Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok!
Mit gondoltok alkalmi vételről maradtam le, vagy felejtős?
[Katt] -
Lavar
aktív tag
Szia!
Megkérdezhetem mekkora csuklód van?
Láttam, hogy van egy AW1360-ad, most, hogy linkelték 20 ezerért, - ezúton is köszönet fagyalllo-nak - elgondolkoztam a vételén, de félek, hogy nagy lenne ez a 45 mm. Első órám lenne egyébként, a pilóta stílus meg nagyon bejön.[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
-
Lavar
aktív tag
Úgy látom tömegcikk lett ez az óradoboz, egyébként nekem is tetszik, lehet én is veszek egyet, pedig még az első órám sem érkezett meg ebayről, de majd idővel megtöltöm.
Erdőkerülő utcai Lidl-ben megnézem holnap.[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz fagyalllo #81846 üzenetére
Nekem is megjött.
Ezzel életem első órája - egyben első külföldi rendelés is -, nagyon tetszik és megérte a 20 ezret szerintem. Annyira nem nagy, mint gondoltam, nem is az átmérője, hanem a vastagsága zavaró picit, de azért merész volt vakon berendelni 17 centis csuklómra a 45 mm-es órát.
Remélem meg tudom szokni, most egyelőre ablakba tettem tölteni. Bár nem sok napsütés van.
Tudnál/tudnátok esetleg tanácsot adni, hogy kezdjem az első töltést? Hagyjam az ablakban amíg világos van, aztán tegyem lámpa alá? Elég ha egy mezei olvasó lámpa alá berakom? Új nekem ez az eco-drive.
Képet nemsokára teszek fel mégis hogy áll.Még egyszer köszi a linkelést, nem bántam meg - egyelőre - a vételt.
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
Tegnapi kép az órámról, amit még novemberben vettem DFI-től ebayről, eddig azért nem szolgáltam képpel, mert csak telefonnal tudok csinálni, ahhoz meg kellett egy kis napsütés, hogy jók legyenek a fényviszonyok, mivel egyébként borzalmas képet csinál.
Az óráról annyit, hogy 45 mm-es korona nélkül és a 17-es csuklómon, hát, hogy is mondjam. Mondjuk úgy, hogy azért nem adtam el eddig mert nagyon tetszik. Így télen vastag, kötött pulcsihoz tökéletesen megy, azonban egy szál pólóval már kicsit idétlennek hat, bizony kicsi hozzá a csuklóm.
Sokáig gondolkoztam, hogy megválok tőle a mérete miatt, de annyira tetszik, hogy egyelőre inkább marad.(#81863) fagyalllo: Közben erre nem válaszoltam, kösz a tippet!
A kép nagyítható, jobb klikk, kép megnyitása új lapon.
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz Szabikaa20 #89180 üzenetére
Szép! Átmérő? 500 mm?
-
Lavar
aktív tag
Eladósorba került a pilótám most ez a kiszemelt. Itthon 60 körül van, ezt kicsit sokallom, DFI-től 40 ezer, de ott meg nincs fehérben.
Ez az Orient meg jól néz ki szintén.[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok!
Még decemberben vettem használtan, de szép állapotban egy Citizen Nighthawk-ot, amin észrevettem pár nappal később, hogy a dátumváltás késik egy napot.
Kézikönyv szerint, odafigyelve állítottam be mikor megjött az óra, de szerintem már eleve ilyen volt az előző tulajnál is.
Azóta is így működik, nem foglalkoztam vele, nem zavar annyira, hogy ezért szervizbe vigyem, mert az óra egyébként meg pontos. De előbb-utóbb el fogom, és gondoltam megkérdezem itt, hátha van ötletetek, hogy mitől lehet és, hogy esetleg én tudok-e tenni valamit. Elvileg 2017-es vásárlás.
Egy ideig beállítgattam, de mindig előjött, aztán jó volt egy darabig, de mióta én is itthonról kell melózzak, így nincs is rajtam csak áll a vitrinben. Most ránézek és 3 nap késésben van. De váltani vált, 14-ét mutat.Ha van ötlet a szervizen kívül, megköszönöm.
Annyira nem zavar, szóval lehet csak akkor viszem már el, ha kapacitort kell cserélni, eladni nem szeretném, mert nagyon sokáig vágytam rá, mire egy jó ajánlatot meg tudtam fogni.
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
Bocsi, itt a bezártságban kissé romlott az időérzékem, nem tavaly decemberben lett véve, hanem 2018 decemberében, most kapcsoltam.
@mriya@: Azt elismerem, hogy nem akkor állítottam be, amikor kellett volna, hanem, amikor épp ránéztem és feltűnt, hogy nem jót mutat. Gondolom ez volt a gond.
dzsi23: Valóban volt már dátumos órám, pár éve jártam itt a topicban, akkor is egy eco-driveos, AW1360-as Citizenem volt és nem emlékszem, hogy kellett a dátumot állítgatni, érdekes. Persze rég volt már, lehet annál is letojtam. Nem rádiós ez az óra, [link] hanem ez a típus. Kézikönyvet most átnyálaztam, és nem látom ezt a 31 napos figyelmeztetést, de ezentúl odafigyelek rá.
Fall-N: Köszönöm az infót!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Wise (ex-TransferWise)
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok