Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz fagyalllo #168861 üzenetére
Huhh, nagyon szépen köszönöm a segítséget, az ember mindig tanul valamit.
Mondjuk azt még nem tudom hogy ezzel a ketyegessel együtt fogok tudni élni vagy nem mert csendes környezetben dolgozom többnyire, az autóban sem hallgatok mindig zenét.
Amúgy mindegy, ajándék volt. Nem értem tényleg hogy a gyártók ezt hogyan gondolják? Annyiból jó ezt tudni hogy mostantól tudom hogy erre is érdemes figyelni
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz fagyalllo #168857 üzenetére
Jól sejted tissot everytime large.
Mondjuk azt nem értem, hogy ezt hogy képzelte el a gyártó, mert csendes környezetben elég idétlen dolog.. meeting vagy repülő... Bár nem tudom hogy mennyire hangos valójában egy ilyen szituációban majd letesztelem...
A másik meg, hogy nem értem, hogy ha vannak rovátkák, meg van egy másodperc mutató, akkor az miért nem a rovátkákon áll meg.
Ettől függetlenül az óra szép és nagyon kedves ajándék és emlék
-
tybsen
addikt
Sziasztok, kaptam ajándékba egy karórát, amin folyton megy a mp mutató. Az előző órámhoz képest (amin csak egy mini mp mutató volt ami folyamatosan ment, tehát nem állt meg) hangosabban ketyeg és ez elég szokatlan (nyilván nem annyira hangos de ha csend van akkor hallani, ellentétben az előző órámmal). Az autóban is hallom ha nem megy zene vagy nincs valami alapzaj, mert nyilván ugye a karomon van. Elég fura őszintén szólva.
Lehet hogy h.lye kérdés de ezen lehet állítani valamit vagy mindegyik óra változó hangossággal ketyeg?
A másik dolog pedig hogy nem mindig a rovátkákon áll meg a mp mutató - van olyan területe a számlapnak ahol pontosan középen érinti, de van ahol két rovátka között áll meg minimális eltéréssel. Most nézegettem több órát meg képeket is és elég soknál ugyanez van, órás szerint ez normális. Ez tényleg ilyen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest