Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjBlero
őstag
Casio G-SHOCK GW-9200-1E én egy ilyen óra vásárlását tervezem,valakinek van ilyenje ,vélemény stb az óráról szivesen meghallgatnám
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
blt.62
őstag
(CASIO PRW-1500T-7VER PRO TREK SOLAR). A bolti ára 115 ezer ft körül van,de most én fél évesen megkapnám,nagyon szép állapotban,szinte karcmentesen,garival 70 ezer ft-ért. Doboza,mindene megvan amit a boltban adnak hozzá,itt lett megvéve Magyarországon.
Csak a műanyag óraház idegesít egy kicsi,hogy meddig bírja.MegtorloXp
-
Empsepo
senior tag
válasz Misi1979 #17592 üzenetére
Érdekes kis eszmecsere folyik.
Aranyos: " hatalmas méretű 38,5mm-es darab "
Lehet, hogy ez anno annak minősült, de mostanság...
Amúgy tényleg pöpec kis óra. De ha valaki ennyire odáig van érte, miért akarja eladni?" Gyűjtői unicum.... "
És ettől válik meg?
Én amúgy nem ismerem. Ez a werk tényleg " óratörténelmi mérföldkő " ?
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Egy kis érdekesség a hozzászólások között is van némi izgalom (mosanke szelleme a vaterán kísért tovább..)
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Empsepo
senior tag
Szerintetek? [link]
Nekem nagyon tetszik ez az óra!
Vélemények?
Ez az ár mennyire reális?
Milyen lehet ez a werk?Ki mit tud erről az óráról?
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #17583 üzenetére
Lehet hogy törik is, mint állat! :-O
-
tupacamaru
veterán
Maga az óra nekem sem tetszik, csak mint érdekesség hogy kerámiából van szinte teljesen.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
WiZARD
addikt
válasz Misi1979 #17570 üzenetére
barátnőm volt oda ezekért a színes műanyag izékért, aztán párszor lefikáztam, azóta nem meri mondani. vagy ha bármi quartz divatizére rá mer nézni egyből hozzáteszi, hogy tudja hogy nekem ez gagyi, de neki attól még tetszik
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #17578 üzenetére
Néztem azt is, bár kronót nem vennék, de van hárommutatósban is a kerámia.
De a Manta Gigante, ami igazán odab@sz! ;-)[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
A multkor nekem is megakadt a szemem ezen a márkát, de a Full Ceramic tipust láttam.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
seiko
senior tag
Acél tok, zafír, 100m vízállóság, és trícium csövek.
Igazi strapaóra, és nem elhanyagolható, hogy csak 124 Dollár![ Szerkesztve ]
-
Mariner
tag
válasz Misi1979 #17570 üzenetére
Órabarát férj/élettárs hamar kiképzi az ember lányát...A párom le se hajolna egy jégóráért,de igazi ketyegőt tudna mutatni pár érdekeset
A kedvenc órákra reagálva nekem a kronók közül a GUB cal.64 a kedvenc,
http://www.ebay.de/itm/Seltene-GUB-GLASHUTTE-Cal-64-verkleinerte-UROFA-59-Schaltrad-FLIEGERCRONO-/330687456247?pt=DDR_Ostalgie&hash=item4cfe8223f7
esetleg Roamer 3körös Stingray
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Amazing-Roamer-Stingray-Chronograph-Three-Registers-/180824851151?pt=Wristwatches&hash=item2a1a0042cf
sima automaták közül a Jaeger LeCoultre Master Mariner day-date és az Omega Seamater (cal752)day-date a bejövős,és a Rolex Datejust.
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/rolex/rolex_datejust_ar_ac_16233_saphire_3135_s_cal_1558889405.html
Mondjuk rengeteg van még ami bejön,de reális esély mondjuk egy Langéra vagy Patekre nincsen sajnaMZ/X jelentkezz!
-
menyko
tag
válasz sunone #17571 üzenetére
Azt a napi ~8 másodperces eltérést megpróbálhatod kompenzálni azzal, hogy esténként más pozícióba rakod le pihenni az éjjeliszekrényre. Kis ügyeskedéssel biztos le lehet faragni a napközben összeszedett másodpercekből. Meg kell nézni mi van ha számlappal / koronával felfelé / lefelé pihen.
-
sunone
aktív tag
Sziasztok, mechanikus automata pontossága mennyire változik az átlaghőmérséklettel? Pl. télen késnek/sietnek a nyári klímához képest?
Heti egy percet siet az Orientem, szakszerviz szerint ez 1. Normális érték. 2. Nyárra elmúlik a magasabb hőmérséklet miatt. -
Misi1979
őstag
-
Misi1979
őstag
válasz Peethy #17567 üzenetére
Nem lebeszélni akartalak róla! A cég, ami megvette ezt a márkát, biztosan nem gyártat gagyit, a női óráknál meg tényleg csak a külcsín számít, szerintem.
Nem ismerem a modern női órák piacát, de 10k körül maximum Casiokat tudok elképzelni, az Orientek is 20k körül kezdődhetnek.
-
Misi1979
őstag
válasz Peethy #17562 üzenetére
Ez azért kicsit bonyolultabb, a név valóban létező, de a márka már egy feltámasztott márkanév csak. Kb mint itthon a Doxa (lehet ezért egyesek megköveznek)
Kb. annyit ér, amennyiért vennéd, itt tényleg csak az döntsön, hogy sikert arass a külsejével Belseje egy tucat-kvartz lesz ennyi pénzért, ami jó, mert biztos pontos és az elemcseréken kívül nem kell vele törődni.
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Erről az óráról mik a vélemények? 1napos akció, ebay főoldal...
Köszönöm! -
tupacamaru
veterán
-
busman
veterán
Mosanke nagyon eltűnt,biztos eladta a Vacheront....index fórumba írogat?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
nagyúr
Persze, vannak ilyenek, de azért az ritka, hogy a gyártói ár alatt új, eredeti cuccot vegyél.
USA-ból ki lehet fogni ilyeneket, mert ott működik, hogyha valami nem tetszik a vevőnek, akkor visszaadja csak úgy, és nem kérdeznek semmit.
Ezeket megtisztítják, átvizsgálják, ha kell javítják és refurbished-ként árulják, ezeket olcsón meg lehet venni. Én is vettem így fényképezőgépet bolti ár feléért, de arról lehetett tudni, hogy ilyen...Aki él és nem boldog, az téved!
-
mono-chrome
csendes tag
Nálam pedig ő a NON-PLUS-ULTRA:
Sajnos egyelőre ilyen "egykötetes szerzők" és abból sem a legolcsóbbak, de hátha kinövik majd magukat egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz young78 #17539 üzenetére
Hu, egy pillanatra elbizonytalanodtam, de megsem elek az ajanlattal, koszonom!
Ezt az órát el tudnam viselni magamon, meg a soksok mutatot is elviselnem
Ha esetleg nem birnam a soksok mutatot, ezen kevesebb van, remelem a Jezuska egyszer meglep Calatrava
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz young78 #17533 üzenetére
Hú azok a digitális számok...
Számomra borzalmasak.Más.
Látom téma volt itt a kedvenc órák listája.
Én azóta sem változtattam.
De akkor most legyen így:
Kronó: [link]
" Hagyományos ": [link]
Esküszöm ez a kettő meglenne, befejezném!
Vagy nem?
Elnézést, hogy időnként előrángatom ezt a két órát, de annyira tetszenek. -
pohár
félisten
válasz tupacamaru #17528 üzenetére
a ph képfeltöltője se dísznek van...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
young78
tag
Ha valakit érdekelne a bolti ár feléért elvihető!
Üdv -
mono-chrome
csendes tag
válasz tupacamaru #17528 üzenetére
Igen, elsőre a 2-3MB-os képek picit húzósak voltak, de aztán cseréltem kisebbre...
-
tupacamaru
veterán
válasz mono-chrome #17527 üzenetére
Ezt a képméretet nem kellene erőltetni, elég lett volna egy link.
Én egy MARINE CHRONOMETER II arabic-ot vennék elegánsnak, de mivel nem vagyok elegáns így..................
[ Szerkesztve ]
-
mono-chrome
csendes tag
Aki herótot kap a Sub-óráktól, az lapozzon!
Először is köszönöm a sok tanácsot. Megérkezett ma a Steinhart.
Ocean One; fekete DLC bevonat, ETA 2824-2, zafír üveg, 300 m vízállóság (menetes hátlap és bár nem írják, de menetes a korona is)
Az eredeti tervem nem egy ilyen jellegű óra megvétele volt, hanem egy teljesen más jellegűé, de végül ebbe a formába szerettem bele. Most már örülök, hogy így döntöttem. Imádom. Álomszép.
De az eredeti gyári fotók sokkal szebbek úgyis:
Bár a magyar disztribútori hálózat picit nyögvenyelősen ment de az óra iszonyúan tetszik. Ha hosszútávon is beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor már meg is van a következő példány, mert ezt már rég kinéztem:
Öltönyös-inges melókhoz, piros betűs ünnepekre.
[ Szerkesztve ]
-
Mariner
tag
válasz blt.62 #17523 üzenetére
A kérdésedre egy kérdéssel válaszolnék:szerinted drágább egy használt Certina(ugyanolyan típusú)mint egy új??Azért meg is válaszolom:természetesen olcsóbb,mivel nem egy ritka óráról van szó ami idővel drágul.
Én a Vaterát ajánlom jókat ki lehet fogni jó áron,alig használtakat is.Arra is van esély,hogy az eladót ismerjük,és (legalább a jutalékkal) olcsóbban juthatsz hozzá.MZ/X jelentkezz!
-
HourHand
csendes tag
válasz Empsepo #17519 üzenetére
Szerintem is nagyon ott vannak ezek az órák. Nekem a három mutatósak is tetszenek.
Az igazi különlegesség viszont ez az óra: Singulator. Egy mutatós, de külön van percmutató és másodpercmutató is. Biztosan ezt venném meg. Az egész kollekcióból ez tetszik a legjobban. -
HourHand
csendes tag
Van akinek egy mutató is elég. Mindenesetre különleges órák. Vannak a gyártónak 3 mutatós típusai is.
-
Dzsana
senior tag
Beújítottam a Camping-hez illő női kísérővel! Női Tissot
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
seiko
senior tag
válasz blt.62 #17501 üzenetére
Ha ennyire fontosnak tartod a leolvashatóságot, akkor válassz ezek közül: tritium órák
-
blt.62
őstag
válasz BiriBum #17498 üzenetére
Nem igazán használnám a stoppert de azok a típusú órák tetszenek. Egyébként eddig az volt a bajom a hagyományos mutatókkal rendelkező órákkal,hogy hiába mondták,hogy világítanak-foszforeszkálnak a mutatók,nagyon kevés ideig bírták,max 1 órát. Azt mondta az órás,hogy ez azért van,mert betiltották azt az anyagot amivel régebben kezelték a mutatókat. De lehet,hogy ez más óratípusoknál másképp van.
MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest