Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #19498 üzenetére
70-80 ezer Forint.
-
tupacamaru
veterán
Szerintetek mennyiért lehet eladni az órámat? [link] Kb. 10 hónapos. Az enyémnek fekete a dátumkijelzője is. Doboz, papírok megvannak, és még több mint egy évig garis, csak nem itthon.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
dilipok
veterán
válasz TimeCenter #19486 üzenetére
Nagyon koszonom a segitseget Az AS4050-01E modellt rendeltem
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
pilu01
senior tag
válasz TimeCenter #19491 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
TimeCenter!
-
atkd5331
csendes tag
válasz yodamastah #19473 üzenetére
Tökéletesen egyetértek, én is azért hagytam ki egy Steinhartot, mert túl hasonló! Inkább legyen japán, mint,h klón!
-
Dzsana
senior tag
válasz Wg5113 #19489 üzenetére
Többet valószínű, hogy nem vásárolok e-bay-ről, mert a Certina-val is belegeltettek. Mint kiderült, sárga fénnyel világították meg a számlapot, így úgy tűnt, mint ha csak kicsit volna patinás. Élőben kiderült, mehet ez is P.Kiss-hez. Persze, neki nincs, csak sima Certina felirata. Találód kérdés: Ki tudja, mi a különbség a Certina, és a Certina NACAR között?
Certina NACAR[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
dilipok
veterán
válasz TimeCenter #19486 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt Jelenleg a UKban elek, de lehet, hogy hamarosan hazakoltozok Mo-ra. Megmondom oszinten, hogy a kepek alapjan (eloben meg nem neztem meg) ez az ora tetszik a legjobban. Mondjuk talan egy AS4050-01E-el meg tudnek meg baratkozni. Az altalam eloszor valasztott oraban pont a szamlap viszonylagos egyszerusege tetszett meg. Megnezem be tudom-e szerezni a masik modellt itt a UKban.
(amugy emlekeim szerint a magyar playboy par honappal ezelotti szamaban lattam meg eloszor azt az orat, faxa hogy otthon nem teljesen mukodik, de azert reklamozzak )
-
pézoli
csendes tag
-
Wg5113
aktív tag
+1
-
TimeCenter
tag
válasz dilipok #19479 üzenetére
Tisztelt Dilipok!
Az általad jelzett modell nincs forgalomban Magyarországon, mert itt nem működik a rádió-jelvétel üzemmódja. Ezt a modellt csak Észak-Amerikában és az Egyesült Királyságban forgalmazzák, mert az ottani pontosító jeleket tudja csak venni ( WWVB60 és MSF60 ) . Csakis ezekre az időzónákra tudja beállítani magát. Elméletileg Magyarországon is működik, de itt semmiképpen sem veszi a pontosító jelet. Ha mégis venné akkor az angol időre állna rá, ami egy órával kevesebb az itteninél.
Ezeket a modelleket ajánlanám, melyek működnek Magyarországon is:
-
Angelo69
senior tag
Mellé...
[ Szerkesztve ]
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
-
dilipok
veterán
sziasztok, ezt a Citizen orat neztem ki magamnak citizen at4000 02e. Nezegettem a topicot, nincs rossz velemeny az eco drive-os orakrol, viszont errol a tipusrol nem talaltam semmilyen hozzaszolast. Esetleg van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a modellel? (most ilyen doxa-m van, de ez a citizen nagyon megtetszett)
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz pézoli #19467 üzenetére
Á semmi különös, csak 1-2 apróság. A számlap nem eredeti, hanem újra festett.Tehát nem patina található rajta, mint ahogy a hirdetésben szerepelt, hanem nem készítették megfelelően elő az újrafestéshez a számlapot, és az új festés kissé felhólyagosodott.Egy ablakpárkányon került befotózásra a számlap, és ez kitűnően látszik.Valamint a festék megfolyt a számlap belső felén is - ezt jelöltem is a képen.Aztán a mutató is eredetileg festve volt,ami mára már teljesen át alakult szinte ,,porrá" és az lehullott a számlapra, de még akkor, mikor maga a számlap újrafestése után visszakerült az órára, és ez kissé beleragadt a frissen festett számlap felületére. Ráadásul eredetileg a számlapon itt is süllyesztve volt a kis mp. mutató köre, de az újrafestéskor ezzel mit sem törődtek.A festés után egyszintű lett az egész számlap, ez azzal jár hogy meg kell (kellett) emelni a mutatókat. Először az óramutatót, hogy elférjen a kis mp. mutató felett. Aztán a percmutatót, hogy az elférjen a már megemelt óramutató felett. Aztán olyan plexit keresni hogy a megemelt mutatósor elférjen ez alatt.Tehát egy magasítottabbat - nem olyat - mint az eredeti volt. A szerkezettartóról hiányoznak a fülek (le vannak vágva) ami eredetileg azt a célt szolgálja hogy a hátlap meghúzása után kitámassza a szerkezetet, tehát az ne lötyögjön benne. A felhúzótengely meglehetősen nehezen akart kijönni - először úgy nézett ki, hogy bele törik, annyira rozsdás volt. Hát így röviden ennyi.
Festett számlap
Megfolyt festék[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
tupacamaru
veterán
-
m3tr0
őstag
Igen, ezért is kérdeztem young78 kollégától,hogy tud-e segíteni a beszerzésben, de sajnos egyelőre nincs.
Az Orient nagyon bejönne, csak nem tudom honnan szerezzem be.
-
félisten
-
yodamastah
őstag
Nekem csak az a bajom vele hogy annyian masoljak a submarinert, hogy a hideg kiraz mar ha meglatom az eredetit akkor is. Persze ez teged nem kell elriasszon, ha tetszik akkor vedd meg.
Leragott csont, de az Orient Mako [link] az altalad leirt kriteriumoknak ugyanugy megfelel, es meg jol is nez ki. Olcsobb is, kb 30e ft fem szijjal. Es legalabb nem egy meregdraga ora direkt masolata. Valamint az Orient nev is jobban cseng az orakedvelok koreben.
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz yodamastah #19463 üzenetére
Ahány top10-es búváróra listát nézek mindegyikben szerepel.
Tudom,hogy a Rolex-et másolták kinézetre, de legalább automata, 200m -ig vízálló, fémszíjas
és állítólag elég jó a lume is.Nekem meg más nem is kéne. Mindezt olcsón.Vennék én Seiko-t is vagy Deep Blue-t de ezekből mindegyik 50 ezer felett van.
Az Invicta meg 40 ezer körül beszerezhető. -
pilu01
senior tag
Sziasztok
Elemet cseréltettem, maszek órásnál ebbe.
Sajnos nem tudta beállítani, nekem meg nincs meg a magyar manual.Nem ismeri valaki, vagy nem tudtok ehhez magyar használatit?
Köszi -
m3tr0
őstag
Sziasztok,
az Invicta órákról tud valaki bővebb infót?
Konkrétan erről lenne szó Pro Diver 8926.
Így jobb mint a nagy képpel.[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz nostromo73 #19447 üzenetére
ha egyszer is mosol benne autót akkor már lesz haszna a "több száz méteres vízállósággal rendelkező órának"
nem a több száz méter a lényeg, hanem hogy bírja a magasnyomású mosót mondjuk
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #19450 üzenetére
jól néz ki, jók a Hirsch szíjak.
Fortisra akarok valami bőrt rendelni, Hirsch Medici lesz a nyerő, már csak azon gondolkozok, hogy milyen színű varrással legyen
Feketével elég visszafogott, narancssárga jól menne a mutatókhoz, vagy fehér is szóbajöhet...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
csabulaxi
senior tag
-
pézoli
csendes tag
ma délelőtt volt is egy Tissot Seastar 1000 Aut. a kezemben(Balogh ékszer,1db volt készleten),méretre kb. Aquaman, súlyra dettó,és élőben még szebb,ahogy az már megszokott.
Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
pézoli
csendes tag
válasz TimeCenter #19435 üzenetére
engem simán "elvitt" a fekete számlapos verzió,gyönyörű.
persze fémszíjjal,szokásom szerint...Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
seiko
senior tag
"Kicsit" mintha elszálltak volna az árak!
-
BiriBum
őstag
válasz TimeCenter #19439 üzenetére
Nem semmi.
-
bandus
veterán
válasz TimeCenter #19437 üzenetére
és mennyibe kerülne hozzá a kék gumi szíj külön megvéve?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
mindenképp a kék számlapos. valszeg fémszíjasan venném, de vásárolnék hozzá egy gumi szíjat is de ez csak hosszú távú terv
-
bandus
veterán
válasz TimeCenter #19430 üzenetére
ezek a nyomába sem érnek lehet berendelek egyet ebayről nagyon megtetszett. de lehet inkább spórolok a seastar 1000-re még. ennek az árából meg veszek végre egy fémszíjat a mostani órámhoz.
-
bandus
veterán
válasz TimeCenter #19415 üzenetére
nálatok kék színben esetleg nem kapható véletlenül? érdekelne az ára.
-
bandus
veterán
válasz TimeCenter #19415 üzenetére
igen vagány óra, így talán mégjobban bejön: [link] plusz erre egy tissot seastar1000-éhez hasonló kék szíj need one
-
pézoli
csendes tag
ezek szerint a gyári fémszíj a Certi-hez gyengus?
milyen szíj az,ami javasolt-bőr kivételével-mert bár szép bőrrel is, de én jobban preferálom a fémszíjat-nincs is (már)bőrszíjasom egyáltalán.
a 2824-2-es eta a legújabb fejlesztés, vagy "csak" szimplán a legmegbízhatóbb a jelenlegi eta-k közt?Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
csabulaxi
senior tag
válasz TimeCenter #19408 üzenetére
Nekem tetszik
Megvéve!
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
TimeCenter
tag
Ez egy CASIO G-SHOCK DW-003HH-9A.
Itt tudhatsz meg többet róla.
Ez az automatikus háttérvilágítás akkor kapcsol be, ha az órát a szemed felé fordítod.
-
bandus
veterán
ez pontosan melyik certina, nagyon bejön
-
ans
aktív tag
válasz TimeCenter #19410 üzenetére
Mi a típusszáma? Tetszik nekem a sárga szín miatt, meg ritka a pozitív negatív kijelző egy órában. Az auto-light ugyanaz, mint az auto EL? (gondolom igen)
-
ans
aktív tag
válasz pézoli #19407 üzenetére
Szerintem jól néz ki a Certina, megérné elcserélni, a szerkezete 2824-2, ami nagyon rendben van. Csak ha eredeti fémszíj kell hozzá, az nem lesz olcsó, de a bőrszíj nem olyan nagy tétel, ráadásul kedvedre választhatsz.
Bár az Aquaman az a Doxa, amelyik valamelyest emlékeztet az igazi (mai) Doxákra. -
ans
aktív tag
Klasszikus ez a G-Shock!
-
pézoli
csendes tag
válasz Miamiquake #19406 üzenetére
kszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/certina/certina_ds_pilot_automata_karora_szij_nelkul_1585575488.html
ennyi az infóm róla,még nem kérdeztem rá a cserére,várok a véleményekre.
-
Miamiquake
aktív tag
-
pézoli
csendes tag
A hozzáértőbb emberkéktől kérdezném,meglévő Doxa Aquaman-om(quartz,Ronda7xx-es szerkezet,doboz,garancia-kártya,pótszemek,acélszíj,miegymás)megéri-e elcserélni egy kb.4éves Certina DS Automatára,némi kp.-ráfizetéssel,a Certina eredeti szíja hiányzik, pótolnom kellene.
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
young78
tag
válasz DonThomasino #19403 üzenetére
Nem, a PR100 van helyette.
-
DonThomasino
veterán
Tissot PR 50 et már nem gyártanak?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #19400 üzenetére
Már 10 ezerért lehet kapni forgatót, ez megoldja a problémát.
-
Zozzer888
addikt
válasz nostromo73 #19400 üzenetére
és napi 48órát melózol?
bocsi
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.