- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
Mariner #22388 üzenetére
legalább 3 ismerős ugrott be elsőre, aki még csak nem is gyűjtő, mégis van Rolex-e (ez AZ órája, amit mindennapokban hord)...
szerintem ez csak pénz kérdés.tucatot úgy értettem, hogy folyamatosan nyomják a daytonákat, ezzel szemben akár csak egy Panerai is limitáltabb, hisz ott ha jól rémlik, akkor minden modell/típus limitált 500-2000 körüli darabszámokban készül.
amúgy jogos, hogy talán érdemesebb régebbi órát venni, főleg ár alatt (mindig van aki megszorul, és gyorsan akar szabadulni).
de azért nem árt tisztában lenni a márkákkal, piaccal stb.
pl itt a Fortisom, ami svájci, márkás, nem a legnagyobb nevek közé tartozik, de talán nem rossz, némi múltja is van. a listaáron 700k körüli órámat 1.5 évesen, papírjaival, dobozával, hibátlanul 240ért vettem, elég jó ár volt, de egy neppertől vettem, szóval gondolom ő is keresett rajta... (nem befektetési céllal)
ugyanakkor a 3 éves Omegámért egyből az újkori ár 70%-át ajánlotta a nepper, amikor beszélgettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- Könyvajánló
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest