Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Karácsonyi jáccós jövevény
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Spet
addikt
Van itt még egy speedy meghirdetve ugyanazárt az árárt plusz bőrszíj
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
ans
aktív tag
-
titán
válasz gipsztigris #185987 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a tapasztalataidat!
-
titán
Találtam a mosterhez is egy nekem tetsző összeállítást:
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Vki megtudná nekem mondani,hogy mennyit érhet használtan Ez az óra?
Kérem reális árat írjatok,a beárazás több topikban kicsit ár fölé megy..Előre is köszönöm!!
-
titán
válasz gipsztigris #185984 üzenetére
Köszönöm! Én eddig csak doboz nélkül rendeltem, ugye akkor megfelelően becsomagolva és zacsiban küldik, szeretnék most dobozosan rendelni. A tax free-vel kb hány nap alatt ér ide?
-
-
titán
Amennyiben dutyfree-ről eredeti dobozzal és tax free opcióval rendel az ember, hogy küldik a csomagot? Az óra bent az eredeti dobozában és az még pluszban be van csomagolva?
-
-
g0n21
senior tag
válasz Bazsi101 #185978 üzenetére
Attol még a mutatok nem fognak jol állni. Nincsenek szinkronban (nem is lesznek maguktól), ezt pedig egyáltalán nem kell elfogadja.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
feel2006
tag
válasz schawo #185968 üzenetére
Köszönöm a segítséget, akkor nem én gondoltam rosszul.
Sajnos a szervizzel, sikerült a port összerúgni, mert 1 hónapot volt náluk az óra és a megbeszélt dolgok egy része így is elmaradt.
Így keresek egy másik szervizt, Budafok helyett inkább valahol Újbudán amerre amúgy is járok nap mint nap.Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Van egy 2000.-ben készült, 2 hete teljes szervízen átesett Seiko Automata órám, aminél a szerviz után vettem észre furcsaságokat. (Előtte nem az én órám volt, örököltem) Kérlek, a tapasztaltabbak segítsenek, hogy ennek így kell valóban működnie, vagy a szerviz volt hanyag?Furcsállom, hogy fél óránál járva a perc mutató alkalmával az óra mutató még nem éri el a két óra közötti felet sem, mintha le lenne maradva. Majd óra 10 perc körül éri el az órát a mutató.
A másik, hogy egészkor is, mintha nem állnának együtt a mutatók.Csatoltam egy képet, hogy mi az amit látok.
Ez normális az automatáknál, így kell, hogy működjön tényleg?Köszönöm
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
Macyke82
tag
Steinhart árkategóriába egy jó alternatíva lehet:
ETA 2824-2, zafír üveg, kerámia lünetta...
Szerintem piszok jól néz ki, és külföldi fórumon a kidolgozást is láttam dícsérni.[ Szerkesztve ]
-
titán
Citizen Nighthawk-hoz milyen bőrszíj javasolt? Vagy érdemesebb a gyári szíjával használni? Esetleg amivel még lehet kapni, az a műanyag szíj, mennyire lehet kényelmes , illetve tartós? Esetleg a sötétbarna libertyvel.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz mr.perfect #185953 üzenetére
Az Ocean One van a Rios-on is. Legutóbb, mikor néztem 122 volt.
-
Kobe
veterán
Sziasztok
G-shock tudor van itt koztetek? Multkor lattam egy full femhazas tipust a setcomp kirakataban, csak a tipusa rejtely szamomra
Olyasmi mint a Mr G titanium szeria, de nem titanium volt az arabol itelve, mert nem 600K volt hanem 80 korul mozgottValami ilyesmi [link]
Melyik fajta lehetett?
Illetve keresek egy masik tipust, az nem casio.... Designban hasonlo a g shockhoz, radios, illetve van benne gps is, nem tul regi szeria, minden plazaban plakatoltak az igenywsebb boltokban, a csucsdarab vmi 7-800k korul mozgoty... csak nem ugrik be a neve... Valami sky... Vagy hasonlo.... Lehet seiko?
Koszi
-
mr.perfect
tag
válasz mr.perfect #185953 üzenetére
na, közben megtaláltam, hogy ez Singapore-i szállítás.. akkor ez sajna bukta..(kb 200e Ft-ra jön ki) pedig ez nagyon király lenne nekem ebben a méretben...
[ Szerkesztve ]
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
mr.perfect
tag
válasz BAti77 #185944 üzenetére
Hú ez de király!!!!! egy ilyenre tuti beneveznék ha nem lenne plusz ÁFA stb..Ettől a Gnomon-tól rendelt már valaki? Honnan szállítanak? Azt látom, hogy nem ingyenes Mo.-ra a szállítás de jobban számít, hogy EU-n belülről legyen a szállítás..
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
@mriya@
őstag
válasz Lev Abalkin #185947 üzenetére
Acél tok, alumínium lünetta.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Lev Abalkin
tag
válasz @mriya@ #185907 üzenetére
Ha jól látom, a Missiontimer acéltokos, de a lünettája karbonszállal erősített műanyagból van (?). A Reaper tokja teljes műanyag, ami nekem jó, nem hiányzik a többi cucc mellé még + 20 deka a csuklómra. Nekem eddig a (kisebb) G-shockok váltak be, bár azok viszonylag puha műanyagból vannak, de nagyon tartósak.
Érzésre milyen ez a karbonszálas műanyag? Hasonlít a zsebkések markolatához felhasznált üvegszál erősítésű műanyagokhoz (G-10)? Az elég kemény, viszonylag kopásálló műanyag, marható, forgácsolható. -
csabulaxi
senior tag
válasz gipsztigris #185941 üzenetére
mondjuk ez attól függ, hogy te a biztosítódnál mennyit állítottál be alapdíjként, akár a sokszorosa is lehetett volna...nálam a vastagbelemre négyszeres szorzó volt, mivel csóró vagyok csak 400 ezer volt a pénz,
előtte meg míg jobban ment a mutatvány az epémre ugyanennyit fizettek pedig csak egyszeres szorzó van rá[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
BAti77
aktív tag
válasz Sungoo #185942 üzenetére
Gnomon-nak csinálták exklúzív szériában, a gyártónál nincs jelen...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Mercutio_
félisten
válasz gipsztigris #185941 üzenetére
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
saiyajin
senior tag
Nagyon ugy tunik. Varhato volt, hogy a tobbi verziobol is lesz ilyen meret.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Steinhart OVM 39
A szurke Phenomenatoval szerintem nagyon jol mutat."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Blind
kezdő
válasz gipsztigris #185929 üzenetére
Megrendeltem hozzá a Super Engineer II szíjat ,amit mutattál.
Bár a gyári szíja is tetszik, nem csúszkál a kezemen az óra, de befűzni igen fájdalmas élmény . -
fagyalllo
őstag
válasz Helbika20 #185917 üzenetére
Ha van rá keret és mindegyik tetszik, akkor inkább a Hamilton és az Orient Starok közül válassz, egyértelműen jóval komolyabb minőségi kategória, mint a Bambino és főleg mint a kicsi SNK.
A zafírüveg hasznos, csak ritka szerencsétlen esetben lehet megkarcolni, persze nem lehetetlen.
A koronáról húzhatóság praktikus, de egy jó Seiko, vagy Orient automatika esetén nem nélkülözhetetlen funkció, az Orienteknél elterjedt járástartalék jelzés szintén nem csak dizájnelem.
Egy GMT szervizelése alig lehet drágább egy alap hárommutatós-dátumos werknél, ez ne tartson vissza.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Blind
kezdő
válasz gipsztigris #185909 üzenetére
Szia !
Ki csinálta a bőr szíjat a Bulova-hoz
Nekem is ilyen doboza van[ Szerkesztve ]
-
Helbika20
tag
válasz alphaville #185921 üzenetére
Szompolyogni fogok köszi!
-
Sungoo
addikt
-
nederlanden
senior tag
válasz Dudikoff. #185920 üzenetére
Detto,pont ilyen van a csaladban,ugy rendeltek 3,3mill.-ert,,ra 1evre 1.3mill.-ert arultak egy par alkalommal hasznalt ugyanilyet hajszal karcmentesen...szoval hiaba omega,ha nem a “klasszikus” dizajn/ fem szinu,stb.,nagyot bukik
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz nederlanden #185918 üzenetére
A kék szebb. Valahogy ennek jobban elnézném a csillogós szíjját, és a pöttyös indexeket, amiktől amúgy idegenkedek.😃 Az Orientem is az első, gyakorló hónapban csak 2x állt meg, pedig alig hordom, de egy pontosabb, igénytelenebb quartz hasznosabb nekem. És talán ezek még nem is a megfizethetetlen kategória.
-
-
Helbika20
tag
Üdv kedves fórumozók! Óravásárlásra adtam a fejem, mindenképp automatát szeretnék. Több kiszemelt van: Hamilton Khaki field watch a námbörván, orient bambino II, seiko snk809, de ha kezemre nem nagy és szerelmes leszek, még orient classic star és polaris gmt is szóba jöhet. Hamiltonról valakinek személyes véleménye?
Több kérdésem akadt, tudtok segíteni? Kezdésnek, Hamilton és a seiko órát fel lehet valahol próbálni itthon?
Aztán honnan érdemes megvenni a Hamiltont? Tapasztalataitokra is kíváncsi vagyok a zafír üveg előnyeiről, ha tehetem mindenképp ilyet válasszak? Egy fossilom volt, de az igen karcos lett pár év alatt, szerintem az sima ásványi üveg volt.
Főleg a drágább orientekhez kapcsolódóan, szervízköltségei egy ilyen órának milyenek és normál használat mellett milyen gyakran kell vinni?
Illetve kézzel húzhatóságot, járástartalék kijelzést mennyire találjátok szükségesnek,hasznosnak?
Köszönöm előre is! -
gipsztigris
addikt
válasz Tsebacsi #185912 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Ezt a sárga szíjat kicsit erősnek tartotta a gyerek, inkább egy kígyóbőr (Piton) szíjat vett ki a dobozomból.
Majd mutatok arról is képet ha előkerül a fiam.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
bence0929
tag
Grat!
Gondolom nagy örömöt okoz, viselje egészséggel
-
nagyúr
Szééép, jó ízlése van a Fiadnak
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Dudikoff.
csendes tag
Sziasztok!
Omega Seamaster Quartz-ról tud valaki valamit? Nézelődöm, nézelődöm, de nem igen találtam pofás elektromosat. Van pár szép óra, de mikor meglátom a 400ig skálázott lünettát..., elvből nem kell tachyméteres óra.[ Szerkesztve ]
-
titán
Grat!
A 98B245 bulova jomashopnál 139 dollár, itthon 97500ft. Vámmal, áfával is a fele.
-
titán
-
@mriya@
őstag
válasz Lev Abalkin #185900 üzenetére
Nekem volt egy.
Mission Timer.
A felhasznált anyagok minősége kiváló volt, az összeszerelés már nem annyira. Gyönyörűen világított.
Bánom, hogy eladtam.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
titán
válasz gipsztigris #185904 üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam. Seiko-t nem szállítanak a kiírás szerint.
-
gorgo
őstag
örökélet. hát igen, kb még ~40 évig élek, azaz örökélet
Hamilton, a swatch csoport tagja... középre pozicionált márka, de azért nem olcsón mérik. Persze mindez kishazánkban kimondva.
Ha legalább élőben is meg tudnám nézni, esetleg felpróbálni. Nem nagyon találtam magyar boltot, ahol készleten lenne. Ez kb. esélytelen is, vagy tud valaki boltot ahol megnézhető?"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest