Mert délelőtt ezért bejelentettem hibára a T-nél volt is kint szerelő, modemet cserélt (Ránézett, megkérdezte mióta van meg a modem, mondtam neki, hogy 2 éve már, erre ő: "és még nem lett kicserélve, akkor kicserélem".), meg csatlakozókat. De a JimJam-nél megint előjött ez a pixelesedés, más csatorna meg tökéletes.[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Tacsika
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy hűség letelte (aug. 30) előtt mennyivel és milyen módon kell lemondanom a komplett szolgáltatást? -
sssirius
tag
válasz Sickboy25 #22507 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudok router nélkül csatlakozni. Beállítottam a router MAC címét a gépemre, megadtam ugyan azt a felhasználó/jelszó párost, de mégsem megy. Nem értem... viszont így nem akarom resetelni a routert, mert különben egyáltalán nem lenne internet, így legalább 1-1 percig van és tudok itt írni/olvasni.
Ha tudnék csatlakozni a modemre akkor gond nélkül resetelném a routert, de így nem merem bevállalni. Ez viszont nem tudom miért van, hogy engem nem enged "tárcsázni". Hiba: 691 ~ nem jó a felhasználó/jelszó vagy nem megengedett protokollt használok.
Valakinek egyéb ötlet?
-
bopeti98
őstag
Na elfogadták a T-Home távszámla regisztrációt de a T-Mobile-t elutasították pedig már aktiválva van a mobilnet
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Szia. Áligattam a tv képbeállításait, csak mikor átállítom teljes kitöltésre. Csak akor mikor az stb távjával váltok csatornát és alul megjelenik az infó sáv, akkor meg az nem látszik teljes egészében és nem tudom elolvasni, hogy mi megy épp, mert an nyit nagyít rajta h alul kilóg. Úgylátszik ez ellen nem tudok mit csinálni. Bele kell törődnön, hogy egyes csatornák képmérete a 40-est tvn kb 32 es méretben mutatja az adást.
-
blg
senior tag
válasz Lehiñito #22505 üzenetére
Az 1080i jó. Az Animal Planet és a pár csatorna 4:3-as képaránnyal sugároz. 16:9-es adást is 4:3-ban adnak, azaz az alsó-felső fekete csíkok is a sugárzott kép része. Egy ilyen adást 16:9-es TV-n nézve körbe fekete keret látszik (gyászkeret). Ezt zoomolással lehet megszüntetni, amit biztos, hogy meg tudsz tenni a TV-n, vagy esetleg az STB-n is (pl. IPTV-nél 9-es gomb alatti gombbal).
Nem régen még szinte az összes magyar csatorna 4:3-ban adott, de azért lassan már állnak át szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
sssirius
tag
válasz Sickboy25 #22503 üzenetére
Oké, csak gondoltam annak világítania kellene folyamatosan, nem villogni. Akkor próbálkozom tovább. Próbáltam azt, hogy kihúztam a modemet és hagytam lehűlni, majd ez után visszakötöttem, de nem lett jobb a helyzet. MAC szűrés tényleg lehetséges? Nem hiszem, hogy ez lehet a probléma, de azért ezt is megnézem.
Egyéb ötlete van valakinek? Amúgy egy DSL 360R modem és utána egy TL-WR340GD router a szóban forgó készülékek.
-
sssirius
tag
válasz BigBlackDog #22498 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos másik modem egyelőre nincs. Még mindig nem tudom betárcsázni a modemet, akárhogy is próbáltam. Most megpróbálom lekapcsolni, és majd ha lehűl akkor újra próbálkozom.
Az mennyire lehet probléma hogy a modemen a ledek úgy vannak, hogy:
power - folyamatosan világít
status - folyamatosan világít
adsl - villog
ethernet - villogEz jelent valamit? Nem kellene mindegyiknek világítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest