Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz Asmael #23891 üzenetére
Na, az Interes óra értéke inkább eszmei, nem tudnád eladni, csak fillérekért, esetleg egy Inter-rajongónak. Ettől függetlenül megnézném a belsejét is, hátha..
A Longines, állapotától-működésétől függően 20-30-40ezret ér kb.. Illetve annyit, amennyiért valaki megveszi.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
csabulaxi
senior tag
válasz Misi1979 #23892 üzenetére
nézd meg az index svájci órás topikjában, oda már tegnap betette
más:
bele sem merek gondolni milyenek lesznek az órák pl. 20 év múlva.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Asmael
csendes tag
Sziasztok.
Ezeket az órákat dédnagypapámtól kaptam, és a segítségeteket szeretném kérni, mert nekem nem sok fogalmam van az órákról. Az egyiknek nagyjából utána tudtam nézni, mert látni a márkáját, de a másik az elég homály. Az egyik egy Longines az elejére ez van írva: 866 Swiss 1613 a hátuljára pedig ez a szám: 18641968
A másik: FC Internazionale Milano A hátulján: Swiss 387
A második óráról még annyit tudok, hogy a papám (aki akkor a Vasasnál technikai igazgató volt) akkor kapta ajándékba az Inter vezetőségétől, amikor a Vasas az Interrel játszott.
Este töltök fel képet is.
Bármelyik óráról bármilyen segítséget előre is köszönök.
-
Attila!
tag
El is felejtettem megkérdezni: A doxa amit vettem 2009 év végi, gondolom előző tulaj nem volt vele szervizben, ezeknél az automatáknál ajánlott 3-4évente kitisztitattni ? Tehát lassan esedékes lesz elvinnem? Mennyibe kerül egyébként egy ilyen vizsgálat/tisztitás?
-
csabulaxi
senior tag
válasz Zen Master #23887 üzenetére
Úgy látszik a "jövőben" még is csak tud zafir üveget rakni akár még a kvarc óráira is a Seiko.
ez tetszik, de "csak" azért nem veszem meg, mert nem szeretem a római számokat.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Zen Master
csendes tag
Seiko Star Wars Kollekciót láttátok már? [link]
-
törölt tag
Engem meg a Hublot...
-
bandus
veterán
válasz Miamiquake #23884 üzenetére
engem is ez lepett meg leginkább
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Zen Master #23883 üzenetére
Logitech nem is gondoltam volna hogy SWISS.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Zen Master
csendes tag
Az 50 legértékesebb svájci márka, köztük 17 óra cég:
http://interbrandonline.com/bestswissbrands/?page_id=12
-
Stalker-2572
veterán
válasz Tothgera30 #23881 üzenetére
igen?!
Pont h szolid összeállítást csináltam legalábbis ez volt a célAll Black...
-
pohár
félisten
válasz Stalker-2572 #23873 üzenetére
nekem a zőőőd jobban tetszik
a lila kicsit buzis férfikézenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz D-LAN|FuRioN #23795 üzenetére
szep darab!
ITT se olcsobb...
-
nagyúr
Azt, hogy melyik a jobb nem lehet meghatározni, viszont az egyik rosszabb mint a másik
Aki él és nem boldog, az téved!
-
jookomak
őstag
Én kettétörném, aki hozzányúl (moddol) egy ilyen kategóriás órához. Max ilyen énekes-sztároknak tudok ilyet elképzelni.
-
Attila!
tag
2.körökkel jobb de a lila lehetne mondjuk fehér
szerintem vannak sokkal jobb rolexek is ,de ez ugye mindenkinek szubjektív -
-
14adam
addikt
Vettem kb 1 hónappal ezelőtt egy Timex T2M708 órát. Viszont nem jöttem rá,hogy a szélén lévő "korong" ahol a 10-20-30-40-50 van azt miért lehet tekerni? és miért csak balra?
Anno volt egy gagyi órám azon is lehetett tekerni és csak balra. -
WiZARD
addikt
válasz profi91 #23840 üzenetére
35ért nem hiszem hogy eredeti a prc200...
legalábbis nagyon megnézném, megnézetném.új ára 120k, miért adná vki negyedáron? ennyire nem tartják szarul az árukat szerintem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Misi1979
őstag
válasz profi91 #23840 üzenetére
Eredeti, ez asszem egy California, s hogy mennyit ér? Passz, a reális ára olyan 30-40e körül van, nem sokkal többért fogják elvinni szerintem. Bolti ára saccra 80e körül lehet, ami szerintem irreális.
A Tissotot nagyon durván hamisítják, nem is én vagyok a szakértője ebben a topikban, de az mindenképp bizalomgerjesztő, hogy papírok vannak hozzá. Ettől függetlenül olcsón adja, rossz minőségűek a képek, szóval ez több, mint gyanús. Érdekes, hogy a többi termékénél tudott normális -saját- képeket is berakni..
[ Szerkesztve ]
-
profi91
tag
Srácok!
Mennyit érhet ez az óra? [link]
Illetve ez vajon eredeti lehet?Nagyon tetszik, és ha jól látom, zafír kristály az üvege, szóval strapabíró is.
Nem kell nekem feltétlen automata, nem zavar, hogy kvarc volna.Ez meg a másik, ami nagyon tetszik(bár fekete számlappal/sárga mutatóval mégjobb): [link]
Létezhet, hogy eredetiek?
[ Szerkesztve ]
-
szaszmadar
csendes tag
Fémszíjat szeretnék minél jobb annál jobb. A casio-k közül pedig az edifice kollekcióra gondoltam mert itt hallottam hogy sokkal jobbak mint a "mezei" casio-k. szóval legyen fémszíj metálszürke, max 44mm átmérő, legyen vízálló. Ha nagyon szépen megkérlek valaki elmagyarázza a mecha és a kvarc közti különbségeket illetve mik az előnyei egyiknek másiknak ill. hátrányai? Nagyon megköszönném!
előre is köszönöm a válasz !! -
Empsepo
senior tag
válasz nostromo73 #23833 üzenetére
Na de a múltkor a Mido, most meg ez?
Semmi közöm hozzá, de két ilyen órától így megválni...
Fura.(#23827) HourHand
+1
(#23819) szaszmadar
Ennyiért automata Orientet vegyél.
[ Szerkesztve ]
-
nostromo73
tag
válasz Attila! #23832 üzenetére
hogy őszinte legyek, erre nem tudnék értelmes magyarázatot adni, nem egészséges amit az órák terén művelek ( én magamat már beismerően, betegnek titulálom )
Tothgera30
ezt ma tettem fel hirtelen felindulásból....és küldöm a linket
később még vissza nézek ide....
[ Szerkesztve ]
-
Attila!
tag
válasz nostromo73 #23830 üzenetére
Megkérdezhetem miért adod el ilyen hirtelen ,kb 1,5 hete olvasgatom/írok ide ,de már láttam mikor képet beszúrtál,hogy megjött és a pontosságát mérted.
-
Tothgera30
Ármester
válasz nostromo73 #23830 üzenetére
Konkrétan melyik az? Mert anno mint ha tényleg lett volna egy fent, ami most egy vagy két hét után nézve már nincs. Privátba jöhet egy link.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Wg5113
aktív tag
Valami megint történt Nostromo73 árulja a vaterán a Fortist és nem is drága.
-
Wg5113
aktív tag
válasz Tothgera30 #23818 üzenetére
Szép óra kézen nem tűnik nagynak,viszont a koronája rendszerint elromlik.Külföldi fórumokon olvastam és a Tag nem lépett semmit.Nekem is tetszik,de az árán kívül ez a hiba komoly hátrány.
-
jookomak
őstag
válasz szaszmadar #23819 üzenetére
Nem kell offba-tenni.
Mi a szempont? Bőr, vagy fém szíj, krono, vagy 3 mutatós, kvarc, vagy mecha? Elegáns, vagy sportos. Amúgy ezek a gyártók minőségileg nagyjából egykutya, mind jobb, mint a fossil, armani stb. Kicsit határozd meg jobban a feltételeket, és biztos tudunk konkrét típusokat javasolni. -
szaszmadar
csendes tag
Segítsetek kérlek! Órát szeretnk vásárolni. Amik tetszenek és elérhető árban is vannak az a Seiko, Casio(Edifice), Orient, Citizen. Melyik a jobb márka és miért? 50k forintig adnék érte
-
Empsepo
senior tag
válasz Tothgera30 #23780 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz bandus #23814 üzenetére
amíg nem áll meg, addig nincs is hiba
sajnos nem egy előre látható hiba, hanem egyszer csak megáll.bár a 8500asról (képen is az van) nem nagyon olvastam ilyet, de az meg max 1-2 éves...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
nekem régi etás már van
de a PO nagyon tetszik... viszont ha úgy hozza a sors, hogy ebben az árkategóriában tudjak venni vmit, akkor lehet inkább egy Aquatimer vagy egy Submariner lesz a nyerő, azoktól legalább nem kell félni, hogy megáll.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Seamasterből nekem ez tetszene...
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Jut eszembe, kell valakinek jáccizós órának egy Timexke? Topictagnak kedvezmény is jár
-
-
seiko
senior tag
A co-axial gátszerkezet eredetileg zsebórákba készült, azokhoz megfelelő méretben.
Az Omega "miniatürizálta", hogy beleférjen karórákba is, és innentől nem működött jól a dolog.
Most ahelyett, hogy hagyná a csudába az egészet, inkább a megfelelő kenőanyagot próbálja megtalálni, de ez eddig még nem sikeredett.
Mivel az óráik sorban megállnak (minden előjel nélkül), árakat emelt (Rolex szint), és kibővítette a garanciális időt. -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz WiZARD #23803 üzenetére
Na így már kicsit jobban értem a szitut. Hát jó, nagyon tetszik, de marad a helyén... Nem gondoltam volna, hogy ilyen árkkülönbségek vannak szíjban. Másik ami tetszik az Armani AR5890, de ez jóval olcsóbb kategória. Viszont kinézetre nekem az is bejön.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
WiZARD
addikt
válasz D-LAN|FuRioN #23795 üzenetére
a régebbi változatot adják 2000-3000$ körül használtan.
az újabb elég ritka használtan, és inkább 4000+$ környéke.az se mind1, hogy milyen szíj van hozzá, fémszíj, vagy bőr/gumi, bőr/gumi szíjon tüske csat van-e, vagy békazár.
önmagában a fémszíj simán 500-1000$ környéke, egy Omega békazár is 250-300$, stb...fő különbségek a régi és új közt:
régi számlapján festett Omega felirat van, és festett számok.
az új számlapján szerelt felirat+számok.a régiben egy módosított ETA werk ketyeg, 2500a/b/c/d verzióban. az a/b/c verzió elég gázos, hajlamos megállni, akkor Omegáék 70k körül teszik rendbe. a d verzió állítólag jobb, de arról is hallani gondokat. a szerkezetet nem látni, fém hátlap takarja.
az újban az Omega saját 8500as werkje ketyeg egy üveg hátlap mögött. állítólag ezzel sincs gond, de erről még nem igazán lehetett meggyőződni szerintem, túlságosan új szerkezet...
képekben:
régi:
új:
(ez ugyan pont egy Liquidmetal LE, amiben a 2500as werk van, de ezen a képen szépen látszanak a szerelt számok, és felirat)a régi hátlap szokásos Seamaster hátlap:
az új:fémcsatban is vannak apróbb különbségek, lume is más asszem, ház, korona, lunetta, stb is minimálisan más.
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
-
Attila!
tag
válasz D-LAN|FuRioN #23800 üzenetére
Ne ebayen keress órákat hanem itt:
http://www.chrono24.hu/
és ha pl. egy óra itt olcsóbb az azért van mert használt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest