Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
válasz
ferensz #24406 üzenetére
Nekem végülis nem probléma, cafetériára leszek majd kíváncsi, múlt hónapban 23.-án kapta meg az egész cég.
A HR szerint azért mert az Erzsébet kártya bevezetése miatt a kiszolgáló cég lassú volt.
Szerintem meg nincs az a cég ami 13 napot késik ha időben megkapja az utalást, de hát egyszerűbb betolni valami random bullshitet mint bevallani ha hibáznak.
Persze a havi meetingen meg csodálkoztak a 40%-os év eleji fluktuáción, meg azon hogy február második felében drasztikusan nőtt a táppénzes állomány, nehéz ám megtalálni az összefüggést.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ferensz #21701 üzenetére
Ez nagyon szép, néztem is a Touron.
Viszont a Stelvio sokkal hosszabb kb ugyanilyen átlag meredekséggel. Na meg ott felmegyünk 2758m magasra. Várom már, remélem bírni is fogom a hegymenetet. Ha minden jól megy lesz bringára szerelhető kamerám amivel a lejtmenetet felvenném. -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ferensz #9578 üzenetére
semmi köze hozzá amíg a házirendet és a helyi szabályozást betartjátok (kb. nappal dolgoztok és hétvégén korlátozottan) fejre is állhat nem tud mit csinálni
unatkozik, nincs mit csinálni, ezért kötekedik. nem veszélyes, csak marha kellemetlen, és a rossz hír az, hogy nyertetek egy marha kellemetlen falszomszédot aki minden bizonnyal megpróbálja majd megnehezíteni az életeteket
öröm az ürömben, hogy ez nem a felújításon állt vagy bukott, így dolgozhattok tovább nyugodtan. a néni infarktust nem fog kapni, ez biztos
próbálhatod még menteni a menthetetlent azzal, hogy felajánlod, hogy segítesz neki bevásárolni, vagy felmész egy tálca sütivel, vagy valami de nagyon vigyázz hogy nehogy rátok szokjon
-
gyenge47
aktív tag
válasz
ferensz #9578 üzenetére
Villanyszereléssel kapcsolatban nyugodtan meg lehet neki mondani, hogy ha a vezetékek elöregedtek akkor azok tűzveszélyek lehetnek. Ezeknek a nem kicserelése akár közveszélyt is okozhat, ami bűncselekmény és 2-8 évig terjedő büntit eredményez. Ezután kérdezd meg, hogy felülvizsgáltatta-e mostanában a vezetékeit.
De amúgy: http://www.judrit.hu/uploads/file/Tarsashazi-torveny_2012_01_01.pdf
-
siti
őstag
-
rekop
senior tag
válasz
ferensz #5164 üzenetére
Van ellenpélda is biztos, de nekem leggyorsabban eddig az iphone-t intézték, ráadásul kaptam egy új készüléket. Samsung és Nokiám már járt több hónapig szervizbe oda vissza, ugyanazzal a hibával. Nokiámat egy hónap után kaptam vissza és úgy hogy nem volt rendesen rácsavarozva az előlap, azt hozzáteszem hogy a hiba nem szűnt meg(hangszóró recsegés) csak egy szoftvert frissítettek rajt. Akkor egy kicsit felment bennem a pumpa, visszaadtam a telefont, hogy így nem veszem át, majd plusz két hét várakozás után végre kicserélték a hangszórót. Ettől függetlenül nem mondom azt, hogy sz*r lenne bármelyik márka vagy az android, de mindenkinek más az igénye, ennek és a pénztárcájának megfelelően válasszon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest