Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz Dzsana #81276 üzenetére
Ezért vettem én is egyet, de a kép majd csak holnap után készülhet el róla. (A Mikulás hozza nekem.)
Mãsrészt Füreden is csak 5db volt ma délután. Vagy kicsi a készlet, vagy több az órahomi a városban mint gondoltam.Köszönet az óratisztítóra adott válaszokért mindenkinek.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Misi1979
őstag
Ha már Omegák, ezt múlt héten előttem vitték el 250ért.. (mármint a 300m-et jobb oldalt)
Mondanám, hogy "jó helyre került", de nem mondok ilyet..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
Ra3
őstag
válasz phranxinatra #81284 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat, megpróbálom kideríteni hogy volt-e szervizelve, és hogy az eladó mennyiért lenne hajlandó megválni tőle.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
phranxinatra
aktív tag
450-et simán adnék érte, ha frissen szervízelt, talán 500-at is, az fölé biztosan nem mennék. Számomra nagy pozitívum, hogy minden megvan hozzá, igazolható a vásárlás időpontja, ráadásul az első tulaj árulja. Nem az a tipikus homályos eredetű, papírok nélküli, kallódó nepperfattya.
-
Kulbi
aktív tag
Akkor indítom a következőt: a Tschibóban 5e-ért, nyolc fakkos, négyzetes óratartó van. Jelenleg online, a boltban jövő héttől.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
JackFeryll
őstag
#DEMAHAGÓNITMEGCÉDRUSTKELLVENNI!
-
WiZARD
addikt
A The Watch Magazine-ban láttam 1-1 számból szedtem ki párat
többről sajnos nem tudok, bár azóta bekerülhetett pár újabb, mostanság nem néztem.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Kulbi
aktív tag
Csak mert divat lett:
Van egy kakukktojás[ Szerkesztve ]
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
Dzsana
senior tag
válasz Reverting #81257 üzenetére
Na, a szerencsemalacnak köszönhetően megnézheted a hosszút is, illetve a rövidet is
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz bigdaddylaza #81268 üzenetére
Max. 1-2-őt, amiből több van, vagy kisebb. Vagy veszek még dobozt.
-
Lavar
aktív tag
Úgy látom tömegcikk lett ez az óradoboz, egyébként nekem is tetszik, lehet én is veszek egyet, pedig még az első órám sem érkezett meg ebayről, de majd idővel megtöltöm.
Erdőkerülő utcai Lidl-ben megnézem holnap.[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #81254 üzenetére
Ugye, hogy ugye? Árához képest tök faszányos. Majd a többi órádnak csinálsz sajátot.
Köszi Laci! Sajnos az összes Tissot nem fér bele, pedig így is négy dobozt tele pakoltam vele. A kimaradtakat max. eladom.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz szundybence #81255 üzenetére
Nem vacakolnék ott helyben, felküldeném Bp-re, Hantoshoz pl. [link]
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #81254 üzenetére
Grat... En nem kaptam sehol... De kollegam az elobb hivott h Pesti uton meg van... Kettot en is elhozattam vele... Valaki fotozon mar hosszukast is... En azt kertem...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Takuun
aktív tag
Én sajnos lemaradtam úgy néz ki erről a dobozos akcióról (Bp Nyugatiban elfogyott). De OLX-en már van fent, ha valaki úgy járt volna mint én és nagyon akarna egyet
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Tatabányán (vagy közelében) ajánljatok órást Rolex szervizelésére.
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz Takuun #81246 üzenetére
Könnyű, 1 kg alatt, és biztos nem fából van. Biztos kemény kartonpapírból. :-) Én nem szedtem szét, de az üveglap is stabilan áll a műbőr borítás alatt, és belül be van burkolva filccel. De őszintén, mit kapsz ma már 3000-ért? Még kínai órát se.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz huszar90 #81244 üzenetére
Itt még volt Szegeden. Ha valakinek nagyon kell, akkor megnézhetem, hogy tudok-e venni neki, és utána ingyen el tudom küldeni, ha olyan helyen lakik, ahová megy Szegedről busz.
Ja és valaki kérdezte, 2990 Ft mindkét fajta doboz.[ Szerkesztve ]
-
huszar90
aktív tag
Mindenki az utolsó darab órásdobozt hozta el? Én ebédszünetben lógtam el és a debrecen faraktár utcaiból vettem meg az utolsót, ami egy hosszúkás volt, mondjuk nekem eleve az tetszett szerencsére...
-
Takuun
aktív tag
Meddig tart az LIDL-ben az óratartó dobozos akció? Nem találom a honlapjukon!
-
Cha-b
senior tag
válasz Ereshkigal #81240 üzenetére
Igen, az lesz most a projekt. Esténként lefekvés elött majd megnézem hol tart, és utánna minden este más pozícióban teszem le. Akkor majd kiderül melyik helyzet a legjobb neki a korrigálásra.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz beleszólok #81237 üzenetére
Igen azt tudom, hogy mindenképp van járáseltérése. ETA 2824 2-ről én olvastam már 3 mp-ről is. Jó persze nem kell hogy COSC legyen, de a +15/nap soknak tűnik elsőre, és nem is azt mondom, hogy járjon úgy mint egy kvarc, de azért jó lenne 5-10 közé belőni ha lehet, de persze minnél pontosabbra amit ki lehet belőle hozni. Persze ez függ a viselési szokásoktól is.
Szerk.: de az lenne a legjobb, ha találnék egy olyan állást amivel éjszaka "visszakési" , mert akkor hozzá se kellene nyúlni.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
dave118
senior tag
Valakinek nincs a tulajdonában jublee véletlenül? Mármint aki meg is válna tőle intelligens áron
... Ami ami, az az.
-
beleszólok
senior tag
Bocs, nincs türelmem végigolvasni az esetleges válaszokat: mechanikus óránál pár másodperc eltérés mindig lesz (nem tudom, a kronométer tanúsítványhoz milyen pontosság kell, de még azoknál is van némi engedmény).
Nekem egy Oris XXL-em van, azzal olyan tapasztalataim vannak, hogy ha 7x24-ben a kezemen van, akkor pár másodperc késése van, ha napközben rajtam van, estére lerakom, akkor valamivel pontosabb, ha meg kb. fél napig hordom, fél napig a szekrényben van, akkor (főleg télen) siet.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Cha-b
senior tag
válasz Ereshkigal #81228 üzenetére
Hát egy darabig nekem is marad így, de idővel majd tuti beszabályoztatom. Ugyanezzel a szerkezettel olvastam sokkal "pontosabb" órákról is, szóval ha lehetséges, akkor az enyém is legyen olyan.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Ereshkigal
őstag
Nagy sláger lett ez a doboz, ma meló után én is benézek a líd-be, itt van az egyetem mellett, remélem a csóró egyetemistáknak nincs sok órájuk, és még nem kapkodták el.
Cha-b: persze, lehet pontosabb. A Max Billemben (de hülyén hangzik ez így) is ugyanez van, és az egész pontos, bár most meg nem mondom, mennyivel. Gondolom egyesek jobban odafigyelnek a beszabályozásra.
[ Szerkesztve ]
-
Tufa_
aktív tag
A Méta utcai Lidl-ben is már csak 1 darab hosszúkás doboz volt... Azt elhoztam..
-
Dzsana
senior tag
válasz Ereshkigal #81228 üzenetére
Már viszem is vissza őket a páncélba, gyere csak!
Egyébként kötöttem rájuk külön biztosítást.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz csabulaxi #81224 üzenetére
Én ilyet biztos nem írtam, sőt, az egyik szegedi órás kolléga úgy tisztítja a hangsúlyozom, szétszedett óra alkatrészeket, hogy beleteszi egy zárható edényben benzinbe, s ezt az edényt teszi bele a tisztítógép vizébe.
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dzsana #81219 üzenetére
Asszony is örül? A szaloncukros dobozban kisebb helyet foglalt a kollekció.
Lassan felvehetsz egy profi fotóst.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
condy
senior tag
A LIDI katalógusban van "ultrahangos" óratisztító.
Tapasztalat esetleg valakinek?
Ér az valamit?"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Robi1985
csendes tag
Alig használt "eredeti" AP 120 dolcsiért?
"You can go to school, but you can't buy class."
-
5-ös kezelő
senior tag
Én is szervizben kaptam az infót, hogy egy-két hónapig ne foglalkozzak a pontosítással, addig "bejáratós".
- Akkor belepiszkálhatok már a Monsterbe? Le szeretnék faragni 6 mp-et, ha sikerül. Ha nem találom el, műszeresre viszem.
Jó ez a Nomos napóra. És megfizethető[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
donpe
aktív tag
-
Dzsana
senior tag
Az Aldi-s az egy kalap szamócát nem ért, mert a párnák sokkal keskenyebbek voltak, mint a fakkok, és borultak benne jobbra-balra az órák. Ez jó, nem azt mondom, hogy első osztályú, de ebben már néznek ki valahogy az órák. Itt két féle is van, hosszú, amiben egymás mellett van a 6 db fakk, meg van a négyzetes alakú, amit le is fényképeztem, két sorban 3-3 fakk. Ez szerintem jobb, jobban is fényképezhető, mint a hosszú. Fel is vásároltam a négyzetesek jó részét. De itt Szegeden még van, s ráadásul a másik Lidl-be el se mentem.
-
Reverting
őstag
Azert melo utan en is akarok am venni egyet... haggyatok mar legalabb egyet... ))
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
JackFeryll
őstag
válasz Szabikaa20 #81209 üzenetére
Fából van amúgy ?
Lecsukott állapotban gondolom a keret az üveg körül kitakar pár órát ?
Ez Lidl vagy Aldi ? -
Dzsana
senior tag
válasz JackFeryll #81198 üzenetére
Gyárilag is volt ilyen bronz színű, de ez felújított. Az, hogy hogyan készül, hét pecsétes szakmai titok.
-
zenwalk
senior tag
Automata óránál mennyire gáz, ha több hónapig nem hordom? Lehet valami gond abból, hogy ilyen sokáig áll?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- ÚJ Schwalbe Wicked Will Super Race 29x2.4 (62-622) mtb külső gumi
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest