Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
Mr.Csizmás #22709 üzenetére
En ezt siman kinezem par nobol...
-
qdak
addikt
válasz
mephi666 #22523 üzenetére
En biztos nem vartam volna ra, ha akar velem enni, felveszi bocs kaja majd hivj vissza.
En mondjuk vagyok olyan bunko, h siman fejre forditom a telotIrtam 1 csomot erre ez a mocskos htc kifagy, napi 5x atlagba :@
Inteligencs, multkor belolem is kihuztak ilyen butasagot.
Vmi szamitogepes kerdesel kezdte, mondom jolvan kitoltom lokjed...
Majd 3-2 napra ra telo h irtam emailt nem irtam ra, mondom es?
Nem szoktam nezni...
Erre tukmal ram vmi oldalt, h itt tudok videot szerkeszteni, mondom en meg gepen szerkesztek.
De ez jobb, kozbe linkel, vmi oldal you video hatteret tudsz tenni, meg oda tod irni h ki aki kuldte, hurra, en meg facen linkelek...
De ebbol meg lehet gazdagodni...
Na addig tukmalt, meg vmi helyi boss rol beszelt h elfogadtam en is h majd beszelunk a neten holnaputan. Ja es meg eroszakoskodik h hozzam haza a webkamom, (kerdezte van e mondtam ja szomszedba) (ki ne csapjam a kamba v mi a francnak kam?)
Na emlitett napra hivogat, hiv mas szamrol, letiltottrol...Az agyam eldobom h lehet vki ilyen eroszakos :@
-
qdak
addikt
Azert koszi. -
-
qdak
addikt
válasz
Mr.Csizmás #22358 üzenetére
Mi meg dos ba is irtuk a parancsokat, meg c64 en gepeltunk 1 orat azt orultunk vmi 2d s labdanak, v mar nem tom minek.
Aztan toltuk a Lotust meg stans v mi volt a nevenm emlexem mar, most meg a szar telefonom tobbet tud mint kb az 1. 3 pc m
-
qdak
addikt
Kicsit off, de hatha tudtok erre vmit mondani:
Googlizas kozben, barmit irok be, 1. 3 talalatba ilyen kattints ide free laptop meg ipod stb jon be
Spybot, malwarebuster, nod, vipre... Stb semmit sem hasznalt. -
qdak
addikt
válasz
Mr.Csizmás #22177 üzenetére
Joe
Koszi probalkozokBeri: osszekell forrasztani 1 ter gorbitot, fejbol
Na jo eleg lessz 1 foldelt emitter kapcsolas 100x erositessel. -
qdak
addikt
válasz
macilaci78 #22174 üzenetére
Van vmi kiutesi lehetoseg, ugyanugy attrakja
-
qdak
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #22172 üzenetére
Nekem, n betunel megtort bill van, fura utanna a simaval irni, en kiprobalnam magam, van h nem nezem mit irok (meg is latszik
Arra van vmi megoldas: jatek kozben alt+shift komboval sokszor attrakja angolra, tilthato ez?
-
qdak
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #22137 üzenetére
masochista e vagy ?
-
qdak
addikt
válasz
Hequila #22112 üzenetére
+ Joe bacsi
Hat nem az erosgem, de reszben a telefon is belejatszikAz a baj h nagyon pangas van, ha az embernek meg kell gondolnia mire kolt, orul ha vmennyit felre tud rakni, nem a gepre fogja kolteni, nekem is a 2 magosom boven megfelel, filmet rippelni meg mar nm divat felenk, ha neha bd ripet csinalok, reggelre meg ugyis vegez.
-
qdak
addikt
válasz
MR_Joe #22107 üzenetére
XD
Nem, net mellet felesleges, ha veszek, monitor helyett lessz csak, talan ott meg nem tartok h garazsba szamuznek.Stol: megy a forrasztas, tv kisgep stb szerelo suliba tantam, nem akadaly kondit cserelni stb, ha kell 230 al is dolgozok.
Okj t muszajbol csinaltam, hatha lessz allasom, sok ujat nm mutattak.
Tulora nm gond, auto, jogsi van.
Hallozat, programozas viszont nm megy.
Felveszel? -
qdak
addikt
En orulnek ha az eccaka, meloban mackoval a tuleles torvenyeit nezhetnem, de Diginel nincs...
De van reklam, meg reklam, meg ugyanazt a dolgot 3-4 x elismetelni ugyabban a musorban, esku h az oras musor ismetles meg reklam nelkul fel ora lenne...
Otthon tv tabu max F1 et nezem, szobamba nincs tv, kikerult a garazsba -
qdak
addikt
válasz
bimbilla09 #21725 üzenetére
El kell h keseritselek titeket, virus volt
Am a legutalatosabb ha vkinek szolsz h ezt ne mert ez lessz az eredmenye, de nm.
Mondom ha bajvan ne bantsd szolj, nem majd o...
Meg o ahhoz nem nyult... -
qdak
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #21572 üzenetére
Sajat magam is mutottem mar, ramot nem csentem, TENYLEGNEM. De allandoan szivattak h lenyomtak a netet, de a boot os Linuxon mindig ment
Nalunk siman furhato volt, elektronika, gyakorlat, koszoru, zaj...
Visszasirom az eveket xD -
qdak
addikt
válasz
DeltaPower #21547 üzenetére
Nalunk is ugy kezdodott, 1x csak feleztek a ramok szamat, majd befigyelt 256 az 1 g helyett, de volt h csak kiszedtek xD
Aztan jottek a torx meg hasonlo, semit nem ert xD
Muszaj volt am is szetszedni mert meg a cd t is tiltottak a makik v kihuztak,, meg az usb t is, sulinap kezdete:
Elol takaro ki, ha kell meghajto vissza, bios reset, knopix linux meghajtoba, voala egesz nap neteztunk xD -
qdak
addikt
válasz
Intelligencs #21026 üzenetére
Ugyanigy vettem ebay rol microsd karit, persze attveres volt, de alegszemetebb h sztem az ebay is attbaszas mert a gyerek 100% pozitiv volt, kesobb is pedig kommentben csomoan irtak h szar :@
Akkor mernem kapta mg a negativ iteleteket? -
qdak
addikt
majd vmit kieszelek.
hej -
qdak
addikt
de az a durva h idáig ment ugyna onnan, bár azt nem tudom h nem e gugták átt máshova a hosszabitot stb
azt tudom h nálam az összes földelt
ezt az áram minőséget nem értem, remélem nem szivatasnak szántad mert szivat ez engem msot eléggémod: megkérdtem telon töluk nem lett átdugva másik konnektorba, ugyanonan ment msot is
-
qdak
addikt
sziasztok, segitsegre lenne szuksegem
jött 1 gép, xp t hejre kaptam, itthon muxik rendesen. (hál isten user nek is mutattam)
hazaviszik: xp betöltés közben megfagy
átmegyek sajat billentyu, egerrel, (ithon a sajat usb s egerével is ment...), detto ugyan ugy fagyas (agyfax égés hazahozom)
gép összedug ugyazzal amivel ott teszteltem egres+bill elsöre pöcc röff
erre mondjatok vmitmod az ő otthoni billentyuzetukre cserelve is megy
annyit mondott a nő h az usbs egér elsöre hol ment hol nem, na nalam ment órákig...
esetleg vmi mas usb s szar miatt ? vagy 1ik usb rossz ? ezenkivul még mikrofon hangszorok meg net volt rajt ami itt most nincs.
-
qdak
addikt
válasz
cbmfan #18912 üzenetére
nekem a regin lehet vagy 3-4 eves az xpsp3
es rohadtul nem akartam ujrarakni, 2 hetig telepitgetni allligtatni mert meg mindig van olyan progi ami pont kell de nem raktam fel, nem alitottam be, inkabb kiszanalom h ne induljon ami nem kell, gep ugy is megy ha ottohn vok 3 napba 1x kibirom h nem 20mp hanem 1-2 perc alatt szedi ossze magatmod: xp rendszer visszallitas kikapcsolasa is hoz hejet nem keveset, tok folosleges en alapbol kiloovom, ahogy az sp3 nal a frisiteseket is, nem lattam semmi ujjat hasznosat, csak szopja a netet...
-
qdak
addikt
ez nálam is igy van, multkor nov 1 is gépet csináltam laptop+hállozat vagy fél napig szivtam mert, (hálaisten) a felhasználo nevet + jszt nem jól adta meg a gyerek
meg ruteres hálozatot még sosem csináltam
persze mindezt köszönömért, bezzeg a vaterja kömüves csinált vmit nálunk elég borsos áraT kért. Igazábol csak az idegenektöl szoktam kérni de én se tudom mennyit kérjek, ha meg alkatrész kell csinálok különbözetet magamnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- ibasso DC Elite
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest