Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok találtam egy ilyen karórát nagyapám fiókjában.
Új szíj kell rá és használható, meg persze egy kis tisztítás.
Tudom, hogy szinte semmit nem ér, de most is működik.
A kép csak illusztráció, vateráról loptam.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
félisten
Hat, a Prodiverem kicsit nagyobb darab, de a csuklom is eleg nagy (meg viszonylag sportosabb alkatu/stilusu vagyok egyelore).
while (!sleep) sheep++;
-
Kelvin
őstag
Lehet de általában tisztában vagyok vele hányadika van.
Határidő napló meg asztalai naptár otthon , munkahelyen...inkább a kevéske szőrt félteném a kezemen[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
seiko
senior tag
válasz Misi1979 #20387 üzenetére
Teljesen életszerű, hogy egy teszkós alkalmazott ilyesmit hordjon kis hazánkban.
Nemrégiben az ósanban állt előttem egy faszi, akinek Submariner volt a csuklóján.
Feltűnés nélkül jobban megszemléltem az órát, erre azt látom, hogy kvarc, és a néhol kilátszik a réz tok a krómozás alól. -
blt.62
őstag
válasz atkd5331 #20377 üzenetére
"Az igazi "menőség" ott kezdődik, h nem dörgölöd mindenki orra alá, h milyen órád van..."
Ebben maximálisan igazad van,és egyet értek veled. Csak sajnos többségben vannak azok akik nem így gondolkodnak,és egyből leszűrik,hogy az anyagi helyzete megengedi-e valakinek,hogy "milliós" karórát hordjon a kezén,miközben a Tescóba árufeltöltő,mint a szegedi Tescóba a srácon láttam a full arany Rolex órát.seiko: Akkor a CERTINA is felejzős amit kinéztem? Maradjak a fullos Citizennél?
MegtorloXp
-
Miamiquake
aktív tag
válasz atkd5331 #20378 üzenetére
Nekem is a reklám tetszik és itt van hogy miért , ha valaki nem tudná: STORY!!!!!!!
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
pohár
félisten
válasz Zozzer888 #20383 üzenetére
na, annyiért inkább veszek egy szép bömbit, nem egy ilyen szart
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Miamiquake #20361 üzenetére
micsoda okádék egy óra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tomate
veterán
Mennyi az esély arra, hogy ez a Casio eredeti? Szerintem nem az, de az eladó még a bevizsgáltatásban is benne van. Ezt viszont nem tudom hovatenni.
-
atkd5331
csendes tag
Nagyon király ez a reklám, nekem eszméletlenül tetszik!
-
WiZARD
addikt
nem csak márkaszerviz létezik
az más kérdés, hogy nem tudok ajánlani normális szervizt, ahova eddig vittem órát, oda többet nem viszek. (Walther krono) nagyon gáz volt, ahogy megbarkácsolták a Seamasterem szíját tavaly... akkor rendeltem Ofreitől inkább egy új szemet, így már tökéletes
nem belevaló tubus (rövidebb mint ami kell), nem belevaló stift (hosszabb, görbe... nem tudom honnan kotorták)
(bár azt el kell ismernem, hogy a tokon lévő sérülést nagyon szépen javították, és újszerűen kaptam vissza az órát)
utána Fortist még vittem hozzájuk, akkor meg szimplán bunkók voltak[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
50$ körül van egy G10 szerkezet, ahhoz nagyon olcsó órának kell lennie, hogy ne legyen gazdaságos kicserélni...
(persze lehet hogy a C.és T. gyártótól/szervizből rendelve drágább...)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
Zozzer888
addikt
nincsenek valahol összegyűjtve?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
-
blt.62
őstag
válasz tupacamaru #20348 üzenetére
Elem ne is legyen!
Aksi annál inkább!
De Certinát fogok szerezni a felső képen lévőt. Már a Casio előtt is azt akartam,csak akkor még nem jött meg a lóvém.MegtorloXp
-
ans
aktív tag
válasz Miamiquake #20334 üzenetére
Ha már Monaco: mikor előztek utoljára Monte Carloban? Szerintem jó régen volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Source Code
Nekem is ugyanilyen szerkezetes órám van.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Misi1979
őstag
Játszós órának nekem ez kéne
Mondjuk erre pláne azt mondaná aag, hogy elavult.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
seiko
senior tag
válasz Miamiquake #20339 üzenetére
Ez van.
-
tupacamaru
veterán
válasz blt.62 #20346 üzenetére
[link] Nem hiszem hogy neked bejön, hisz nincs benne elem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
blt.62
őstag
válasz Kelvin #20336 üzenetére
Igazad van,de nekem mégis tetszik az óra. A legnagyobb gond az ezzel az órával,hogy hiába veszed meg,mert mindenki gagyi utánzatnak fogja tartani,ugyanis rengeteg mackóalsós seftes romának és olyan embernek van a kezén akiről látszik,hogy nem tudja megvenni az eredetit.
MegtorloXp
-
WiZARD
addikt
ha már F1-es óra:
-
Zozzer888
addikt
szerintem állat Mondjuk nekem a kocka órák nem nagyon...Válaszolnék, de nem tudom milyenek vannak
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Kelvin
őstag
válasz Miamiquake #20337 üzenetére
Ne nézz madárnak, tisztában vagyok vele, hogy milyen óra. Attól az a két színes csík és a színes felirat szerintem gagyi érzést kelt. Erre írtam, hogy olyan mint egy reklám óra.
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
Én utálom a száguldó cirkuszt. :-O
-
Miamiquake
aktív tag
Kis aktualitás: Kinek mi a kedvenc F1-es karórája?
Nekem a lenyűgöző TAG Heuer Monaco
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
seiko
senior tag
válasz Miamiquake #20329 üzenetére
Elég egyszer rosszul rákapatni a koronát a tokcsőre, és erőből meghúzni, a menetnek innentől "annyi".
Nem esik le a korona, csak nem lehet újból visszatekerni.
Egy titántokos Breitling Hercules-nél a csere 100 ezer Ft. :-( -
Nick no.1
aktív tag
válasz vj.kilkenny #20295 üzenetére
Nekem 1998-s az Omega Seamaster Prosfessional 300M-om de még mindig az eredeti korona zár van...nem is hallottam ilyet,hogy megszakadt volna a menet rajta. (pedig az LBS-ben szervizes a barátom,"elég sűrűn" találkozik ezen típussal)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #20325 üzenetére
;-)
-
tupacamaru
veterán
Most miért! Biztos sokan szeretik a női órákat is. Kicsi, lapos, kvarc......Csak kár volt olyan hosszú címet adni a topiknak, 3 szóból el lehetett volna intézni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
WiZARD
addikt
jah a posta ide sajnos elég sok
és utána itt még meg is vámolják, meg 27% áfát is rádobják (a postára is).
így sikerült 25ezer körül vennem tőlük 1 db endlinket az omega szíjába...(bár fórumokat olvasgatva azóta kiderült, hogy sokszor a hivatalos Omega boltban olcsóbban adnak 1-1 cuccot mint az ofrei, bár kérdés, hogy ilyen alkatrészt kiadnak-e, vagy csak úgy adják, ha ők szerelik)
-
aag
őstag
Ide is lehet jönni azoknak, aki inkább odavalónak érzik magukat.
-
WiZARD
addikt
ofrei.com
az a 300k, szerintem korrekt ár, doboz/papírok nélkül.
nekem a dobozos, papíros Seamaster GMT-ért kínált 350et a nepper, akitől a Fortist vettem, de nem akarom eladni.
bár a nepper még nyilván keresni akar rajta...[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz vj.kilkenny #20305 üzenetére
Mit nyomogattál????????????
-
blt.62
őstag
válasz tupacamaru #20306 üzenetére
Valami gondod van??
Megvettem a Casiot és nem annyira jön be,ezért lecserélném egy Citizenre. Mi a furcsa ezen egy órás topikban? Más is ír be ide óra cserékkel kapcsolatban.MegtorloXp
-
BiriBum
őstag
válasz tommyboy1976 #20309 üzenetére
A Westendben Tutunál vagy a szökőkútnál (név?) vannak Orientek.
-
nostromo73
tag
válasz vj.kilkenny #20303 üzenetére
"Te kereskedő vagy?" ( ezt nem én írtam )
Persze így már érthető a dolog, remélem tisztességes árat kaptál érte, kár hogy elkellet adnod mert ez egy nagyon komoly óra és nagyon jó minőség
-
tommyboy1976
újonc
Minden Fórumozót üdvözlök.
Bár még nem írtam a topicba de azért figyelemmel kísértem a történéseket.
Eddig még nem volt automata órám de most úgy gondoltam beruházok egybe.
Végigolvasva a hozzászólásokat valamint anyagi keretemet figyelembe véve,úgy döntöttem
egy Orient Mako xl lesz a befutó.
Ennek a beszerzéséhez szeretnék kérni segítséget.
Ha valaki tudna esetleg eladót ebből a típusból vagy esetleg forgalmaz ilyet akkor kérem
jelezze.Nem zárkózok el a használttól se ha jó állapotban van.
Minden lehetőséget szívesen fogadok.
Előre is köszönök mindent. -
Misi1979
őstag
válasz vj.kilkenny #20303 üzenetére
Mennyiért adtad el? Csak hogy tudjam, mennyi pénzt nem költöttem el egy újabb órára?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
tupacamaru
veterán
válasz blt.62 #20301 üzenetére
Ne haragudj, de te még mindíg itt tartasz??
-
vj.kilkenny
csendes tag
válasz nostromo73 #20299 üzenetére
Nem vagyok kereskedő, abszolút nem értek az órákhoz. Édesapámtól kaptam (ő hordta), de mivel diákhitelem van ,ezért túladtam rajta.
-
WiZARD
addikt
megnéztem árakat, új korona kb 35$, új tokcső 8$ körül van. (eredeti gyári alkatrészek)
sokkal többre számítottam, így végülis a 20k körüli javítás az rendben van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.