Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
-
cellpeti
nagyúr
nincs valamelyikőtöknek véletlenül UTP kábelvég szorító fogója?
-
JohnnyX
őstag
Jancsar buszallomas kozeleben van valahol viragbolt?
-
Timyyy
őstag
Külső winyót keresnék, USB-set természetesen. 500 GB mondjuk jó lenne, esetleg ha valaki épp megválna tőle... (mondjuk deicide?
)
-
Tom5
addikt
Ma 12:45-kor megérkezett. Egyelőre becincáltam a helyére és ennyi. Illeg billeg. Holnap délelőtt majd beállítgatom. Remélem a vízellátó cső kompatibilis a rendszeremmel. Mert egyébként fogalmam nincs, hogy van ez. Mosógép szerelésből LVL 0 vagyok, még.
-
bim
veterán
Megjött már a gép? Milyet vettél? Van rajta ezerkétszázcsillió fordulatos centrifuga? Ha igen akkor kár vízszintezni. Kevésbé élvezik a szomszédok. Vagy inkább állítsd be rendesen majd a két átlós lábat tekerd feljebb két centivel hogy rendesen billegjen.
mdk01: fűrészről képek?
-
mdk01
addikt
Régi swift dobot nem szabad lecserélni vagy eldobni mert rozsdamentesből van, csak a csövet szabad cserélni. Kipufogó doktor a budain hozzáhegesztette az utángyártott csöveket és 2éve rendben van.
-
Kloden
senior tag
Eladó egy Philips 5.1 hangfalszett: Link
Érd. priviben vagy telefonon!
-
justflash
aktív tag
Régi swifthez nincs esetleg valakinek egy hátsó dobja? Sikerült elhagyni...
-
sandor906
tag
Keresek AM2, DDR2 lapot, valami hasonló kategóriásat. Egy munkatársam gépébe kellene, nincs nagyon eleresztve..., Ha valaki tudna, azt kérem, hogy privátban jelezze ár megjelöléssel. Előre is köszi a segítségeteket.
-
ArmanD.
őstag
válasz
justflash #17773 üzenetére
Én is így gondolom , ahogy leírtad de természetesen kötöttem már üzletet nem egy újonccal, természetesen mindenki elkezdi valahol, szóval nem általánosítok rájuk, hogy itt most mindenki csaló, de ez most ámátőr volt, aztán lehet egy komoly vevő is, de akkor elnézést fogok kérni, de inkább leszek óvatos minthogy belefussak vmibe.
-
justflash
aktív tag
válasz
ArmanD. #17771 üzenetére
Alapszabály hogy ha nem regisztrált X éve, nincs legalább 5 pirosa nagy összegű adásvételről, és/vagy nem ismered akkor csak előreutalás után/személyesen!
Mondjuk egy 180ezres gépet biztosan nem postáztatnék hanem személyesen mennék érte, már itt gyanús, a friss reg meg pláne.
-
freemanone
addikt
válasz
ArmanD. #17771 üzenetére
Hááát figy.... oda kell figyelni az biztos, de pl én évekig csak olvastam a cikkeket itt, majd a HA miatt regisztráltam, mert hirtelen meg akartam venni valamit. Ha akkor az illető esélyt sem ad, nem lett volna egy jó kis telefonom aprópénzért.
Az persze biztos, hogy csak személyesen mehetne egy laptop eladása, mindegy hogy nagyúr vagy 2 perce regelt tag és mondjuk én nem is igazán vinném el sehova. Nem szeretem a potya utakat, inkább ülök itthon úgy, akkor legalább nem kerül semmibe, ha az illető nem jön el. -
ArmanD.
őstag
Sziasztok, csak azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy bizonyára látjátok még árulom a laptopom és, hogy mennyire legyek körültekintő egy olyan személlyel aki nőnek adja ki magát ma regisztrált majd a érdeklődő privit küld nekem a regisztráció után 5-10 perccel persze nekem ezek egyből gyanúsak, sőt nagyon átverésgyanúsak, inkább egyből kerüljem el őket vagy ettől függetlenűl lehet értelmes vevő? Az kitűnik, hogy hibátlanúl kezeli a PH-t 5 perc regisztráció után
Szóval hagyjam inkább?
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok,
van valakinek eladó 16gb-os CF kártyája vagy eladó SD->CF átalakítója?
üdv.: ocsi
-
Tom5
addikt
válasz
freemanone #17768 üzenetére
Jaja ezzel próbálom meg holnap. Kérdés, hogy Windows-os telóval kompatibilis-e a lementett cucc.
-
Tom5
addikt
Kijelzőtörött Sony xperia go.Semmit nem látni. Hogyan tudnám lementeni róla a telefonszámokat? Teló memóriáján van. SIM-re nemlett átmásolva...
-
zsotesz81
senior tag
Legalább van min röhögni ha kikap a válogatott
-
juliabrilke
veterán
Eladó még:
ASUS P5AD2-E Premium
Pentium 531 3Ghz HT proci
x1300 cserélt hűtővel.Egyben 4k.
Garis Gigabyte GTX 660 vga dobozában. --- 35k
Dual Opteronos alaplap Supermicro H8DME-2 (hozzá hátlap) 2x4 magos procikkal, 16GB ram. - 38k -
juliabrilke
veterán
Gigabyte GTX 460 1GB GDDR5 WF kártya érdekel valakit?
-
Tom5
addikt
válasz
freemanone #17759 üzenetére
Online rendeltem és ott kiválaszthattam melyik nap hozzák és mikor indulnak vele akkor hívjanak telefonon egyeztetés céljából. De megjegyzés rovatba be is írtam, hogy 8-12-ig.
-
-
freemanone
addikt
Liftesbe nekünk simán felhozták az edigiből. Bár volt velük egy kis probléma, ugyanis a boltban megkérdeztem, hogy lehet-e időpontra hozatni és közölték hogy igen. Kértem a fél 6-ot, mert az körül értem haza melóból aznap, erre du 2 csörög a telóm, hogy itt vannak a mosógéppel....
Úgyhogy lebeszéltük a fél 6-ot, de nemigazán örültek neki.
A futárok szerint nem lehet időpontra kérni, dehát nekem ezt másképp adták elő. Mondjuk elkérték az üzlet nevét, és hogy mikor vásároltam, mert vissza akarják keresni a srácot, aki ilyet állított. -
b-max
senior tag
válasz
D.Orion #17755 üzenetére
Hát én sem értem egészen , mit kell félni egy nyamvad mosógéptől
mikor gyerek voltam, az volt férfi aki tudott elvinni 2 cementeszsákot (2 x 50kg) a vállán. Vagy acetilénpalack, abból nem tudom hogy 1 vagy kettő volt a beugró szint.
De amúgy a szakmánál maradva, a 3KVA szünetmentes a beépitett akksikkal sem pitlák azért -
D.Orion
veterán
válasz
justflash #17756 üzenetére
Nem.
Egyszerűen csak ha felveszek 50kg-ot a hátamra, akkor nem csuklik össze a térdem.
Az a baj, hogy mindenki maga elé akarja fogni, pedig kézben azt lehetetlenség levinni, ahhoz Fekete Lacinak kell lenni, de ha felveszed a hátadra, akkor minden sokkal könnyebb lesz. Kanapét, fotelt is így szoktam vinni. Ha lehet, akkor simán feldobom a fejemre a kanapé könyöklő részét vagy a fotel háttámláját és így sétálok vele. Felvenni nehéz, utána mintha ott se lenne.
-
D.Orion
veterán
Milyen puhányok vagytok.
14 évesen a negyedikről egy darab spanifer-rel lehoztam a hátamon a Hajdu felültöltős mosógépet, majd fel a másodikra az új lakásba.Mikor tönkrement öcsém vitte le és az újat szintén a Euronics csávók hozták fel, ez már Electrolux. Költözéskor viszont megint én vittem le a másodikról. Csak technika kérdése, nem erőnlét.
-
mtade
aktív tag
Gáztűzhely vásárláshoz kaptam ingyen házhozszállítást. A földszintre 1800ft-ért hozták volna fel. Holnap megyek érte egy kollégámmal. Kapgyák be.
-
-
Komi28
senior tag
válasz
Napfénysüti #17749 üzenetére
Nálunk nincs lift ezért kértek volna + pénzt.
Pár éve mosógép cserés akció volt és házhoz ill. lakáshoz hozták az újat vitték a régit.
A régi elöltöltős az olyan nehéz volt, hogy egyedül a fürdőszobából alig bírtam kihúzni a folyosóra kb. 2 m-re. Emelni nem is nagyon tudtam mivel fogás sem nagyon volt rajta. Na ezt vitték le az 5-ről a két ember, sajnáltam is őket, mivel én nem voltam otthon mikor vitték nem hallottam mikor anyáztak -
Tom5
addikt
Liftes a ház. Ha felhozzák kapnak borravalót úgyis.
-
Tom5
addikt
válasz
juliabrilke #17746 üzenetére
101
Futárcég hozza az Edigitaltól. A jómunkásemberek felhozzák ugye? Mert egyedül leszek otthon nincs kivel felcincálni...mod - most nézem felhozzák igen
-
Tom5
addikt
Új mosógép üzembe helyezésekor mire figyeljek oda? Dobtartó csavarok ki, vízszintezés és a csövek megfelelő bekötése. Egyéb?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
freemanone #17741 üzenetére
köszönöm. Kidobtam a régi kártyámat és kellene a kétlépcsős ellenőrzéshez, hogy be tudjak lépni a gmailbe. Szeretnék végre belépni és töröltetni a ióomat, illetve sok helyen akarok emailt változtatni, de mindenhova kéri az gmailt még
-
cellpeti
nagyúr
tudna nekem valaki segíteni levelet írni a Googlenak angolul?
-
freemanone
addikt
válasz
Napfénysüti #17738 üzenetére
hát... tényleg haláli!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
törölt tag
eladó alkatrészek:
intel i3-540 box rézmagos hűtéssel - 6000
3x1 gb ddr2 800mhz ram - 1500/dbAGP 2600xt ddr3 512mb - 6000
intel e2140 - 1000
sblive 7.1 sb410 - 1000ingyen/csokiért vihető alkatrészek:
fekete fekvő félmagas matx ház 160 wattos delta táppal
halom intel gyári hűtés (775, 1155, 1156, 1150)
celeron m530
2x512mb notebook ddr2 ram -
Dare2Live
félisten
Sandisk M2 SSD eladó. Samsung notiban volt de kicsinek bizonyult. 14.000Ft
minimálisan volt használva.képek [link]
-
-
deicide
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #17717 üzenetére
Privát üzeneted érkezett.
Többieknek meg: HAHA -
D.Orion
veterán
Sürgősen keresek komplett pc-t vagy részegységeket!
Rokonnak bedöglött a PC és kéne neki egy új vagy használt gép. Lehet valami integrált vga-s alaplap is, ha bírja a 720p-s filmeket.
Követelmények:
-Office 2013 (szép nagy Excel és World dokukkal dolgozik)
-Net
-FilmnézésLehetőleg azért ne P4 gépekkel bombázzatok. 2GB DDR3 ram-om van, így az nem kell.
-
bim
veterán
válasz
cellpeti #17709 üzenetére
A nagy tesconál jó van. 8 opció közül választhatsz. Ha viszel egy szivacsot akkor először bogároldás, majd utána habozni és szépen át tudod sikálni. Majd a végén vax és cseppmentes öblítés.
Arra vigyázz hogy ha leállítod akkor is ketyeg az óra lefelé. Többször dobj keveset. Bár asszem a 100-as a legkisebb amit elfogad. -
cellpeti
nagyúr
Hol találok Fehérváron bedobós autómosót? Kerékpárt szeretnék lecsapatni
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #17707 üzenetére
Senkinek nem volt. Bár tény, hogy a 3. gól szép volt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Most megy az ismétlés ha valaki mazochista lenne...
Egyébként komoly hogy Nikolicsnak nem volt értékelhető megmozdulása? -
kovsol
titán
válasz
juliabrilke #17704 üzenetére
de milyen nehézségi szinten az se mind1
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #17700 üzenetére
1,6-1,7 szerintem simán lesz.
De nem merem tenni, mert a Mester lenyilatkozta, hogy nagyon-nagyon-nagyon kemények leszünk a következő körökben. (persze addig, ameddig még ő lesz a kapitány)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest