Hirdetés
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjBlero
őstag
Casio G-SHOCK GW-9200-1E én egy ilyen óra vásárlását tervezem,valakinek van ilyenje ,vélemény stb az óráról szivesen meghallgatnám
-
blt.62
őstag
(CASIO PRW-1500T-7VER PRO TREK SOLAR). A bolti ára 115 ezer ft körül van,de most én fél évesen megkapnám,nagyon szép állapotban,szinte karcmentesen,garival 70 ezer ft-ért. Doboza,mindene megvan amit a boltban adnak hozzá,itt lett megvéve Magyarországon.
Csak a műanyag óraház idegesít egy kicsi,hogy meddig bírja. -
Empsepo
senior tag
válasz
Misi1979 #17592 üzenetére
Érdekes kis eszmecsere folyik.
Aranyos: " hatalmas méretű 38,5mm-es darab "
Lehet, hogy ez anno annak minősült, de mostanság...
Amúgy tényleg pöpec kis óra. De ha valaki ennyire odáig van érte, miért akarja eladni?" Gyűjtői unicum.... "
És ettől válik meg?
Én amúgy nem ismerem. Ez a werk tényleg " óratörténelmi mérföldkő " ?
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Egy kis érdekesség
a hozzászólások között is van némi izgalom
(mosanke szelleme a vaterán kísért tovább..)
-
Empsepo
senior tag
Szerintetek? [link]
Nekem nagyon tetszik ez az óra!
Vélemények?
Ez az ár mennyire reális?
Milyen lehet ez a werk?Ki mit tud erről az óráról?
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz
tupacamaru #17583 üzenetére
Lehet hogy törik is, mint állat! :-O
-
seiko
senior tag
válasz
tupacamaru #17578 üzenetére
Néztem azt is, bár kronót nem vennék, de van hárommutatósban is a kerámia.
De a Manta Gigante, ami igazán odab@sz! ;-)[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
A multkor nekem is megakadt a szemem ezen a márkát, de a Full Ceramic tipust láttam.
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
Acél tok, zafír, 100m vízállóság, és trícium csövek.
Igazi strapaóra, és nem elhanyagolható, hogy csak 124 Dollár![ Szerkesztve ]
-
Mariner
tag
válasz
Misi1979 #17570 üzenetére
Órabarát férj/élettárs hamar kiképzi az ember lányát...A párom le se hajolna egy jégóráért,de igazi ketyegőt tudna mutatni pár érdekeset
A kedvenc órákra reagálva nekem a kronók közül a GUB cal.64 a kedvenc,
http://www.ebay.de/itm/Seltene-GUB-GLASHUTTE-Cal-64-verkleinerte-UROFA-59-Schaltrad-FLIEGERCRONO-/330687456247?pt=DDR_Ostalgie&hash=item4cfe8223f7
esetleg Roamer 3körös Stingray
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Amazing-Roamer-Stingray-Chronograph-Three-Registers-/180824851151?pt=Wristwatches&hash=item2a1a0042cf
sima automaták közül a Jaeger LeCoultre Master Mariner day-date és az Omega Seamater (cal752)day-date a bejövős,és a Rolex Datejust.
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/rolex/rolex_datejust_ar_ac_16233_saphire_3135_s_cal_1558889405.html
Mondjuk rengeteg van még ami bejön,de reális esély mondjuk egy Langéra vagy Patekre nincsen sajna -
menyko
tag
válasz
sunone #17571 üzenetére
Azt a napi ~8 másodperces eltérést megpróbálhatod kompenzálni azzal, hogy esténként más pozícióba rakod le pihenni az éjjeliszekrényre. Kis ügyeskedéssel biztos le lehet faragni a napközben összeszedett másodpercekből. Meg kell nézni mi van ha számlappal / koronával felfelé / lefelé pihen.
-
sunone
aktív tag
Sziasztok, mechanikus automata pontossága mennyire változik az átlaghőmérséklettel? Pl. télen késnek/sietnek a nyári klímához képest?
Heti egy percet siet az Orientem, szakszerviz szerint ez 1. Normális érték. 2. Nyárra elmúlik a magasabb hőmérséklet miatt. -
Misi1979
őstag
válasz
Peethy #17567 üzenetére
Nem lebeszélni akartalak róla! A cég, ami megvette ezt a márkát, biztosan nem gyártat gagyit, a női óráknál meg tényleg csak a külcsín számít, szerintem.
Nem ismerem a modern női órák piacát, de 10k körül maximum Casiokat tudok elképzelni, az Orientek is 20k körül kezdődhetnek.
-
Misi1979
őstag
válasz
Peethy #17562 üzenetére
Ez azért kicsit bonyolultabb, a név valóban létező, de a márka már egy feltámasztott márkanév csak. Kb mint itthon a Doxa (lehet ezért egyesek megköveznek
)
Kb. annyit ér, amennyiért vennéd, itt tényleg csak az döntsön, hogy sikert arass a külsejével
Belseje egy tucat-kvartz lesz ennyi pénzért, ami jó, mert biztos pontos és az elemcseréken kívül nem kell vele törődni.
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Erről az óráról mik a vélemények? 1napos akció, ebay főoldal...
Köszönöm! -
busman
veterán
Mosanke nagyon eltűnt,biztos eladta a Vacheront....index fórumba írogat?
-
Persze, vannak ilyenek, de azért az ritka, hogy a gyártói ár alatt új, eredeti cuccot vegyél.
USA-ból ki lehet fogni ilyeneket, mert ott működik, hogyha valami nem tetszik a vevőnek, akkor visszaadja csak úgy, és nem kérdeznek semmit.
Ezeket megtisztítják, átvizsgálják, ha kell javítják és refurbished-ként árulják, ezeket olcsón meg lehet venni. Én is vettem így fényképezőgépet bolti ár feléért, de arról lehetett tudni, hogy ilyen... -
mono-chrome
csendes tag
Nálam pedig ő a NON-PLUS-ULTRA:
Sajnos egyelőre ilyen "egykötetes szerzők" és abból sem a legolcsóbbak, de hátha kinövik majd magukat egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz
young78 #17539 üzenetére
Hu, egy pillanatra elbizonytalanodtam, de megsem elek az ajanlattal, koszonom!
Ezt az órát el tudnam viselni magamon, meg a soksok mutatot is elviselnem
Ha esetleg nem birnam a soksok mutatot, ezen kevesebb van, remelem a Jezuska egyszer meglep Calatrava
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz
young78 #17533 üzenetére
Hú azok a digitális számok...
Számomra borzalmasak.Más.
Látom téma volt itt a kedvenc órák listája.
Én azóta sem változtattam.
De akkor most legyen így:
Kronó: [link]
" Hagyományos ": [link]
Esküszöm ez a kettő meglenne, befejezném!
Vagy nem?
Elnézést, hogy időnként előrángatom ezt a két órát, de annyira tetszenek. -
pohár
félisten
válasz
tupacamaru #17528 üzenetére
a ph képfeltöltője se dísznek van...
-
young78
tag
Ha valakit érdekelne a bolti ár feléért elvihető!
Üdv -
mono-chrome
csendes tag
válasz
tupacamaru #17528 üzenetére
Igen, elsőre a 2-3MB-os képek picit húzósak voltak, de aztán cseréltem kisebbre...
-
tupacamaru
veterán
válasz
mono-chrome #17527 üzenetére
Ezt a képméretet nem kellene erőltetni, elég lett volna egy link.
Én egy MARINE CHRONOMETER II arabic-ot vennék elegánsnak, de mivel nem vagyok elegáns így..................
[ Szerkesztve ]
-
mono-chrome
csendes tag
Aki herótot kap a Sub-óráktól, az lapozzon!
Először is köszönöm a sok tanácsot. Megérkezett ma a Steinhart.
Ocean One; fekete DLC bevonat, ETA 2824-2, zafír üveg, 300 m vízállóság (menetes hátlap és bár nem írják, de menetes a korona is)
Az eredeti tervem nem egy ilyen jellegű óra megvétele volt, hanem egy teljesen más jellegűé, de végül ebbe a formába szerettem bele. Most már örülök, hogy így döntöttem. Imádom. Álomszép.
De az eredeti gyári fotók sokkal szebbek úgyis:
Bár a magyar disztribútori hálózat picit nyögvenyelősen ment de az óra iszonyúan tetszik. Ha hosszútávon is beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor már meg is van a következő példány, mert ezt már rég kinéztem:
Öltönyös-inges melókhoz, piros betűs ünnepekre.
[ Szerkesztve ]
-
Mariner
tag
válasz
blt.62 #17523 üzenetére
A kérdésedre egy kérdéssel válaszolnék:szerinted drágább egy használt Certina(ugyanolyan típusú)mint egy új??Azért meg is válaszolom:természetesen olcsóbb,mivel nem egy ritka óráról van szó ami idővel drágul.
Én a Vaterát ajánlom jókat ki lehet fogni jó áron,alig használtakat is.Arra is van esély,hogy az eladót ismerjük,és (legalább a jutalékkal) olcsóbban juthatsz hozzá. -
HourHand
csendes tag
válasz
Empsepo #17519 üzenetére
Szerintem is nagyon ott vannak ezek az órák. Nekem a három mutatósak is tetszenek.
Az igazi különlegesség viszont ez az óra: Singulator. Egy mutatós, de külön van percmutató és másodpercmutató is. Biztosan ezt venném meg. Az egész kollekcióból ez tetszik a legjobban. -
HourHand
csendes tag
Van akinek egy mutató is elég. Mindenesetre különleges órák. Vannak a gyártónak 3 mutatós típusai is.
-
Dzsana
senior tag
Beújítottam a Camping-hez illő női kísérővel! Női Tissot
-
seiko
senior tag
válasz
blt.62 #17501 üzenetére
Ha ennyire fontosnak tartod a leolvashatóságot, akkor válassz ezek közül: tritium órák
-
blt.62
őstag
válasz
BiriBum #17498 üzenetére
Nem igazán használnám a stoppert de azok a típusú órák tetszenek. Egyébként eddig az volt a bajom a hagyományos mutatókkal rendelkező órákkal,hogy hiába mondták,hogy világítanak-foszforeszkálnak a mutatók,nagyon kevés ideig bírták,max 1 órát. Azt mondta az órás,hogy ez azért van,mert betiltották azt az anyagot amivel régebben kezelték a mutatókat. De lehet,hogy ez más óratípusoknál másképp van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest