- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Gondok akadtak!
Írta itt valaki (bocsi, nem emlékszek a nevére. ), hogy nem lesz jó a -6 alatti jelszint.
Romlott és eléggé érdekes a viselkedése a netnek.
Feltöltéskor (gép) elkezd a TV (IPTV) akadozni néha.Internet TV (analóg)
|_ _|
|
bejövő kábelÍgy néz ki a történet.
Az a bizonyos gyári kettéosztó cucc ami benne van az mennyit képes csillapítani??undefined
-
Kronk
őstag
Nem tudom mennyire tartozik ide, de talán valamennyire mégis, azért leírom.
Van egy online játék a http://www.thesettlersonline.com
Az a gondom, hogy az itthoni neten ami thome-os (vdsl 30mbites) átirányítja az oldalt a http://www.thesettlersonline.ru/ru oldalra, ami orosz, és használhatatlan. A laptopot már újraindítottam, próbáltam asztali gépen is, windows 7-8, chomre-explorer verziókkal végig játszva, speedport w721v thome által adott eszköz újraindítva... Csak akkor tudom használni laptopról ha a telefonomról adom neki a netet, (vodafone) akkor simán megy.
Bent céges környezetben szintén t-home van, bár ott kábelnet, ott jól működik, hol lehet a hiba???
Van valakinek ötlete???http://totesz.myminicity.com/
-
Vangelis
félisten
NAh aktiváltattam a 20 as csomagot a palettámhoz. Nem mondták, hogy nem lehet. egyből megcsinálták.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Revox66
tag
Mai napon bekötötték a SatTV-t, olvasgattam a beltéri készülék fogyasztásáról, méréseim szerint a Sagem DS86 HD maximum 8.2-8,7 watt -ot fogyaszt. Ez nem is lenne rossz, viszont távirányítóval kikapcsolt állapotban sem sokkal kevesebb, 7,2 - 7,5 watt. A mérést Silver Crest - Energy Monitorral csináltam.
-
törölt tag
HD minicsomag bővülni fog 2013.Januártól.
Részletek 2012.12.01 megjelenő ÁSZF-böl derül ki.
Forrás T-Home Facebook.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz 206 cc #25262 üzenetére
szerintem ebben a topic-ban tedd fel a kérdésed:
Voip telefonálásról, beszélgessünk! -
F34R
nagyúr
az igen , errol sem tudtam hogy van ilyen egyebkent amit fentebb irtam abban mi esely lehet ?
mert az tenyleg hienasag ha ugyhagyjak es kozben mar nem is letezik az a csomag de egy evig tart a huseg szarsag... most akinek a legalapabb net volt az raghatja a vasat erre hirtelen duplaznak... -
C0d3r
addikt
Ennél már csak egy meztelen hiénakakas lehet vadabb:
"IPTV_NAKED_HIENA_KAKAS_CSALADI_migr_1ev_2010_jul"Más: Van itt olyan, aki My T-Home-on keresztül igényelt csomagváltást? Ha igen, mennyi idő alatt bonyolították le?
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz 206 cc #25256 üzenetére
A most váltott csomagomhoz digitális telefon vonalat kellett megrendelni így szeretnék tájékozódni hogyan is működik ez.
Amit adtak ZTE kombó ehhez kell csatlakoztatni az analóg telefont ezt már megnéztem,de ha esetleg vennék voip telefont az hogyan működne,érdemes illetve lehet e ilyenen gondolkoznom az is működne?
A költsége annak is lenne vagy akkor az alapdíjat kell csak fizetnem?...nem igazán értek ehhez...nem is szoktam telefonálni a vonalason kb 10éve nem használom,de így olcsóbb az előfizetés ugye.
Amennyiben nem akarom a jelenlegi modem+router kombómat leváltani a ZTE kütyüre tudom e működésre bírni a voip részt???....szóval hirtelen ezek jutottak eszembe.
Köszönet előre is a válaszokért!
kicsit lusta vagyok mindennek utána olvasni,meg nem is tudom mire kellene figyelnem206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Voip telefon ügyben akad itt mágus?!
Lenne pár kérdésem.....
Köszönet előre is!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
legenda
válasz meroly #25252 üzenetére
több témában is védtem én, hogy nem annyra vészes - pláne, ha mimo képes ellenoldallal van használva -, persze nem ér fel azokkal az eszközökkel, amik nagy külső antennával vannak szerelve - itt azonos képességű, 2 vagy 3 antennás és mimo képes eszközökre gondolok -, de annyira nem vészes!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
C0d3r
addikt
-
meroly
veterán
wmati és kali ismét köszönöm a segítséget
Ja egyébként mondtátok hogy a cisco-ban gyenge a wifi, hát egyelőre erősebb mint a d-link dir300-ban.
Emeleten van a hgw és a pincében 5 pálcika az 5-ből is volt már, a d-link-el meg 2-3 max.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
wagi
senior tag
Ma megrendeltem a 120/50-es optikai csomagot havi 6500-ért 1 év hűséggel.
Kíváncsi vagyok milyen ONT-t adnak hozzá.
-
meroly
veterán
Köszi, akkor ez lesz ha meg nem működik, húzunk egy plusz kábelt, már olyan mindegy... kár hogy az idősek félnek a wifi-től, különben meg lenne oldva a kérdés, mert a laptop wifin, a mediabox meg a meglévő kábelen, de hát nem akarják.
kali: majd akkor wmati-ra hivatkozok Egyébként névtelenül írtam, konkrétumok nélkül. Mondjuk ha csak ez az egy kérdés arra vonatkozólag hogy tőlük vegyem a kábeltv-t is, akkor nem fognak nemet mondani, főleg ha ők kerestek meg hogy váltsak.
Impossible is nothing
-
jbl
senior tag
Na, nálam is most volt a T-Home szerelő. Hozott egy leptopot meg egy modemet fekete színű volt.
Méregeti a sebességet, azt mondja hát ez ennyi. Mondom neki semmi műszeres mérés, vonal statisztika vagy valami?
Ááá neki nincs olyan. Láttam rajta, hogy körülbelül annyit ért hozzá, mint én. Kikel cserélni a vezetéket.Valószínűleg holnap kicserélik azt mondta nekem nem kerül semmibe. Szóval abba maradtunk, hogy holnap jön valami külsős cég, majd azok megcsinálják. 150Méterre vagyok az elosztótól ahol optikán jön a net.NetMánia M
[ Szerkesztve ]
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
legenda
válasz meroly #25242 üzenetére
lehet, hogy nem tetszik majd nekik az ötlet, hogy az ő két eszközük közé saját cuccot tegyél, meg utána minden hibánál arra hivatkoz(hat)nak majd... én biztos reklámoznék ilyesmit a szolgáltató irányába!
bopeti98; kérdezz rá az ügyfélszolgálaton, illetve lehet, hogy külön titkosítani kell, merttól még nem feltétlenül titkos, hogy nincs benne a telefonkönyben!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
meroly
veterán
Értem, tehát ha működik úgy akkor a router is jó, csak a 4 LAN port-ot használjam, a WAN-t ne.
Meg tudná nézni valaki hogy működik-e úgy a mediabox, akinél van otthon felesleges switch vagy router?
KöszönömAz első kérdésemre olyan gyorsan kaptam egy igent, hogy meg is nyugodtam, de most hogy a szakértő úr ( ) kételkedik, elbizonytalanodtam...
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
F34R
nagyúr
Hy
valamiert a t-home oldalan mar a megemelt savszelesseg szerepel , olyankor mivan ha meg nekem a regi csomag el , es elvileg ugyanennyibe kerul az uj is ?
szerintetek meg fogjak emelni a sebesseget ? -
bopeti98
őstag
Most csörög a vezetékes telefon. A DHL hív mert külföldről rendeltem csomagot és vámkezelés ügyben kerestek de ez most mellékes. A kérdés az hogy a DHL mégis honnan tudta meg a vezetékes telefonszámomat? Ugyanis én meg nem adtam és a telefonkönyvben sincs benne mert direkt kértem hogy ne legyen benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Livius
őstag
Voltak a T-Home-tól és hoztak új modemet egy fekete D-link 360R-t, szóval eszükben se volt VDSL-t hozni. Sebesség ping ugyan olyan mint a 321B-vel. Azt mondta a T-Home-os hogy nem lesz jobb állítólag VDSL-el se. Kb 2-3 éve belevágtak a telefon földkábelébe az erősáramű vezeték csere közben, és azóta már a 2TV plusz internet is necces a vonalon itt a központól (1118 Nagyszebeni út 24.) 800 m-re is, ezt mondta a T-Home-os ma reggel.
Végűl ami maradt az a 3 modem, D-link 360R (szürke), D-link 360R (fekete), D-link 321B. Szóval az egész bejelentés arra volt jó, hogy kaptam egy ingyen modemet, és most választhatok melyikkel jöjjön 14 vagy 15 Mb/s szinkronálástól függően. Melyiket válasszam?
D-link 360R (fekete):
D-link 360R (szürke):
D-link 321B:
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Livius
őstag
válasz dchard #25225 üzenetére
Most holnapig amíg hoznak új modemet, addig vissza raktam a régi szürke D-link 360R-t. Ezzel most a ping javult 20 ms alá, viszont a feltöltés a 900 kb/s-et súrólja már csak.
PING 192.168.9.1 (192.168.9.1): 24 data bytes
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=0 ttl=250 Time=19.1 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=1 ttl=250 Time=18.5 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=2 ttl=250 Time=18.3 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=3 ttl=250 Time=18.6 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=4 ttl=250 Time=18.8 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=5 ttl=250 Time=19.0 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=6 ttl=250 Time=18.5 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=7 ttl=250 Time=18.7 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=8 ttl=250 Time=18.6 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=9 ttl=250 Time=18.3 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=10 ttl=250 Time=18.6 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=11 ttl=250 Time=19.0 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=12 ttl=250 Time=19.1 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=13 ttl=250 Time=18.7 ms
32 bytes from 192.168.9.1: icmp_seq=14 ttl=250 Time=18.6 ms
--- 192.168.9.1 data statistics ---
15 Packets transmitted, 15 Packets received, 0% Packet loss
round-trip min/avg/max = 18.3/18.6/19.1 msGigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
dchard
veterán
Ja igen: ha valaki esetleg talál a Telekom által osztogatott ZTE VDSL modemhez/routerhez letölthető akármilyen firmware-t, annak a linkjét nagyon megköszönném.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz Livius #25224 üzenetére
Visszavonom: bár az ID nem éppen alacsony, de bőven nem akkora, ami ezt a mértékű késleltetés növekedést magyarázná. Nem az ADSL-en szeded össze ezt a méretű késleltetést az biztos, valahol feljebb lehet ennek az oka.
Többi érdeklődőnek oktatási jelleggel: tessék megnézni, hogy a modem azt mondja magáról, hogy ő Fast módban üzemel, ennek ellenére az ID 64/8. Természetesen mindig a D jelű paraméternek hiszünk, ha az értéke 1/1 akkor tényleg Fast módban van a modem, de ez amúgy sem kívánatos.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
313313
addikt
válasz djculture #25220 üzenetére
Ezzel csak az a probléma garantált a 10 mega letöltés...
Másrészről meg eddig egyenletesen jött, még 5 megás net volt, ha ez ilyen takony, akkor nem kötök új szerződést...
Az egy dolog, hogy sávszél sincs meg, de már oldalakat se lehet betölteni?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Nah fejlemények elvileg 20-as rendelt net most letöltésbe 4,5 mega, feltöltésbe 0,8-0,9 mega bár sms nem jött, hogy aktiválták volna... De lassan már böngészni se lehet. Meddig fognak még vackolni vele?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
wmati
addikt
válasz janihunk #25214 üzenetére
Erről vagy a www.t-home.hu vagy 1412 telefon számon érdeklődhetsz
-
janihunk
senior tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogy Karácsondon bevezetésre került-e a NetMánia-M vagy L csomag? Jelenleg T-home tv van 15MB/s netttel.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
villamos
őstag
Megrendeltem a 80/40 -es Maximum helyére a 120/50 -es XXL -t. Majd meglátjuk, mi történik majd.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
206 cc
senior tag
válasz kerimaci #25191 üzenetére
Ja..ja..ez a ridikül féle virágmintás kütyü lenne...természetesen belépek az eszközbe,beírom a megfelelő helyre az adatokat és megpróbálok csatlakozni.A dsl led el is kezd világítani,de az internet led az nem csinál semmit illetve a webes felületen a statusznál nézve is mindig csak a kapcsolódást jelzi és soha nincs kapcsolódva.A böngésző szerint is a kiszolgáló nem válaszol hiba jön fel.Működik a wifi is a belső hálózat is csak a net nem!!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
bopeti98
őstag
Váltottam NetMánia L-re a My T-Home-on keresztül. Remélem holnapra aktiválják.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI internet
- Escape from Tarkov
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest