Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bairnfm18
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, van egy Citizen Eco Drive órám pontosan Citizen BJ7070. Sok hét után ma elővettem az üveg vitrinből, és láttam, hogy 2 másodpercesével ugrik a másodpercmutató, ami elvileg azt jelenti, hogy a kondenzátor lemerülőben van, már 8-9 órája folyamatos fénynek van kitéve, de továbbra sem változott a helyzet. Esetleg meg tudja valaki mondani, hogy van esély a feltöltődésre?, vagy tönkre vágtam a kondenzátor elemet, és cseréltetnem kell?, illetve ez mennyi pénzbe fáj kb?
Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni.
-
őstag
válasz gipsztigris #168885 üzenetére
Pontosabban több helyen is van, mert ugyanaz a cég, de Svájcból indult, Ausztráliában is jelen vannak (gondolom ott is gyártanak). A head office meg Hong-Kongban van.
[ Szerkesztve ]
-
C0RVUS
tag
válasz Lami66 #168877 üzenetére
Ja, ja, az számon van tartva, és tán írtad is, hogy nem rossz. Van egyébként egy vebsopja is ezeknek.
-
stork13
aktív tag
válasz C0RVUS #168867 üzenetére
Ha Dimitrijék SE-iből nem jelent meg semmi hasonló a gyáriak közt, akkor nagy valószínűséggel maszek a dolog.
Nem hinném, hogy a meranom lenne a gyár "tesztüzeme" és ami bejön azt átemelik valamilyen formában a gyári kínálatba.
Max export részleg, akár megrendelésre is.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
őstag
válasz gipsztigris #168880 üzenetére
A címkéje már nincs meg, de svájci zászló és swissmade volt rajta.....
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
-
Mercutio_
félisten
válasz gipsztigris #168873 üzenetére
Az orosz krákágyíl ritka, mint a limitált bocmok
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sipi83
aktív tag
válasz bigdady #168869 üzenetére
Talán "rally" tipusú.
Pl. ez hasonló kicsit.
Ha minden képen gyári kell talán Timecenter fórumtárs tud segíteni.Szerk.: most látom, hogy érdekesek a tokfülek.
Rugós stiftek tartják a szíjat?[ Szerkesztve ]
-
titán
-
C0RVUS
tag
válasz stork13 #168865 üzenetére
Na jó, az új szérián nem voltak ilyen mindenféle számok, viszont szuperluminovás. Úgyhogy megy itt a haladás kérem szépen...
Ami számomra illúzióromboló, amit a tag is mond a videóban, hogy valószínűleg a szerkezeten kívül semmi sem készült Oroszországban, és hogy azért írja a számlap, hogy Rosszia - szgyelánó nélkül. Persze erről én nem találtam egzakt infót még sehol - márhogy egyáltalán a meranomos SE-knek is az extra elemei hol is készülnek. (Ennél a fincsiségnél mondjuk fontosnak tartották odaírni, hogy csisztopoli munkáskezek illették.)
Ha ez igaz, akkor főleg azért szomorú, mert én annak szurkolok, hogy ez az egész meranomosdi ne csak Dimitríjék maszek csatája legyen, hanem magát az óragyárat vigye előbbre. És nyilván ez az ő céljuk is, de hát gondolom arrafelé aztán főleg nem eszik olyan forrón a kását...Persze, nem ár/érték bajnok ez az óra, de minél tovább nézegetem annál jobban kéne. Főleg így, hogy már csak spekulánsoktól kaphatnám meg. És ez nem az első különkiadás, amivel így vagyok. Szóval marketingből mindenképpen csillagos ötös.
[ Szerkesztve ]
-
stork13
aktív tag
válasz C0RVUS #168864 üzenetére
Mondjuk egy SRP773 csak 20 dollárral több...
A fórumóra exkluzivitását pont a limitált darabszám adja/adta, olcsóbban.
Hamar elkapkodták a kis mennyiség miatt, de az óra drága.
Dimitrij okosan csinálja, kevés darabot fog kihozni néha és adhatja drágán, elfogy. Azonban ezért a pénzért szvsz nem ár/érték bajnok az óra, mint lejjebb a többi.
Ez most egy hype, amit ügyesen meglovagol.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
C0RVUS
tag
válasz stork13 #168838 üzenetére
Nyilván csak kacagnivalónak linkeltem az íbéjes nepperkedést. Ha valaki azokra ráugrik, az már tényleg elmebeteg. A WUS-ról idéznék egy ezzel kapcsolatban elejtett megállapítást: "This is becoming Rolex' speculation. " .
Viszont nekem csak most állt össze, hogy ennek a szerkezeten kívül semmi köze a standardokhoz meg az SE-khez. Más a plexi geometriája (az első generációsra hajaz), a korona teljesen más megoldást kapott, a lünetta meg racsnis és egyiránybaforgó. És ezek azért nem olyan "újítások", mint az előző évfordulós kiadáson, ahol üvegre cserélték a plexit, oszt sokaknak még hőingadozásra is ripityára tört . Maga a fórumprojekt már vagy két és fél éve indult, és belefutottam párszor, de sok figyelmet nem szenteltem neki, mert aszittem, hogy csak divatozásból kicsit megnövelték az előd méretét, aztán összerántották abból, ami vót. A Meranom oldala se sok mindent árult el, de pl. ebből a videóból talán látszik, hogy miről is van szó: [link] Ezen azért átjön a hivalkodásmentes brutalitás. Nekem így már nem tűnik elszálltnak a meranomos ár, és ha előbb látom, lehet, hogy én is megnyomom a gombot. Számomra egy SKX-et simán ver (de csak mert az valahogy sosem tetszett igazán). Egy teknőc mondjuk már más kérdés...(#168863) 5-ös kezelő: Ez eléggé a sokat emlegetett kenési elégtelenségnek hangzik. Én a standardomat szervíz után simán belőttem +4-5mp-re (na jó, nem simán, marha érzékeny az a kis biztetője).
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Atesz 666 #168853 üzenetére
Nekem tetszik külsőre. Használd egészséggel sokáig.
Corvus : Nekem sem éri meg már a Meranomos áron sem. A 100819-est nyúzom napok óta. Kézen késik fél nap alatt 10 mp-et. Elég durva, de minden más /nem hordott/ pozícióban 0 - +40s között van, szóval nem állítom még sietésre, h kézen jó legyen. A Dzsana szervizen átesett tankos 420-as sokkal pontosabb.
Szóval nem ér annyit a szerkezet, a mutatókat meg majd megoldom - esetleg egy acél lünettát kaphat.
Az ebayes csávó több mint pofátlan.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
tybsen
addikt
válasz fagyalllo #168861 üzenetére
Huhh, nagyon szépen köszönöm a segítséget, az ember mindig tanul valamit.
Mondjuk azt még nem tudom hogy ezzel a ketyegessel együtt fogok tudni élni vagy nem mert csendes környezetben dolgozom többnyire, az autóban sem hallgatok mindig zenét.
Amúgy mindegy, ajándék volt. Nem értem tényleg hogy a gyártók ezt hogyan gondolják? Annyiból jó ezt tudni hogy mostantól tudom hogy erre is érdemes figyelni
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz tybsen #168860 üzenetére
Egyszer kaptam poénból egy hatalmas, rettentő gagyi kínai kvarcot, az annyira hangos volt, hogy kiszedtem belőle az elemet, mert esténként zavart a ketyegése. Vödör; nagy, de vékony falú tok, közepén a pici szerkezet, sok levegő... mint egy endékás vekker.
Általános kvarc jelenség a nem mindig indexekre ütő mutató, ezzel együtt kell élni.[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
tybsen
addikt
válasz fagyalllo #168857 üzenetére
Jól sejted tissot everytime large.
Mondjuk azt nem értem, hogy ezt hogy képzelte el a gyártó, mert csendes környezetben elég idétlen dolog.. meeting vagy repülő... Bár nem tudom hogy mennyire hangos valójában egy ilyen szituációban majd letesztelem...
A másik meg, hogy nem értem, hogy ha vannak rovátkák, meg van egy másodperc mutató, akkor az miért nem a rovátkákon áll meg.
Ettől függetlenül az óra szép és nagyon kedves ajándék és emlék
-
Atesz 666
aktív tag
válasz tybsen #168854 üzenetére
Üdv.
-Nekem az asztalra kitett zsebórám ketyeg picit hangosan,de csak akkor hallom ha arra figyelek.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
tybsen
addikt
Sziasztok, kaptam ajándékba egy karórát, amin folyton megy a mp mutató. Az előző órámhoz képest (amin csak egy mini mp mutató volt ami folyamatosan ment, tehát nem állt meg) hangosabban ketyeg és ez elég szokatlan (nyilván nem annyira hangos de ha csend van akkor hallani, ellentétben az előző órámmal). Az autóban is hallom ha nem megy zene vagy nincs valami alapzaj, mert nyilván ugye a karomon van. Elég fura őszintén szólva.
Lehet hogy h.lye kérdés de ezen lehet állítani valamit vagy mindegyik óra változó hangossággal ketyeg?
A másik dolog pedig hogy nem mindig a rovátkákon áll meg a mp mutató - van olyan területe a számlapnak ahol pontosan középen érinti, de van ahol két rovátka között áll meg minimális eltéréssel. Most nézegettem több órát meg képeket is és elég soknál ugyanez van, órás szerint ez normális. Ez tényleg ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Mercutio_
félisten
válasz WiZARD #168846 üzenetére
Vicc akart lenni....
Egyébként nyilván ott ér bármit is, ahol különböző szögekben tört fények vannak amik kiszűrésével változik a kép.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
stork13
aktív tag
válasz C0RVUS #168830 üzenetére
Kedvelem az oroszokat, de 300 méter ide vagy oda, már a meranomos árért is néznék inkább egy SKX007-et.
Hiába a kinézet, annyit nem ér szerintem.
Vagy egy olcsó kétéltű aztán mehet a moddolás, ennyi pénzből (na jó, kevesebb is elég) egy tök egyedi órát kapsz (ja nem, ilyenem már van )A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
törölt tag
válasz #42007296 #168796 üzenetére
Köszönöm a szavazatokat!
Sejtettem, hogy nagyon megosztó lesz
A monster volt az elsődleges választásom igazábol, de a másik kettő is nagyon megfogott.
Solar-om még nincs, de nagyon tetszik ez a tipus.
A 3. -tol a mérete miatt tartok egy kicsit.
A monster bevonatának kopása miatt nem félek, mert ugysem lenne napi használatba a többi meglévő miatt .Átrágom még ezt, de az biztos hogy a Stein-ről lemondtam
-
C0RVUS
tag
Tegnap írtam valami olyasmit, hogy érdemes lesz megnézni a meranomos NVCh-30 ommázsok árait majd az íbéjen, ha elfogynak. Hát arra nem számítottam, hogy már másnap lesz belőle fönn, de erre az árra sem: [link] Meranomos fotókkal, Görögországból. Nyilvánvalóan még nincs is nála - hozzánk is minimum két hét a posta.
Van egy ződ is, kicsit ócsóbban: [link] Ez már saját fotókkal, gondolom bement érte, mivel Kazanyból küldi. Itt kedvencem a postaköltség: száz dollár. Meranoméktól egy klasszik Amfi hatvanöt postával együtt, ugyanonnan.
Ja, slusszpoén: ugyanez a csávó, ugyanezt az órát meghirdette ennyiért is: [link]
Hátő.. erre már nem tudok mit mondani. -
g0n21
senior tag
válasz berigazek #168823 üzenetére
(En is csak fémmel, de tartalékba van egy phenomenato, hátha egyszer vegre lesz egy órám megint amihez jol all. A datejust hülyén nézne ki Bond NATO-val)
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
7s26c
őstag
válasz alphaville #168816 üzenetére
Eladtál egy ilyet? Nahát...
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
squir
aktív tag
válasz excalibur36 #168804 üzenetére
Azaz pont megfeleznéd az értékét valami utángyártott cuccal. Ebben az órában a régi-mégis új szerkezet, az autentikus kivitel a pláne. Ne tedd tönkre. Inkább add el és vegyél helyette olyat, ami megfelel a kritériumaidnak.
-
WiZARD
addikt
Omega - METAS tesztelési folyamat
(#168815) g0n21 thx
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
g0n21
senior tag
válasz alphaville #168816 üzenetére
Nem eladó a longines?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz berigazek #168806 üzenetére
Nem tudom, hogy amikor ezeket a 16 eur-t közel sem érő szíjakat nézegetitek, nem ugrik be, hogy házon belül van egy Phenomenato, amiből bár nem biztos, hogy veszel 3-4 különböző színt, de az az egy amit veszel, annak a minősége és a tartóssága is ég és föld ezekhez képest? És legalább a magyar gazdaság lenne gyarapítva, nem (csak) a kínai...
Insta és insta2 ---- Facebook --- web
Ezekből lehet csemegézni...
Semmilyen módon nem kötődöm üzletileg a phenomenatohoz..
-
Mercutio_
félisten
válasz fagyalllo #168808 üzenetére
És ezek az Orient Chronok
berigazek: Ezekben mi a csemege?
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz hornoti #168794 üzenetére
Egy ilyet rendeltem hozzá. Felső sor, balról a második, barna, fekete gyűrűkkel.
De lesz még majd hozzá később egy James Bond nato. A perlonon még gondolkodom. Egy mesh vagy hasonló stílusú fém szíjon is.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
berigazek
őstag
Csemegézzetek
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest