Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radomer
aktív tag
Hali!
Seiko snzg15j1 szeretném kicserélni a hardlexet sapphire-ra. Tud valaki ajánlani helyet akár külföldről is ahonnan lehet hozzá üveget rendelni?
Másik kérdésem az lenne ki melyiket venné a két óra közül. Szeretnék egy egyedi különleges órát, és tetszik mindkettő így nehéz a döntés.
Köszönet előre is a válaszokért.
-
Caldera
senior tag
válasz
mr.perfect #184813 üzenetére
Én itt vettem néhány hónapja az 1. szériás Mako Blue-t, amit már sehol nem lehetett újonan kapni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
mr.perfect #184813 üzenetére
Még én is találtam magamnak egy szépet, egy szögletes dupla naptárasat. FEVAF0044BH. És az Orient Flight is nagyon jó ennyiért.
Blind : Részemről a megtiszteltetés.
Bőven megérik azt a hetvenpár dolcsit. Mondjuk 160-at már sajnálok a Neptune-ért, bár kétségkívül mutatós. Ráadásul egyenes fehér mutatós.
De pillanatnyilag egy Fortis Spacematic van a célkeresztben. Utána jó darabig össze kell húznom a nadrágszíjat.
-
mr.perfect
tag
Egész jó Orient akciók: [link]
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Szert tettem egy Dufeau type 31 Fokker automata pilóta órára.
https://uhrforum.de/dufeau-fokker-f-vii-b-swissair-t83513
Szép az óra, de már a gyári szíja eléggé kopott. Hol tudnék hasonlót beszerezni. Pár oldalt végignéztem de még hasonlót sem láttam. 20mm-es és double ridge jellegű, sötétkék színű fehér oldalvarrással.
Előre is köszönöm a segítséget!
Egébként hogy ejtik ki a dufeau márkát? -
-
Blind
kezdő
válasz
5-ös kezelő #184807 üzenetére
Imádom az órát ,feltettem a kezemre mikor megjött és azóta le se vettem !
Inkább csak arra ,ha mindig a kezemen van nem kell, koronáról húznom.
Csak fura volt koronáról húzni,mert nem ált meg a korona ,mint a Kinai Unitas 6498-nál.
Kapott az óra egy üveg hátlapon, hogy ha szeretném megnézni a szerkezetét lássam5-ös kezelő! Neked is köszönöm ,hogy fehivtad a figyelmem az Orosz automata ''Amphibia'' órákra a figyelmemet.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Blind #184803 üzenetére
Ha egész nap rajtad van, tutira felhúzódik.
Mire vagy kíváncsi, járástartalékra? Viseld éjfélig egy aktív napodon, harminc-egynéhány óra múlva meg fog állni. Csak leolvasod, hol áll.
A többi automata óra is így oldja meg, a csak kézzel húzhatóaknak van érezhető végpontjuk. -
Blind
kezdő
Sziasztok !
Megint kérdésem van
A 2416B Automata szerkezetet, fel lehet húzni teljesen?
-
Sungoo
addikt
válasz
MaxxDamage #184801 üzenetére
Ez egyik sem ütésálló, és karcolódak.
-
válasz
csabulaxi #184800 üzenetére
Na itt vannak jó órák / árak, párat már ki is néztem.
Casio MTP-1200A-1A
Time Force TF2970M01M
MTP-V002D-7A
Casio MTP-1222A-7BAdott célra melyik lenne a legjobb ár/érték/tartósság arányú ?
MD
L -
csabulaxi
senior tag
válasz
MaxxDamage #184799 üzenetére
20 ezerig, kvarc, 100M, acél, acél szíj [link]
-
Köszi a válaszokat!
(#184797) hagel: Olyan van jelenleg is (1.770 Ft volt) és 3 év garit adnak/adtak rá
1 évet sem bírt ki, már vissza kell vinni (nem az enyém) nekem Doxa California van /kék számlapos - kék belsős nem mai darab már, de semmi gond vele, csak 5+ évente elemet cseréltetek benne és jó ez, olyan mint új korában/ (az nem karcosodik, meg semmi, de az ilyen célra túl drága volna az illetőnek és egy 20+ éves Seiko lett nem olyan rég felújítva és azt sem veszi fel így...munkára)MD
L -
fagyalllo
őstag
válasz
MaxxDamage #184793 üzenetére
Mostoha körülményekhez G-Shock, hétköznapi, nem nyúzós használatra pedig vegyél egy acéltokos órát.
-
válasz
Aldis, kétezrest! Minden mást sajnálni fogsz, ha odavered rendesen.
-
válasz
Karc ellen zafír üveges óra kellene, annak viszont ára van.
-
Bazsi101
tag
válasz
G shock. Bár ha odavered valahova annak nyoma maradhat.
-
Sziasztok,
Tudtok ajánlani Férfi karórát ami ütésálló (nem karcolódik) és esetleg még vízálló is ? (olyan 30-40k max pénzért, de lehet alatta is)
Ez amolyan egész napos óra lenne, munka közben és bírnia kellene a külső hatásokat is (esetlegesen)MD
L -
Balázs777
újonc
A junkers ju 52-ről mi a véleményetek?
Mennyire megbízható a Ronda 5030.D szerkezet?
Tudtok mondani hasonló méretű, stílusú karórákat 100ezer alatt? -
BAti77
aktív tag
-
Aske
aktív tag
Sziasztok, citizen eco drivehoz hol lehet venni külön gyári szövetszíjat?
https://citizen.timecenter.hu/citizen+orak/sporty+karorak/BM8476-23E.ora
-
veloke
tag
válasz
-Kukori #184760 üzenetére
Érdemes megvenni Őket, bár szerintem respektje csak Tag fanatikusok körében van, nem túl népszerű modell család a S/EL modellcsalád, egyesek a márka mélyrepülésének időszakának tartják az akkoriban gyártott órákat. Én két modellt emelnék ki abból az időszakból, a Special Series Pilot és 1000m búvárt, ezek viszonylag ritkák, viszont elérhető árúak, engem ezek mozgatnak főleg...
-
csabulaxi
senior tag
-
Caldera
senior tag
Fém óraszíjhoz pótszemet szeretnék rendelni a gyártótól. Mi ennek a hivatalos angol neve?
-
gipsztigris
addikt
-
-
madred
csendes tag
Kedves mindenki!
Kis segítséget kérnék! A nagyfiamnak vennék órát és kinéztem a Pulsar Active PU4037X1 automatát!
Szépnek nem ronda, de milyen a minősége azt nem tudom. Érdemes megvenni cirka 50 ezerért?
Vagy inkább egy Citizen vagy Seiko ? 18 éves lesz és ennyi a max pénz az ajándékra....Köszönöm előre is a válaszokat!
-
alphaville
aktív tag
válasz
gipsztigris #184768 üzenetére
Igen, ez lenne a lényeg; az egészséges középút hiányzik.
-
gipsztigris
addikt
válasz
alphaville #184757 üzenetére
"Persze, a piac szabályoz, de ha teret engednek az eladók a mérhetetlen és pofátlan alkudozásnak, eljuthatunk oda, hogy az európai órapiac "bazári majmai" leszünk az árak tekintetében."
Tökéletesen egyetértek, viszont a másik oldalt is nézzük meg. Például azt az eladót aki egy négy-öt éves Steinhartot (valljuk be nem egy ritka és beszerezhetetlen márka) az új áráért (vagy még többért) szeretne eladni.
A pofátlan alkudozás és a pofátlan árazás is borzasztóan káros!
-
Veron
addikt
válasz
stranger28 #184748 üzenetére
A Kronaby pont ilyen: csak annyira okosóra, amennyire kell, emellett megmaradt a szó jó értelmében vett órának.
-
-Kukori
újonc
Nem akarok szemét lenni, de válaszolhatnátok a kérdésemre
-
Empsepo
senior tag
válasz
alphaville #184757 üzenetére
Ezt hogy érted?
Kár, hogy alkudni lehet a használt óra vásárlásnál?
Mert hogy az új óra itthon az drága, ez tény. -
alphaville
aktív tag
válasz
fagyalllo #184726 üzenetére
Sőt, szemtelenül nagy a szakadék! Az itthoni árak, különösképpen a FB-csoportban tapasztalhatókkal, nem a realitást tükrözik. Persze, a piac szabályoz, de ha teret engednek az eladók a mérhetetlen és pofátlan alkudozásnak, eljuthatunk oda, hogy az európai órapiac "bazári majmai" leszünk az árak tekintetében.
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #184755 üzenetére
Persze ismerős a dolog, én is figyelek. De azért ennél más a helyzet.
-
-
@tco@
aktív tag
válasz
gipsztigris #184752 üzenetére
Én csak akkor ha mind2 oldal kinetic...!
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #184752 üzenetére
Azért azt megnézném, hogy mennyire hordható a mindennapokban egy ilyen kütyü.
Óra alul felül... Túlzás ez szerintem. -
gipsztigris
addikt
válasz
stranger28 #184748 üzenetére
A helyén kell kezelni a dolgot és az okosórának igenis van helye!
Pár tíz éve még (néhány elvetemült még ma is) lehülyézték az óraszeretők azt, aki kvarc órát vett, mondván a villany világításra való, nem pedig óraművet hajtani.
Ha csak egyetlen órám lehetne nyilván nem vennék okosórát, de a péklapát telefonokat jól ki tudja váltani az okosóra, hogy nem kell minden szirre-sz@rra előszedni a tepsit a zsebből. Volt okosórám kettő is, vagizni jó volt.
Egy ilyen felállásban szívesen viselném napi szinten is az okosórát. -
@tco@
aktív tag
válasz
Lauda #184750 üzenetére
Az én szememben komolytalannak hat, főleg egy manageren, na attól kivagyok. Bár a drágának tűnő, közelről meg "csingmung" kategóriájú quartz-ok is méltatlanok ilyesmi pozícióban, pedig én aztán tényleg nem vagyok sznob. Nyílván nincs is ezzel baj, annyi az egész hogy engem az órák érdekelnek jobban, mást meg épp mondjuk a divat, vagy a szörfözés, nekik ezen dolgok fognak feltűnni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest