Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz excalibur36 #168995 üzenetére
Itt is használhatod a keresőt, ha már hiteles forrás kell, nem egyszer volt kitárgyalva a téma.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ricsik
őstag
válasz excalibur36 #168993 üzenetére
Azért az alapvető dolgokat meg lehet ám találni googléval is...
-
Sungoo
addikt
válasz excalibur36 #168950 üzenetére
Lassan milliós tételben adod-veszed az órákat, és most előjössz ilyen gyermeteg kérdéssel? Trollface lettél?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz g0n21 #168980 üzenetére
Szerintem beázásnál az sem mindegy, egyhavi keresete volt vkinek a drágaszág vagy egy esztendei. Máshogy éli meg az emberfia. Ha a Bocmok beázott volna a Dagályban, túléltem volna, de azért is hibáztattam volna magam. DS Power hiába 100 m-es, eszembe nem jutna kipróbálni, sem a Fortist.
Excalibur36 : Te most szórakozol velünk? Ezer éve itt vagy, minden héten megkérdezi vki a vízállóságot. Erre még te is. Nem hiszem el, h ne láttad volna vmelyik táblázatot eddig. Ha meg az a kérdés, fürödhetsz-e az új kronódban, akkor azt mondanám, inkább aludj benne, az kevésbé kockázatos.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Mercutio_
félisten
válasz csabulaxi #168975 üzenetére
Szvsz inkább csak más dolgokat volt szokás ábrázolni, de ez vagy épp ez azért messze van a gyerekrajztól
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
csabulaxi
senior tag
seiko automata, zafír, 10 atm
szerintem annyira nem elszállt ár
szíj nélkül is rendelhető"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csƵ
addikt
Ugyanazt az órát skywatches-ról vagy cw-ről érdemesebb megrendelni? Ha nem jön át a vámon, akkor mennyi plusz díjra kell számolni?
-
nyiriisi
csendes tag
Felujjitásban tudnátok valakit ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz 7s26c #168955 üzenetére
Ma a wr100-as, koronazáras, oyster tokos, nyomasprobat ott, nyáron tömítés cserélt oramban pancsiztam a Széchenyiben.
Nem volt rossz érzésem, pedig ha elázik...Tavaly nyáron a fortisomban mentem tengerpartra, a fórumtársak még meg is fotosoppolták...
WiZARD is buvarkodik a POC-ban. Mondjuk az nem 100m-es 😂
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
törölt tag
válasz Szpeti20 #168967 üzenetére
Tegnap este meg is rendeltem
Bár kicsit furcsállom, hogy a citywatches-rol nem jött még csak automata visszajelzés sem.
A regisztrációs vásárlást én sem találtam ( mint már valaki irta a napokban), csak a vendégként PayPal-al verziót.
Mindenesetre a pénztől megszabadított
Kiváncsian várom már ...bár sejtem, hogy lesz 1 honap igy is a szállítás...svéd postám másfél hete pihen Mo egyik postai depójában -vámmentes tétel- -
Veron
addikt
Azon filóztam, hogy a szálcsiszolt-homokfúvott és polírozott állapotok mindegyike elérhető-e bármelyik másikból. Természetesen tok és szíj felületkezelése a téma. Mit gondoltok erről?
Kösz!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
csabulaxi
senior tag
válasz krx21 #168974 üzenetére
az európai festészet milyen kidolgozott, míg a japán szinte gyerekrajz, itt tartottak a sajáte zárt világukban
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
-
albert8
veterán
Sziasztok!
Olyan strapet keresnék ami egy kicsit vastagabb mint egy mezei ebayes nato[link] de ennél a másiknál vékonyabb, mert ez egy kicsit szoros.[link]
A fém rész inkább kerekitett legyen, nem pedig szögletes.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SOAD19
addikt
válasz C0RVUS #168960 üzenetére
Igazából nekem szerintem túl tömény, az ilyen fajta dobolás, azért nem tetszik. Főleg, ez a része a dobolásnak, ami nekem már sok: [link] Sose fogok szerintem ilyen tempón duplázni, bár annyira nem nagy baj, mert nem ilyen zenét szeretek hallgatni, játszani. Persze, ettől függetlenül jó az, ha az ember gyors.
(#168961) Empsepo
Jól gondoltad.
No, de hagyjuk is abba az off-ot, főleg én, aki passzív tagja vagyok a topiknak.
-
csucsu54
tag
Esetleg valaki a 168945-re,ja és Swiss Made!
-
Rihy
újonc
Sziasztok!
A Seiko GPS Solar órák között mi a különbség az áron kívül?
Azt látom ugyanaz a szerkezet, zafír, vízállóság, stb., viszont árban van eltérés, pár százezer is...Köszi,
-
7s26c
őstag
Nem tudom, én semmilyen órában nem fürdök
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
C0RVUS
tag
válasz SOAD19 #168957 üzenetére
Na, ha már így összetémáztunk, én is kűdök neked egy "lágyabbat", érzékeltetendő mennyire monoton is ez a műfaj, főleg dobilag: [link]
Ja, és te se vedd hittérítésnek. (attól még az, szó szerint )
Amúgy én se vagyok semmilyen -os, elég sok mindent képes vagyok hallgatni, bár mostanában legszívesebben már a madárcsicsergést. Én is öregszem. -
SOAD19
addikt
válasz alphaville #168953 üzenetére
Nem tudom mennyire fedi le a valóságot az a leírás, gondoltam, majd Ti jelzitek, ha hülyeséget ír.
(#168954) C0RVUS
Tényleg nem érdemes ízlésen vitatkozni, nem is szoktam, abszolút tiszteletben szoktam tartani másokat. Remélem, nem érződött úgy, hogy lenézem azt a műfajt?! Ahogy öregszek, egyre lágyabb zenét hallgatok (Palya Bea például) De, ettől függetlenül szeretek zúzdát hallgatni (pl. Tcs-tól ezt, ez még tetszik is tőlük)
-
7s26c
őstag
válasz alphaville #168953 üzenetére
De hát ki mer pancsizni egy alap Seiko 5-ben? Vagy egy Stein flieger-ben?
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
SOAD19
addikt
válasz excalibur36 #168950 üzenetére
"-10BAR (100M) fokozottan vízálló
Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának.
Úszni, fürdeni, vízbe ugrálni, csúszdázni, felszíni búvárkodni lehet az órában, de kemény vízisportokhoz (jet-bike, jet-ski, vízisí) nem ajánlott (nem feltétlen vannak menetes koronával, koronazárral ellátva)."
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Empsepo #168947 üzenetére
Rendben, azért messze vagyok még attól, hogy így nyomjam, sajnos.
(#168949) C0RVUS
Nagyon nem az én műfajom, nem tartom túlzottan zeneinek, nem beszélve a dobolásról. Elég monoton dobolás jellemzi, persze ennek is megvan a szépsége, a gyorsaság. De ez az irányzat nem igazán vonz. Meg hát, a név is kötelez.
[ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
A WR 100 vízállóság mit tesz lehetővé?
értem ez alatt azt, hogy pl. úszhatok, fürödhetek, pancsolhatok benne?
Mi az amit kibír ha vízről van szó?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Veron
addikt
Vakaki keresett nemrég Rolex homage órát, itt van kvarc Pulsar akciósan.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
SOAD19
addikt
válasz 5-ös kezelő #168944 üzenetére
Nem akarok én minden áron órámmal a kezemen dobolni, csak kíváncsi voltam, hogy egy automata, hogy tolerálná azt. Ahogy írtátok nem kifejezetten, de az analóg kvarcok se annyira. Úgyhogy, ha lesz órám, akkor a gyakorlás idejére leveszem majd.
-
csucsu54
tag
Üdv!A hozzá értők véleményét szeretném kérni!Adott a fényképeken látható óra,a feleségem Nagyapja hozta még anno Ausztráliából,sajnos már 25 éve nincs köztünk!Azóta ez az óra a fiókban pihent,nem volt kézen!Elővettem,kicsit megráztam és működik,szépen jár!Nagyon rosszul lehetett fényképezni,a felíratok a következők:Titan,26 Jewels,Automatic,Ingabloc.Mit lehet erről az óráról tudni,már keresgéltem a neten,de nem találtam,lehet rossz helyen kutakodtam,nem vagyok szakértő!Érdemes rendbe hozatni,átnézetni,esetleg az értékéről néhány gondolatot,előre is köszönöm!
-
-
SOAD19
addikt
válasz 5-ös kezelő #168941 üzenetére
Nem az én világom a G-Shock-ok, ami a kinézetet illeti. Nekem kicsit bumfurdinak, túl sportosnak hatnak, és a csuklómon (16 cm) se nagyon mutatnának jól szerintem. Ha majd óravásárlásra adom a fejem, akkor elsősorban a dizájn, ill. az összeszerelési minőség lesz a döntő. Működési elv alapján a fényevők tetszenének legjobban, de nem nagyon van olyan Citizen, ami igazán tetszene.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz excalibur36 #168930 üzenetére
Mindkettő szép, én is ilyesmit vennék, de :
Valjoux szerviz árát be kell majd kalkulálni, ha véletlenül meg akarnád sokáig tartani.
B-42 nagyobb tokfül-távval bír, 17-es csuklóról lelóg.
Mindkettő magas óra, könnyebben odaverődik és nem fekszik fel úgy a csuklóra /valószínűleg, nem volt szerencsém még felpróbálni egyet sem/, mint egy 3 mutatós Spacematic tokos Fortis.Mriya : Fliegeren lévő mutató típus nem való rosszabb szeműeknek. Akik közelre rosszul látnak, azoknak egyenes mutató a bejövő.
Berigazek : Igen, a 3 mutatós B-42 gyönyörű, csak nagy a tokfül távolság itt is. Nekem.
Lauda : Monster nekem is késéssel jött, bele kellett piszkálnom. Most letéve siet, kézen éjjel-nappal pontos.
Soad : Doboláshoz G-Shock Casio való, mint Mriyáé. /5600 fényevős rádiós asszem/. - Szép az a Lonzsi a képen, kár, h már a fotón sincs a percmutató az indexen. Csak a pontosságért nem adnék ki ennyit. Nem győzöm dicsérni a Ronda egykövest a H3 csövekkel, rádiós óráimmal együtt jár.
7s26c : Messze nem Cosc-osak az automatáim, de igyekszem napi használatra alkalmassá piszkálgatni őket.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
válasz excalibur36 #168938 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
excalibur36
senior tag
válasz Tiszteletes #168935 üzenetére
Sikerült megegyeznem az eladóval az első órával kapcsolatban..., mint kiderült topic társ... :-)
Aztán majd meglátjuk milyen élőben...
Nekem a szépségen kívül a szemem miatt fontos a jó olvashatósága az órának...[ Szerkesztve ]
Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Tiszteletes
aktív tag
Szintén az első zenész.... (Nem érek hozzá, csak jobban tetszik. Illetve a fém szíj is mellette szól.)
[ Szerkesztve ]
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
excalibur36
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Úgy látom, hogy az ami az első képen van valamiért klasszikusabbnak tűnik...Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Tulku
veterán
1.
-
titán
Nekem kb 7 masodpercet kesik naponta, de ugy tudom az is jonak szamit. Szoval minden oke nalad. A monstert tegnap delutan allitottam be masodperc pontosra a pc-hez, kezzel huztam rajta es nem hordtam csak a szijon pihent, azota -6 sec. Kivancsi leszek hogy muzsikal majd hordas kozben.
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Én az elsőre szavazok
(bár elfogult vagyok )[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Pár hete történ családi tragédia miatt kénytelen voltam eladni a Fortis órámat...
Most, hogy rendeződtek a dolgok szeretnék venni újra egyet...
van két választottam ,de nem igazán értek hozzájuk (csak tetszenek) ezért kérem a hozzáértő segítségetek, hogy melyiket érdemes megvenni, melyik az "igazi"...Az egyik Fortis Pilot Professional Chronograph 40mm. korona nélkül
Újszerű, 8 hónapja szervizelve (Hantos), doboz, papír. (+Extra Fortis tüskecsat, ami a fotókról lemaradt)
Eta 7750, 100m vízállóság, zafír üveg, Superluminova (ez az újabb verzió, nem a régi tríciumos)A másik Fortis B 42 chrono 635.10.11 (2014.10.09. WDL. vásárlás) 42mm. korona nélkül
[ Szerkesztve ]
Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
SOAD19
addikt
válasz Tulku #168927 üzenetére
Hmm... Látom, Nálad a praktikusságon van a hangsúly.
(#168928) @mriya@
Akkor mégse vetem el teljesen az automatákat. Bár egy minőségi kidolgozottsággal bíró órával is elégedett lennék, ha emellett a kinézete is bejövős. Mint pl. az előbb említett Longines órák. Gyönyörű, sportosan elegáns, semmi felesleges csicsa.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz SOAD19 #168924 üzenetére
Nézd...én 50 évesen elmondhatom hogy elég változatos repertoárom volt a múltban...a roller az a vésést, kalapálást is meglepően jól bírta (az a dupla híd azért eléggé korrekt), de a többi eléggé kényes volt ilyen külső behatásokkal szemben....
Most egy Casio edifice van a karomon....szerintem nem is lesz már automatám....
-
oba
addikt
válasz @mriya@ #168919 üzenetére
Jó hát ez még csak két nap adata, várjuk még ki a végét Nem tartom soknak a +7et két nap alatt... de ha apró trükkökkel vagy odafigyeléssel lehet kompenzálni akkor miért ne Pontos órának ott van az Uhf szerkezetes Bulova topik órám
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
SOAD19
addikt
válasz 7s26c #168920 üzenetére
Akkor lehet érdemesebb lenne neki egy kvarcos órát venni. Csak annak ugyebár nincs lelke. Mondjuk én abszolút el tudom képzelni, hogy karcot fogok venni magamnak. Például a nem rég linkelt új kvarc Longines VHP-k bármelyikét szívesen elfogadnám, legalábbis a netes képek alapján.
Hülye kérdés, de automata órát viselve, mennyire ajánlatos dobolni, mennyire számít ez extrém használatnak.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz alphaville #168913 üzenetére
Arigatou?
-
oba
addikt
Ha a 7S26 (SKX) siet mit érdemes kipróbálni, hogy vissza lassuljon egy picit? 2 nappal ezelőtt állítottam be pontosan, és ez idő alatt össze is szedett +7 másodpercet. Egész nap rajtam van, éjszakára számlappal felfelé pihen az asztalon.
-
WiZARD
addikt
fagyalllo, berigazek: pls privátban, akár kettőtök közt, akár nekem, ha gond van.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
berigazek
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest