Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
őstag
válasz localhost #13113 üzenetére
eh, ez nálam is ütött
ma szöszi be, tipikus huszonéves barbi baba 10 centis tűsarkú cipő, szőrös rózsaszín táska. tipikus "jól nézek ki, más nem érdekel" kinézet. pultosnál állnak ketten, hívtam kinti szervízpulthoz (kivételesen rend volt rajta ). mondja, hogy Asus P45 chipsetes lapjába szeretne a jelenlegi 4 giga memóriája mellé még négyet, illetve a Geil ramjai mellett más típusok fognak-e működni rendesen. esetleg jelenlegi Q6600 processzorát is lecserélné valamilyen Q9 szériára. állam kopp, jesszus, ez hihetetlen, EZ ÉRT HOZZÁ!!! rajtam totális döbbenet, pultosnak elakadt a szava. kellett pár másodperc, mire reagálni tudtam... mondtam, hogy mi van készleten, illetve mit tudunk rendelni. elbeszélgettünk HW, SW dolgokról, egyszerűen nem akartam ezt elhinni. proci mégse kellett most neki, de vitt két kétgigás 1066os Kingmaxot. inkább nem égettem magam azzal a kérdéssel, hogy be tudja-e rakni...
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest