-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
excalibur36 #168995 üzenetére
Itt is használhatod a keresőt, ha már hiteles forrás kell, nem egyszer volt kitárgyalva a téma.
-
ricsik
őstag
válasz
excalibur36 #168993 üzenetére
Azért az alapvető dolgokat meg lehet ám találni googléval is...
-
Sungoo
addikt
válasz
excalibur36 #168950 üzenetére
Lassan milliós tételben adod-veszed az órákat, és most előjössz ilyen gyermeteg kérdéssel? Trollface lettél?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
g0n21 #168980 üzenetére
Szerintem beázásnál az sem mindegy, egyhavi keresete volt vkinek a drágaszág vagy egy esztendei. Máshogy éli meg az emberfia. Ha a Bocmok beázott volna a Dagályban, túléltem volna, de azért is hibáztattam volna magam. DS Power hiába 100 m-es, eszembe nem jutna kipróbálni, sem a Fortist.
Excalibur36 : Te most szórakozol velünk? Ezer éve itt vagy, minden héten megkérdezi vki a vízállóságot. Erre még te is. Nem hiszem el, h ne láttad volna vmelyik táblázatot eddig. Ha meg az a kérdés, fürödhetsz-e az új kronódban, akkor azt mondanám, inkább aludj benne, az kevésbé kockázatos.
-
csabulaxi
senior tag
seiko automata, zafír, 10 atm
szerintem annyira nem elszállt ár
szíj nélkül is rendelhető -
csƵ
addikt
Ugyanazt az órát skywatches-ról vagy cw-ről érdemesebb megrendelni? Ha nem jön át a vámon, akkor mennyi plusz díjra kell számolni?
-
nyiriisi
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz
7s26c #168955 üzenetére
Ma a wr100-as, koronazáras, oyster tokos, nyomasprobat ott, nyáron tömítés cserélt oramban pancsiztam a Széchenyiben.
Nem volt rossz érzésem, pedig ha elázik...Tavaly nyáron a fortisomban mentem tengerpartra, a fórumtársak még meg is fotosoppolták...
WiZARD is buvarkodik a POC-ban. Mondjuk az nem 100m-es 😂
-
törölt tag
válasz
Szpeti20 #168967 üzenetére
Tegnap este meg is rendeltem
Bár kicsit furcsállom, hogy a citywatches-rol nem jött még csak automata visszajelzés sem.
A regisztrációs vásárlást én sem találtam ( mint már valaki irta a napokban), csak a vendégként PayPal-al verziót.
Mindenesetre a pénztől megszabadított
Kiváncsian várom már...bár sejtem, hogy lesz 1 honap igy is a szállítás...svéd postám másfél hete pihen Mo egyik postai depójában -vámmentes tétel-
-
Veron
addikt
Azon filóztam, hogy a szálcsiszolt-homokfúvott és polírozott állapotok mindegyike elérhető-e bármelyik másikból. Természetesen tok és szíj felületkezelése a téma. Mit gondoltok erről?
Kösz! -
SOAD19
addikt
válasz
C0RVUS #168960 üzenetére
Igazából nekem szerintem túl tömény, az ilyen fajta dobolás, azért nem tetszik. Főleg, ez a része a dobolásnak, ami nekem már sok: [link] Sose fogok szerintem ilyen tempón duplázni, bár annyira nem nagy baj, mert nem ilyen zenét szeretek hallgatni, játszani. Persze, ettől függetlenül jó az, ha az ember gyors.
(#168961) Empsepo
Jól gondoltad.
No, de hagyjuk is abba az off-ot, főleg én, aki passzív tagja vagyok a topiknak.
-
csucsu54
tag
Esetleg valaki a 168945-re,ja és Swiss Made!
-
Rihy
újonc
Sziasztok!
A Seiko GPS Solar órák között mi a különbség az áron kívül?
Azt látom ugyanaz a szerkezet, zafír, vízállóság, stb., viszont árban van eltérés, pár százezer is...Köszi,
-
7s26c
őstag
Nem tudom, én semmilyen órában nem fürdök
-
C0RVUS
tag
válasz
SOAD19 #168957 üzenetére
Na, ha már így összetémáztunk, én is kűdök neked egy "lágyabbat", érzékeltetendő mennyire monoton is ez a műfaj, főleg dobilag: [link]
Ja, és te se vedd hittérítésnek. (attól még az, szó szerint)
Amúgy én se vagyok semmilyen -os, elég sok mindent képes vagyok hallgatni, bár mostanában legszívesebben már a madárcsicsergést. Én is öregszem. -
SOAD19
addikt
válasz
alphaville #168953 üzenetére
Nem tudom mennyire fedi le a valóságot az a leírás, gondoltam, majd Ti jelzitek, ha hülyeséget ír.
(#168954) C0RVUS
Tényleg nem érdemes ízlésen vitatkozni, nem is szoktam, abszolút tiszteletben szoktam tartani másokat. Remélem, nem érződött úgy, hogy lenézem azt a műfajt?!
Ahogy öregszek, egyre lágyabb zenét hallgatok (Palya Bea például) De, ettől függetlenül szeretek zúzdát hallgatni (pl. Tcs-tól ezt, ez még tetszik is tőlük)
-
7s26c
őstag
válasz
alphaville #168953 üzenetére
De hát ki mer pancsizni egy alap Seiko 5-ben? Vagy egy Stein flieger-ben?
-
SOAD19
addikt
válasz
excalibur36 #168950 üzenetére
"-10BAR (100M) fokozottan vízálló
Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának.
Úszni, fürdeni, vízbe ugrálni, csúszdázni, felszíni búvárkodni lehet az órában, de kemény vízisportokhoz (jet-bike, jet-ski, vízisí) nem ajánlott (nem feltétlen vannak menetes koronával, koronazárral ellátva)."
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
Empsepo #168947 üzenetére
Rendben, azért messze vagyok még attól, hogy így nyomjam, sajnos.
(#168949) C0RVUS
Nagyon nem az én műfajom, nem tartom túlzottan zeneinek, nem beszélve a dobolásról. Elég monoton dobolás jellemzi, persze ennek is megvan a szépsége, a gyorsaság. De ez az irányzat nem igazán vonz. Meg hát, a név is kötelez.
[ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
A WR 100 vízállóság mit tesz lehetővé?
értem ez alatt azt, hogy pl. úszhatok, fürödhetek, pancsolhatok benne?
Mi az amit kibír ha vízről van szó? -
Veron
addikt
Vakaki keresett nemrég Rolex homage órát, itt van kvarc Pulsar akciósan.
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #168944 üzenetére
Nem akarok én minden áron órámmal a kezemen dobolni, csak kíváncsi voltam, hogy egy automata, hogy tolerálná azt. Ahogy írtátok nem kifejezetten, de az analóg kvarcok se annyira. Úgyhogy, ha lesz órám, akkor a gyakorlás idejére leveszem majd.
-
csucsu54
tag
Üdv!A hozzá értők véleményét szeretném kérni!Adott a fényképeken látható óra,a feleségem Nagyapja hozta még anno Ausztráliából,sajnos már 25 éve nincs köztünk!Azóta ez az óra a fiókban pihent,nem volt kézen!Elővettem,kicsit megráztam és működik,szépen jár!Nagyon rosszul lehetett fényképezni,a felíratok a következők:Titan,26 Jewels,Automatic,Ingabloc.Mit lehet erről az óráról tudni,már keresgéltem a neten,de nem találtam,lehet rossz helyen kutakodtam,nem vagyok szakértő!Érdemes rendbe hozatni,átnézetni,esetleg az értékéről néhány gondolatot,előre is köszönöm!
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #168941 üzenetére
Nem az én világom a G-Shock-ok, ami a kinézetet illeti. Nekem kicsit bumfurdinak, túl sportosnak hatnak, és a csuklómon (16 cm) se nagyon mutatnának jól szerintem. Ha majd óravásárlásra adom a fejem, akkor elsősorban a dizájn, ill. az összeszerelési minőség lesz a döntő. Működési elv alapján a fényevők tetszenének legjobban, de nem nagyon van olyan Citizen, ami igazán tetszene.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
excalibur36 #168930 üzenetére
Mindkettő szép, én is ilyesmit vennék, de :
Valjoux szerviz árát be kell majd kalkulálni, ha véletlenül meg akarnád sokáig tartani.
B-42 nagyobb tokfül-távval bír, 17-es csuklóról lelóg.
Mindkettő magas óra, könnyebben odaverődik és nem fekszik fel úgy a csuklóra /valószínűleg, nem volt szerencsém még felpróbálni egyet sem/, mint egy 3 mutatós Spacematic tokos Fortis.Mriya : Fliegeren lévő mutató típus nem való rosszabb szeműeknek. Akik közelre rosszul látnak, azoknak egyenes mutató a bejövő.
Berigazek : Igen, a 3 mutatós B-42 gyönyörű, csak nagy a tokfül távolság itt is. Nekem.
Lauda : Monster nekem is késéssel jött, bele kellett piszkálnom. Most letéve siet, kézen éjjel-nappal pontos.
Soad : Doboláshoz G-Shock Casio való, mint Mriyáé. /5600 fényevős rádiós asszem/. - Szép az a Lonzsi a képen, kár, h már a fotón sincs a percmutató az indexen.
Csak a pontosságért nem adnék ki ennyit. Nem győzöm dicsérni a Ronda egykövest a H3 csövekkel, rádiós óráimmal együtt jár.
7s26c : Messze nem Cosc-osak az automatáim, de igyekszem napi használatra alkalmassá piszkálgatni őket.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz
excalibur36 #168938 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
válasz
Tiszteletes #168935 üzenetére
Sikerült megegyeznem az eladóval az első órával kapcsolatban..., mint kiderült topic társ... :-)
Aztán majd meglátjuk milyen élőben...
Nekem a szépségen kívül a szemem miatt fontos a jó olvashatósága az órának...[ Szerkesztve ]
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Szintén az első zenész.... (Nem érek hozzá, csak jobban tetszik. Illetve a fém szíj is mellette szól.)
[ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Úgy látom, hogy az ami az első képen van valamiért klasszikusabbnak tűnik... -
Tulku
veterán
válasz
1.
-
Nekem kb 7 masodpercet kesik naponta, de ugy tudom az is jonak szamit. Szoval minden oke nalad.
A monstert tegnap delutan allitottam be masodperc pontosra a pc-hez, kezzel huztam rajta es nem hordtam csak a szijon pihent, azota -6 sec. Kivancsi leszek hogy muzsikal majd hordas kozben.
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Pár hete történ családi tragédia miatt kénytelen voltam eladni a Fortis órámat...
Most, hogy rendeződtek a dolgok szeretnék venni újra egyet...
van két választottam ,de nem igazán értek hozzájuk (csak tetszenek) ezért kérem a hozzáértő segítségetek, hogy melyiket érdemes megvenni, melyik az "igazi"...Az egyik Fortis Pilot Professional Chronograph 40mm. korona nélkül
Újszerű, 8 hónapja szervizelve (Hantos), doboz, papír. (+Extra Fortis tüskecsat, ami a fotókról lemaradt)
Eta 7750, 100m vízállóság, zafír üveg, Superluminova (ez az újabb verzió, nem a régi tríciumos)A másik Fortis B 42 chrono 635.10.11 (2014.10.09. WDL. vásárlás) 42mm. korona nélkül
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
Tulku #168927 üzenetére
Hmm... Látom, Nálad a praktikusságon van a hangsúly.
(#168928) @mriya@
Akkor mégse vetem el teljesen az automatákat. Bár egy minőségi kidolgozottsággal bíró órával is elégedett lennék, ha emellett a kinézete is bejövős. Mint pl. az előbb említett Longines órák. Gyönyörű, sportosan elegáns, semmi felesleges csicsa.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz
SOAD19 #168924 üzenetére
Nézd...én 50 évesen elmondhatom hogy elég változatos repertoárom volt a múltban...a roller az a vésést, kalapálást is meglepően jól bírta (az a dupla híd azért eléggé korrekt), de a többi eléggé kényes volt ilyen külső behatásokkal szemben....
Most egy Casio edifice van a karomon....szerintem nem is lesz már automatám....
-
SOAD19
addikt
válasz
7s26c #168920 üzenetére
Akkor lehet érdemesebb lenne neki egy kvarcos órát venni. Csak annak ugyebár nincs lelke. Mondjuk én abszolút el tudom képzelni, hogy karcot fogok venni magamnak. Például a nem rég linkelt új kvarc Longines VHP-k bármelyikét szívesen elfogadnám, legalábbis a netes képek alapján.
Hülye kérdés, de automata órát viselve, mennyire ajánlatos dobolni, mennyire számít ez extrém használatnak.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz
alphaville #168913 üzenetére
Arigatou?
-
oba
addikt
Ha a 7S26 (SKX) siet mit érdemes kipróbálni, hogy vissza lassuljon egy picit? 2 nappal ezelőtt állítottam be pontosan, és ez idő alatt össze is szedett +7 másodpercet. Egész nap rajtam van, éjszakára számlappal felfelé pihen az asztalon.
-
WiZARD
addikt
fagyalllo, berigazek: pls privátban, akár kettőtök közt, akár nekem, ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Külpolitika
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - OFF topic
- R.I.P. Aláírások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...