Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz gyulagy #83697 üzenetére
Hosszútávú tapasztalatok nincsenek vele, pár éve váltotta fel az addig használt 7Sxx típuscsaládot, többek között az SRP és SSA sorozatot szerelik ezekkel. Elődjével ellentétben már koronáról is húzható, a másodperc mutató megáll az idő beállításánál.
Vedd meg bátran, ez egy Toyo... izé, Seiko, nem fog elromlani!Szerencse kérdése is, az enyém beállítás nélkül is napi 1 másodperc eltéréssel jár.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
gyulagy
tag
Sziasztok,
Egy ideje olvasgatom a fórumot és érlelődik bennem egy automata vásárlása, van pár Seiko órám és egy Certina, de azok kvarcok. Most már kell egy automata az alábbi két szerényebb órában gondolkodom, szinte egyformák a szerkezetük azonos.(SRP553J1, SRP555J1)
Kérdésem, hogy ez a szerkezet mennyire megbízható?[ Szerkesztve ]
-
ans
aktív tag
válasz Szabikaa20 #83688 üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy egy óradoboz, benne egy Paneraijal.
-
Cz75B
csendes tag
Nekem meg ezt :-)
-
Unsign
tag
Most hozta meg a postás a Bulova Wiltonom. Van boldogság
-
BAti77
aktív tag
válasz Reverting #83676 üzenetére
Nagyon köszönöm és én is gratulálok a Davosa választáshoz! Nem véletlen lett az idei év diver-je árkategóriájában...
Ezek nagyon jó árak... ...egy ilyenre beneveznék, talán ez mutatna rajta a legjobban...Szabikaa20, Ereshkigal, phranxinatra...
Köszönöm, de az érdem az órát illeti, mert tényleg egy legendás darab. Egy cseppet sem bántam meg, hogy lecseréltem az Omega-t rá...(#83686) phranxinatra
Nem tudom milyen fonott szíjra gondoltál, de én ilyet néztem ki hozzá..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
M4mmut
csendes tag
Az Auguste Reymond márkával kapcsolatban van bármi tapasztalotok, infótok?
A Dixieland órájuk (fehér számlap római számokkal) nagyon tetszetős.. -
phranxinatra
aktív tag
válasz Tempus Fugit #83597 üzenetére
De ha csak pár milliméter állítási lehetőséget hagysz, akkor az egész glidelock értelmét veszti. Van egy indokolatlanul vastag és hosszú csatod a semmire.
-
Reverting
őstag
válasz BAti77 #83671 üzenetére
Hatalmas grat ujra... es orulok h elsonek lathattam... zseniallis ora...
Van egy lengyel oldal 10 euro a bc szijak... persze pont olyan nincs amit szeretnel... es 10 euro a posta is... szerintem erdemes lenni itt osszealni es rendelni... mert azert van egy par jo...
Akit erdekel majd jelleze... illetve aki rendelt mar innet megirhatna h minden ok volt e... bc kattEn mar natoval hasznalom de hamarossan visszarakom ra a gyarit... de a bor... hat erre nehez lesz
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
M4mmut
csendes tag
Fan-nak nem mondanám magam, de valóban tetszenek az óráik, illetve nagyon meg vagyok elégedve a minőségükkel. Azt, hogy "kéz alól" értsd jól, használtan. Napi többször átfutok a különböző online aukciós oldalakon, és Zack óravásárlási dilemmája kapcsán merült fel bennem a kérdés miért nem néz szét a használtak között is-pl 70k-ért láttam kucsuk szíjas touch-t.
-
fagyalllo
őstag
A hirdetésekben is nagyvonalúan napi 2 percet szoktak írni, a fél-1 perc reális, akár még az alá is be lehet lőni, én is eljátszogattam vele. Nyilván neked se ez lesz a naponta hordott melós óra, néha-néha felcsatolva pedig pont elég.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
BAti77
aktív tag
Szombaton hozzám is jött már az "Óra-Jézuska" young78 topictárs személyében és megajándékozott vele...
...ez úton is NAGYON köszönöm a beszerzésben nyújtott segítségét!
Az egyedi szíj vadászcsiga topictárs munkája, neki is nagy köszönet érte!(#83667) Szabikaa20
Azzal még ütősebb lesz...(#83669) g0n21
Igazából a Railmaster az AT család tagja, ami Seamaster..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
g0n21
senior tag
válasz BAti77 #83666 üzenetére
Railmaster, köszönöm, nem tudom miért Seamasterre gondoltam.
fagyallo, köszönöm, kíváncsi leszek a pontosságra. Ha napi 30sec-en belül lesz, akkor boldog vagyok, de 1 perctől sem esem pánikba. Most egy óra alatt +1 sec körül járunkKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Szabikaa20
őstag
De már nyáron is írt az Invicta miatt...nem igaz hogy fél év nem volt elég... Én is csak márciustól lettem órabuzi,de a Steinhartot tudtam, hogy ha törik ha szakad ha cigánygyerekek potyognak az égböl akkor is kell!!! söt majdnem mindegyik órámmal így voltam,kivéve ami gyorsan vagy ingyen jött.
Pogue nekem is szívem csücske és tudom,hogy kell majd1,de most közbe jött egy Omi váratlanul,de még nem szeretnék róla beszélni mert úgy járok mint pár napja!
Nekem Fortis uggrott be elsöre az óráról!BAti77: Köszi! Már csak a logó hiányzik!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
BAti77
aktív tag
válasz Dr.Joe #83371 üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy így jártál a Rogers-ben. Nem is igazán értem miért akartak ennyire lehúzni...
Annál is inkább mivel én rendszeresen viszek be oda órákat szervizeltetni. Jelenleg is van bent náluk egy 7750-nel szerelt darab, de közel sem ennyiért vállalták a szerkezet (és nem a teljes!) szervizt...
Mostanság egyre több panaszt olvasok róluk itt, hogy kit hogyan próbálnak "lenyúlni". Nekem még nem volt ilyen atrocitásom velük, de lehet csak azért, mert elég sok munkát vittem be már hozzájuk és régi ügyfél vagyok...
Úgy látszik Kolozsi úr-ék "feltörtek" és talán mivel kicsit "monopol" helyzetben vannak Debrecenben, már azt hiszik, hogy mindent szabad, mint a "nagy" szalonoknak...
Sajnos nekik van a térségben talán a legjobb technikai felszereltségű szervizük. Azt, hogy ezt ily módon próbálják "kiaknázni" joggal felháborító...(#83420) Reverting
Gyönyörű az a Davosa, a kaucsuk szíja meg szerintem parádés...(#83587) Szabikaa20
Egyre jobbak a szíjaid! Ez nagyon bejön...(#83660) g0n21
Grat! Tiszta Railmaster beütés. Tetszetős, hord egészséggel![ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
g0n21
senior tag
válasz M4mmut #83662 üzenetére
Mintha egy kicsit Tissot-fan lennél
A "kéz alól" kifejezés egy kicsit fura nekemSzabikaa köszönöm.
én csak azért nem vacillálnék ennyit, mint Zack, mert pontosan tudom, hogy 200-ból egy Seiko 6139 3002 (pogue), és egy 6139 7100 (vader / helmet) lenne.
Aki nem ennyire céltudatos, annak lassabban megy, naponta változik, minden újonnan látott óra új benyomás egyben.A számlap és a mutatók egy kicsit Omega Seamaster beütés, ezért tetszett meg.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
M4mmut
csendes tag
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-12/22/522407_srj0jvafd72rpnsw_20141217_093757-1-1.jpg
A fórumnak lelkes olvasója, passzív tagja vagyok (ritkán szólok a témákhoz)
Korábban volt egy kérdés a használt vs boltban vásárolt új órákról. megmutatnám a gyűjteményem, amit 1 kivételével (fehér számlapos Traditional), mind kéz alól, nyomott áron vettem.Nektek mi a tapasztalatotok? Melyik "utat" preferáljátok?
-
Szabikaa20
őstag
Szép!Szépek a mutatói! Mondjuk nálam a kis méret miatt nem kellene,de egyébként tetszik!
Én már inkább átugrom...Mindenki azért imádkozik,hogy vegyen már órát és vége legyen ennek a procedúrának...
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Ma megjött az "órás Jézuskám" Még hó elején (12.10) rendeltem indiából (ebay), A dulux tri date még úgyis várat magára 1-2 hónapot., nagyon megtetszett a számlap festése miatt, aztán Dzsana felvilágosított, hogy a szerkezetet is a Citizentől liszenszelték, 1960-ban, és vehetem nyugodtan. Igen kicsi 34mm korona nélkül. Most még csak nato-val, majd kitalálok rá valami jó szíjat. A kis mérete miatt kétrétegű pilótaszíjra gondoltam.
katt-ra nagyobb.
Az indexek és a mutatók szépen világítanak sötétben, majd este csinálok képet.Csak nekem nincs semmi bajom zack óravásárlási procedúrájával?
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #83656 üzenetére
Van delbanád?Chrono?
-
vadászcsiga
félisten
-
WiZARD
addikt
válasz busman #83636 üzenetére
Watch accuracy nekem pontos volt, igaz kell legalább 1 nap 2 mérés közt hogy értelme legyen.
Cserébe semmi mással nem tudtam értékelhető eredményt produkálni. Tickoprinttel semvadászcsiga: neked az hogy müxik? G2-vel, gyári mikrofonnal? (nekem is G2 van)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
busman
veterán
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #83639 üzenetére
Mit csinál ez a program 6000ft-ért?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
busman
veterán
válasz Szabikaa20 #83637 üzenetére
Használta ezeket már valaki, mert semmilyen leírást nem találok róla.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Van valamilyen droidos appsz amivel lehet az óra pontosságát mérni?
Watch accuracy megvolt, de össze-vissza mér.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
teratti
senior tag
Roppant nehéz dönteni, én is mikor kinézek valami másik órát mindig jön valami másik és másik a képbe....nem is beszélve arról, hogy quartz legyen v. mechanikus Én is itt a fórumot olvasgatva fertőződtem meg mechanikus téren csodálatos, ahogy az a sok kis alkatrész egy gépezetként teszi a dolgát.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
zack
nagyúr
válasz Skimaster #83626 üzenetére
Megbocsájtok. Hozzád meg az nem jutott el még mindig, hogy azért mert a véleményeteket meghallgatom, még én döntök, nem azt fogom megvenni, amit a fórumos közösség a kezemen szeretne látni.
Azt hogy a T Touch-ot elvetettem, nem azért történt mert itt lebeszéltek róla, hanem mert ÉN úgy döntöttem a személyes benyomásaim alapján, hogy nem lesz megfelelő. Ebben elég sok minden közrejátszott, az érzékelők hiteles mérésétől kezdve, a fémszíjon át ami csak az óra kifizetése után derült volna ki mennyire lehet a csuklómhoz szabni, az hogy új volt, de voltak rajta hajszálkarcok.
Szóval elég sok minden összeállt ahhoz, hogy lebeszéljem magam róla, és nem az befolyásolt, hogy itt mit tanácsoltak. Ettől még megvettem volna, hiszen én fogom hordani, nem te.
A Rangeman-t olcsóbban megkapnám (70e), és hogy miért Rangeman...Csak azért mert szeretnék egy érzékelőkkel felvértezett órát. A Rangeman-t már akkor néztem, amikor még az automata gondolatban sem jött elő. Egyedüli óraként kevés, mert bumszli, és túl sportos, viszont automata mellé tökéletes lenne. Akár csak a ProTrek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz jannuss #83620 üzenetére
A fórumszabályzat nem nem arról szól, hogy idejövök tanácsért, és osztom a népet. A hozzászólások nem szerkesztéséért eddig mindenhol szóltam, tanácsoktól függetlenül.
Ráadásul nem osztom a fórumtársakat, mert egy emberről volt szó, hanem normálisan szóltam neki, ahogy más is. Látom hogy újonc, nem várja el tőle senki, hogy tudja rögtön az elején.(#83618) RCTiv
Nem lesz itt semmi gond. Senki sem tud eltántorítani attól, hogy lesz ez viszonylagosan minőségi automatám, és mellé egy "ütöm-vágom" quartz. Ez a jó irány. Már az elején leírtam, hogy viszonylag kevés óra tetszik, de ami tetszik, azok akár teljesen eltérő stílusok is lehetnek.
Ettől még tetszik a PRC100, a DS Podium, és Couturier automata is, és mivel "ütöm-vágom" quartz-om eleve van (a 8 éves solar Casiom), így nem égető a 2. óra megvétele.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
jannuss
tag
Zack, azért ahhoz pofa kell hogy idejössz tanácsért aztán 1 hét után már osztasz fórumtársakat ... Persze ha csak beszélgetni szeretnél vagy hogy figyeljenek rád, nem kell a kamu szöveg hogy órát veszel, mert egy idő után már unalmas:-))))
-
RCTiv
tag
zack én azt tanácsolom neked, hogy jegeld kicsit ezt az óra témát, bármit is fogsz most "hirtelen venni" el fogod rontani. Annyira nem forrt még ki mit akarsz, hogy tutira csalódni fogsz.
Engedd el egy picit ezt az egészet, fuss több kört is, nézegess próbálgass és majd kialakul, de annyira eltérő órákat mutogatsz tuti vételként, amiből egyértelműen kiderül, hogy igazából fogalmad sincs mit szeretnél. Ami nem baj, csak ne kapkodj.a bemutatott
iwc 3717tissot prc100-ra például egy szép óra amúgy, ha ilyet veszel nekem tetszeni fog -
zack
nagyúr
válasz TimeCenter #83612 üzenetére
Na ez az Eco-Drive tetszik!
[link]Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz TimeCenter #83612 üzenetére
A mai napon kiderült, hogy a fémszíj kizárva. Vékony a csuklóm, nem szeretem ha lötyögős az óra, és csúszkál. Ha meg szoros, mert pont úgy jön ki, akkor az meg azért nem jó mert kényelmetlen.
Csak gumi, vagy bőr.Egyébként alapvetően szépek, de egyik sem lopná be magát a szívembe.
Mester, egy Valjoux szerkezetet mennyiért szervizelne?
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Ha már drága Casio quartz, nekem a GW-3000 BD-1A tetszik. Egyszer majdnem vettem, de kicsi a számlap /nekem/.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zack
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #83607 üzenetére
Ezt a Valjoux szerkezetes PRC100-at teljesen komolyan gondolom.
Innentől kezdve pedig elfogadom hogy lesz egy drága "tamagochi"-m.Típusszám alapján ez az, nem amit az előbb linkeltem:
Nézegettem az Eco-Drive órákat, de nincs megfelelő ami külsőleg megfelelne. Túl vagyok az Edifice átnézésén is elhiheted. Nincs olyan ami tetszene.
Ez a PRC100 szerethető lesz szerintem. Olyan aranyos, enyhén tatás beütéssel. Valjoux, teli üveg hátlapos. Több nem kell. De ha ez lesz, kicsit fel kell majd "töltődnöm" anyagilag, és lehet 1-2 hónap lesz mire megveszem a másodlagost.[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
Hát passz....
Tényleg nem tudom, hogy mire van szükséged a funkciók közül.
Én jóformán még stoppert sem használtam soha. Ilyen magasság, mélység, akármi mérést meg pláne.
Ezt neked kell tudni.Egyébként egy órás barátom írt egyszer egy óravásárlási és birtoklási evolúciós forgatókönyvet, amiben sok igazság van. Ha gondoljátok leírom ide.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Zack, nem tudsz kölcsönkérni egy hétre valami olcsóbb automata órát? Fel kellene mérned, való-e hozzád egyáltalán. Nem a ruházathoz. El tudod-e fogadni az automaták sajátosságait? Nem érzem benned a kötődést. Amúgy ronda a műanyag forgató sztem. Inkább fából, de fölösleges, ha kézzel húzható és nem vagy lusta utánahúzni. Amúgy nem úszod meg a macerát, hiába forgatod, egy hétvége alatt össze tud szedni annyi pontatlanságot, hogy újra be kell állítanod. Legalábbis az én ócó óráim folyamatos figyelést, pozícióban letevést, bennealvást stb. igényelnek, hogy ne kelljen kihúznom a koronát beállítás végett. / Sztem egy edzett titán Citizen rádiójelvezérelt Eco-Drive való hozzád, ha találsz elegánsat. / Nem kell rögtön méregdrága automatával kezdened, barátkozz előbb valami japán igáslóval - ott is vannak szép darabok. Ha bejön, jöhetnek a svájciak, és nem buksz sokat. De azt csinálsz, amit akarsz. Amíg nem próbálod, nem tudod meg, rágódhatsz hetekig, hónapokig. Mint a motorvásárlás : Ha nem tudod kipróbálni, csak a prospektusok alapján nem tudsz biztosan jó döntést hozni. Bocs, ha kissé dagályos voltam. Remélem, tényleg akarsz valamikor órát venni, és nem csak "foglalkoztatsz" minket...
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zack
nagyúr
Ok. De hogy on is legyek. Másodlagos órának
vagy
ProTrek-et nem ismerem, de jónak tűnik.
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz phranxinatra #83593 üzenetére
-
zack
nagyúr
Nem tudom kihez vittem, de szerintem veszek egy gyári Spyderco triangle fenőkövet. Amikor megláttam élezés után, majdnem kipróbáltam a nyakán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest