Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz #42007296 #126332 üzenetére
De igen, a komolyat nem az árára, hanem márkára és az ebből várható megbízhatóságra értette.
A skálázott lünettájával ez egy igen szép kis óra, a vízállóságról pedig: [link]
Fürdés előtt vedd le, de hétköznapi használatot bőven bírni fogja.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
g0n21
senior tag
válasz #42007296 #126546 üzenetére
Igen. Amit nem kell állítani azt annual, vagy perpetual calendar-nak hívják, és ha mechanikusat szeretnél, akkor kb. 2 darab 0-Val drágább, mint ez a darab a csuklódon (5.500.000)
Bar biztos van valamivel olcsóbban, 1-2 milliótól használtan.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
fagyalllo
őstag
válasz #42007296 #127679 üzenetére
Méretben kb. az Orientnek felel meg a Seiko SSA063, nem lehet igazán jó képet találni róla:
Az SRP409 rég elfogyott, az Alpinist 3x annyiba kerül.
Az SNK-k, SNZ-k között is van pár zöld számlapos, de azok nem fényesek.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
g0n21
senior tag
válasz #42007296 #128192 üzenetére
Én sem tudtam hova tenni, nem hallom ezt soha a hatodik-hetedik kerületben, pedig 20+ év alatt lett volna rá alkalom.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
madarasz92
őstag
válasz #42007296 #129508 üzenetére
Szerintem próbáld meg!
Egyébként félelmetes milyen emberek vannak a face csoportba egyik tag irt nekem este a szürke számlapos parnis-ra hogy kellene neki 22e-ért . Mondom oké viheted ha holnapig nem ad érte senki ennyit , erre az előbb irt mi újság?. Felvázoltam neki hogy jönnek érte 25ezer-ért viszik nemsokára , irja hogy milyen pofátlan emberek vannak hogy megveszik előle meg mindenkire rá ir aki hozzá szólt ahhoz a poszthoz.Hogy ezek a pestiek bármit megtehetnek/Belepofátlankodnak az üzletbe , és hogy ő kilóra megvesz mindenkit ..
Micsoda emberek vannak ...[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz #42007296 #130203 üzenetére
Nagyon látványos, szerencsére ezen árnyékban is látszanak a mutatók. A méretét írják az adatlapon és kép alapján is lehet következtetni a dátum helyzetéből, mutatók hosszából. Ezt leszámítva simán lehetne 40 éves is, jól eltalálták a formáját. A naptárhoz nem értek.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
ciryl65
csendes tag
-
ciryl65
csendes tag
válasz #42007296 #136840 üzenetére
Honnan van ennyiért?
Ha jól látom ez vintage óra, pre-owned. Vagy nem? Persze, ha ez tetszik, akkor a te döntésed. Ebben senki nem befolyásol téged, még én sem. Én csak az újakról beszéltem eddig.
Az Ebay-ről amint írtam 10e körül kapsz újat, nincs szállítási díj, áfa, vám, stb. Nézd meg, keresgélj, hátha megtetszik valamelyik.
Ha kell segítek.[ Szerkesztve ]
-
ciryl65
csendes tag
válasz #42007296 #136856 üzenetére
Rendben.
Szerintem gyárilag ilyen lehetett, hisz a Vostok 2414-et ( is ) használt régebben, és ma is.
Tehát, ha tetszik, mert nem egy megszokott kinézetű Vostok, akkor rajtad áll a sor. Manapság már többnyire katonai kinézetűek a 2414A szerkezetű órák.
S, ha tetszik, akkor ne gatyázz! Neked kell eldöntened, hogy szeretnéd-e tulajdonodban, vagy sem.
Különben nekem is ezen időbeli órák tetszenek legjobban, vagyis a classic stílusúak. Ilyenből ( nemcsak Boctok ) van egy jó néhány darab a tulajdonomban, és azért klasszikusak, mert örök darabok.
Amúgy, ha szerencséd van, nem biztos, hogy fizetned kell vámot. -
Bazsi101
tag
válasz #42007296 #140053 üzenetére
Én gyémánt pasztát vettem, azzal csinálok minden polírozós melót.
5 mikronig jó a filc korong, alatta vatta korong, mert meghúzza a felületet a durva korong. A kínai mikrogépet inkább hagynám, főleg ha nincs tapasztalatod, el fogod nyalni az éleket. Kézzel is megvan emberi időn belül. A krómozott felületet is lehet polírozni, csak jóval óvatosabban.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz #42007296 #141024 üzenetére
szerintem NEM
A STEINHART "OCEAN 1 BLACK" 380 euroAz ETA szerkezetes, +2 mm-rel nagyobb, zafír üveges, 300M vízállóságú és fém szíjas, szerintem ezek a plusszok simán megérnek 150 eurot. esetleg még +30 euroért kérhetsz kerámia lünettát.
ja, milyen már "Designed in Italy"
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
karesz501
senior tag
válasz #42007296 #141024 üzenetére
Szerintem nem..... a dátumtárcsa / nagyító alapján és a Miyota szerkezet miatt azt mondanám, hogy ez egy kínai rolex utánzat, amihez egy egyedileg nyomott számlap és hátlap tartozik.
A lünettán található "pearl" / pötty pedig kifejezetten szarul néz ki, szerintem hamar beleakadna valamibe és ragaszthatod vissza. Ha megtalálod....Semmi extra.
Life is no picnic!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest