Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
Esmer valaki a kornyeken homokfuvost?
18" M3 felniket kellene lepucolni es matt feketere porfesteni. -
bim
veterán
Valakinek van elfekvőben talpas 550W feletti 1400rpm körüli 220-as villanymotorja?
-
gyenge47
aktív tag
válasz
Napfénysüti #19692 üzenetére
Olyantól vegyél aki legalább 95%-os pozitívval rendelkezik (tényleg, 94% már necces, tapasztalat.)
Ezen kívül legalább 1000 eladott terméke legyen.
60 napod van arra, h megkapd a cuccot, ha 55. napon nincs meg nyiss disputeot.Amúgy nem rossz, érdemes bemásolni googlebe a termék linkjét, van amikor ad rá ki találatot (youtube videó vagy vélemény.)
Utoljára bicikli csengőt vettem 1 dollárért, ugyanolyat, mint amit tescoban árulnak 2-3x annyiért, csak ezt még ide is szállítják.Átlagos küldési idő amúgy 3-6 hét.
Kérdés van, nyugodtan
-
makro
senior tag
válasz
Napfénysüti #19689 üzenetére
December elején leadott rendelésem 2 napja érkezett meg. Rendeltem már több dolgot, de eddig csak a memkarival voltak gondok. PayPal sajnos nincs
-
Blaise
veterán
válasz
Napfénysüti #19692 üzenetére
Ruhát pláne nem vennék onnan
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Blaise #19691 üzenetére
Értem, köszi az infókat. Mondjuk én csak bringás mezeket nézegetek onnan az meg annyira nem vészesen nagy érték. Lehet azért teszek majd vele egy próbát.
#19693: pedig bringás csoportban kifejezetten ajánlják mezek vásárlására az Alit. Még gondolkodom de lehet egy Focus szettet megpróbálok aztán lesz ami lesz.
-
Blaise
veterán
válasz
Nem fogadnak el PayPal-t...csak bankkártyával tudsz fizetni. Olyan mint az eBay, sok eladó van sok saját bolttal.
Én nem ajánlanám őket, igaz kicsit olcsóbb minden mint eBay-en, de ott legalább a PayPal rendesen védi a segged ha probléma van. Aliról több dolog nem jött meg, a kis kínai eladók angoltudása rohamosan romlott, amikor elkezdtem visszatérítést kérni. Az Ali központi rendszer persze megítélte pár héten belül, és nagy nehezen visszajött a pénz. Sokszor adnak tracking numbert, de elég sok belőle a kamu
Volt olyan cucc ami itt volt két héten belül, volt ami 60+ nap után jött meg, eladója válogatja.
-
Blaise
veterán
válasz
Én rendeltem régebben.
-
Napfénysüti
nagyúr
Aliexpressről szokott valaki rendelni?
Blaise: mik a tapasztalataid? Ott is PayPallal kell fizetni?
-
Vízálló Bluetooth-os hangszóró, bontatlanul, topiklakóknak kedvezmény. Érdeklődés privátban.
-
RpPRO
őstag
Samsung rv508 laptopba keresek 1db 2 gigás ramot.
-
justflash
aktív tag
válasz
LamerGyuri #19675 üzenetére
Véletlenül nem supportos vagy?
@Viper26: triviális, de újraindítottad?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Hajjaj, látom megy az osztás.
Annyi van, hogy DHCP-vel ki van osztva 10 IP (100-109 között).
Lett egy új eszköz (telefon), range növelve 110-re, de így sem kerül a listába mentésnél, ehelyett másik eszközök IP címére mászik rá, és nem értem miért. -
gabyka
aktív tag
válasz
-
Viper26
nagyúr
Pont ez az hogy egyel növelve lett a tartomány, és így sem... Mentésnél eltűnik.
-
Viper26
nagyúr
Létezik hogy dhcp -vel csak tíz IP -t tudok kiosztani?
-
justflash
aktív tag
Megkímélt, garázsban tartott, nemdohányzó.
-
liquidmoon
aktív tag
Eladó Nokia X és XL telefon. Karcmentesek. Érd privi vagy tel!
-
JanR
addikt
Srácok / Lányok!
Tudtok nekem olyan autószerelőt ajánlani, aki a tetőantenna talpat ki tudja cserélni? Az a baj, hogy a tetőkárpitot félig le kell hozzá szedni, de én nem akarom szétba**ni és ezért keresek szakembert, aki egy szépen szakszerűen megcsinálja nekem. Opel Signum-ról lenne szó. Ha van ilyen ismerősötök, ne tartsátok magatokban! Kösz
-
mtade
aktív tag
Érdekelne valakit egy ilyen barebone gép?
775ös lap, 2GB DDR2, P4 2,8GHz proci, ODD nélkül (esetleg floppyval), tápegységgel, kicsit leharcolt házban? Képek nemsokára. -
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #19651 üzenetére
Továbbgondolva az is érdekes hogy 3 pines a csati,a DC5V és a GND az oké, de mi lesz a harmadik?
Pontosan milyen lap? Jöhet PÜ is akár.
A vezetékezés a legkevesebb, kb 15 perces meló legyártani egy adaptert ha vékony a terheléshez.
-
juliabrilke
veterán
válasz
justflash #19649 üzenetére
Mintha ventit dugnál rá, olyan csatlakozója van. Viszont félek,hogy a társlapból is vesz fel extra áramot.
Magából a foglalatból.
Kérdezted a terhelést. Az a gond, hogy olyan 15W kb. a fogyasztás, annyit meg nem tudom át lehet-e rajta passzírozni. Illetve a tápból még megy bele egy 4 tűs csatlakozó. -
Viper26
nagyúr
Nano -> microSIM adaptert kapni valahol a városban?
-
justflash
aktív tag
-
juliabrilke
veterán
Adott egy lap, ami egy társlapról kapja az 5V-ot 3 tűs csatlakozón. (olyan, mint a ventilátornál)
Ezt meg lehet oldani, egy molex -->3 pin átalakítóval? -
sandor906
tag
válasz
JohnnyX #19630 üzenetére
Nekem még meg van az LADA21044-es bordó kombim (évj:1996, 1500ccm, 5gang ), 65k-ért vihető, nincs műszaki, de van rajta javítani való....kb 130e km van benne, évek óta csak az udvaron, illetve a garázsban áll, mikor hol van hely. Bár eléggé hozzánk van nőve, nélküle nem lenne ugyanaz.
-
Poiro7
senior tag
Tavria 85eFt
-
honda23
aktív tag
Köszi a válaszokat, a router halt meg, elfelejti a beállításokat, újrakonfiguráltam, most megint jó...
d-link...Valami ajánlás 5-6 ezerért?
ami jobb fajta... -
justflash
aktív tag
válasz
JohnnyX #19630 üzenetére
100k tényleg karcsú lesz, viszont 150 környékén már lehet kifogni fapad ezres Swiftet '95-96 körüli évjáratban, ha nem rohad nem esik ki alólad 2-3 évig. Igaz hogy egy komolyabb csattanásnál az elsődleges gyűrődőzóna a térded meg az alkarod lesz, de ebben az árkategóriában nem nagyon van alternatíva, a következő szint az F Astra lenne, de az nem olyan faék mint a Swift.
Viszont számold rá az illetékeket, minimun +50k.
Én gyűjtenék még a helyedben rá.
-
honda23
aktív tag
Kelemenen nincs digi. Másnál?
-
A@ron
tag
Továbbra is eladó a digitalizáló táblám
Grafikusoknak, tervezőknek, stb ideális
-
rekop
senior tag
válasz
juliabrilke #19635 üzenetére
Vagy inkább egy kerékpárt. 200-250k környéken vannak használható swiftek amik még elmennek pár évet. De ugye hozzá kell számolni az átírást ami olyan 60k, plusz ugye minimum egy olajcsere (rosszabb estetben fékek, vezérlés, gumik stb...) 100k-val nem érdemes autóvásálásban gondolkodni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #19635 üzenetére
Ennyi pénzért egy jobb bringát nem kapsz meg.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #19634 üzenetére
Ennyiért motort lehet kapni.
Kis swiftet, amikor a parkolóban összetörték, azért adtak 160k-t.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #19633 üzenetére
Vagy annyit se, valószínűleg igazi bontószökevények lehetnek annyiért.
-
JohnnyX
őstag
Vennek egy autot, amin gyakorolnek vezetni, max 100k kornyeken.
Hol erdemes korulneznem? "hasznaltauto.hu"? -
anzo
senior tag
Esetleg ha valakit érdekelne egy jó kis SmartWatch2
-
mghltm
addikt
sziasztok!
errol a cegrol van valakinek valamilyen tapasztalata / velemenye? privatban irjatok, nagyon koszonom!
-
Laca73
csendes tag
válasz
juliabrilke #19622 üzenetére
Az nálam nem fordulhat elő hogy nyárig ne párologjon el!
-
honda23
aktív tag
válasz
Laca73 #19618 üzenetére
Most ittam meg egy literes barnát, mennyei.
Carlsber és Tuborg ehhez képest kutyapisi.
Csinálom amúgy a sörtesztemet, csináltam is egy blogot, csak a két gyerkőc miatt nem tudom feltölteni tartalommal, egy sör tesztje fél óra képekkel mindennel, mire beírnám.
Maradjunk annyiba, a Faxe a jobb fajták közé tartozik.
Ha lesz időm feltölteni a blogot, majd úgyis beírom a címét.
-
hzsolee
őstag
válasz
Laca73 #19618 üzenetére
A mártíroki a tuti hely. Ha akarok valami "primőr" cuccot akkor oda kell menni. Vagy többet kapnak mindenből, vagy kevesebben járnak oda.
Más: Hol lehet olcsón új autóhangszórót venni a városban? Tök alja kellene, ilyesmi.
(Amúgy találtam az edigitálnál, holnap megnézem, de általában nem szokott szerencsém lenni....) -
don_peter
senior tag
Srácok kedden érkezem Fehérvárra reggel 9 körül.
Ha valakit érdekel USB-s Bluetooth 4.0 adapter Dongle, akkor az jelezze, új, de már kipróbáltam..
2eFt-ért passzolom. (ez már az új generációs Bluetooth)
Ilyen: -
Laca73
csendes tag
válasz
juliabrilke #19610 üzenetére
Köszi!
Azért el kell ismerni hogy nagyon jó fejek vagytok hogy emlékeztek rá! -
rekop
senior tag
Első generációs Nexus 7-est (wifi,16GB) vásárolnék. Ha van valakinek van ilyesmi, privátban keressen. Árban 20k körüli összeget szánok a dologra.
-
honda23
aktív tag
válasz
Már írtam neki pm-et, mert amikor én vettem csütörtök reggel, már alig volt az új csórinál.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Lidl?
-
gabyka
aktív tag
-
A@ron
tag
Kedves Kollégák!
Mostantól itt PH!-n is lehet keresni privátban mobil tartozék ügyben!
Flip, szilikon, hardcase tokok nagy választékban mobiltelefonokhoz és tabletekhez egyaránt, szinte minden típushoz, kijelzővédő fóliák akár felhelyezéssel is, gyári és utángyártott kábelek, töltők, kihangosítók, headsetek, stb. stb.Előnyök:
Gyors érkezés (esetek 80%-ában pár, akár egy-másfél napon belül)
Szállítási költség nélkül Fehérvárra jön a cucc.
Minden papírozva.
6hó szavatossági idő minden termékre.
minden esetben nyugtával illetve ÁFÁs számlával.
minden esetben Szfvári átvétel, külön költség nélkül
nagy választékHa esetleg van ismerős, barát családtag stb., akinek szüksége lenne hasonlóra, keressetek nyugodtan PÜ-ben!
-
Poiro7
senior tag
-
Viper26
nagyúr
Media meddig van ma nyitva?
Jól emlékszem hogy este 8-ig, és holnap meg este 6-ig? -
liquidmoon
aktív tag
Sziasztok,
Érdekel valakit egy Xbox 360 320Gb + Kinect + 2 wireless joy + Wireless kormány + Játékok (Adventures, Kinectimals+ Kinect Star Wars + még pár cím) ? Eredeti, nagyon szép állapotban, viszont garancia szerintem már nincs rá, papírjait nem találom.
Egyben szeretném eladni, ár megjelölésével ajánlatokat priviben kérek
Csere NEM érdekel semmire sem! -
coqito
tag
Sziasztok!
Mindig csak SOS kérésekkel jelenek meg itt (bár naponta figyelem azért a topikot), ezért elnézést!
Viszont szükségem lenne egy nyomdára ahol azonnal (vagy pár órán belül) nyomtatnak A4-es fényképet szombat délután. (vagy valakit aki nyomtat egy a4-es fotópapírra színesben)
Minden ötletnek örülök!
Köszönöm Előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest