Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Swiss Military by Chrono és a Swiss Military By Hanowa között?
A Swiss made mindkettőre fel van írva, de minőségben melyik milyen? -
nagyúr
válasz berigazek #163294 üzenetére
A Basilika a Slava hajtóművét használja, amit kiegészítettek egy önfelhúzó kiegészítéssel.
Remek a duplaházas hajtómű, szép nyomatékosan dolgozik és mivel nekem van egy ilyenem, állítom: ez bizony jó!
Egyik ismerősöm most rendelt, pont ilyent a férjének, neki nagyon tetszik.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
WiZARD
addikt
válasz KelemenUhr #163245 üzenetére
Igen, kerámia a szíj is...
"To give you an idea of how complex this case and bracelet are, it takes roughly six hours to machine, polish, hand-finish, and assemble a steel bracelet for an RO – the ceramic bracelet? Thirty hours. For the exact same procedure!"
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
terra052
őstag
válasz gipsztigris #163258 üzenetére
Ennyi az ára, na. Nekem innen jött, három munkanap, DHL. Doboz, papírok, egy rakás nyomtatott visszaküldhető regisztrációs lap, miegymás.
De új, és ha ennyi a FB csoportban is a használt, akkor miért ne újat innen, ebayről vagy kinek hol esik jól.werkmania.hu
-
csabulaxi
senior tag
válasz Nemo04 #163259 üzenetére
tavasszal a jófogáson árultak egy ilyet hónapokig, a végén már 85-ért volt
volt egysárga számlapos is, azon meg túlagyaltam és már nem volt meg."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
squir
aktív tag
válasz Sungoo #163270 üzenetére
Szintén jelen!
Azért kerül az a quartz Citizen annyiba, mert egy Breitling Superquartz, vagy GS 9F szintű szerkezet van benne. Tudás, kivitel ár.😊 A másik kettő sem olcsó. (pl egy Vacheron Overseas quartz is 3000 EUR körül van használtan és csak az óra...)
Milu87: Gratula a 7a38 chrono-hoz!!! Megkérdezhetem hol sikerült beszerezni? Ez a PVD-s az egyik legritkább kivitel!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hol tudnék venni fém szíjhoz (ablakos) 18-as csak szíj csatlakozó rugós tengelyt? Már ha jól írom, nem tudom mi a neve (pin?)
Illetve sportos gumi? szíjat is keresek 18/22-est van erre valami oldal amit ajánlanátok ahol ilyen méreteket lehet választani?[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Még sose volt autómatám, és az a kérdésem, hogy jól szűrtem le a topikból, hogy hogyan kell "használni" egy ilyet?
Megveszem (akár használtan), hordom, nézegetem, h havonta mennyit késik vagy siet, és ha a gyári adatoknál nagyobb akkor elviszem szervízbe beállítattni?
Ezen kívül 5 évente ajánlott szétszedetni, olajoztatni?Ezek milyen költségek szoktak lenni? (garin túli beállítás, olajoztatás)
Nagy eltérések lehetnek a szervizelés árában márkától függően? (Max 250k-s óra, pl seiko, orient, steinhart, hamilton, stb) -
sipi83
aktív tag
válasz gipsztigris #163258 üzenetére
Köszi, e-bay eszembe sem jutott.
Leütöttem... -
Spet
addikt
válasz KelemenUhr #163245 üzenetére
Ebay-n elofordulnak ~250-450$+posta aron nehanapjan.
Vagy lehet fagyallo-nak van egy elado a farzsebeben
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
gipsztigris
addikt
válasz sipi83 #163253 üzenetére
Pontos megbízható bolt, de!
Drága a postaköltség (majdnem 40 dollár) és 100%, hogy ÁFÁ-t és vámkezelési díjat 2500Ft kell fizetni utána.
Így összességében 52-53 ezer forintba fog megállni. Ennyiért meg a facebook csoportban is szokott lenni eladó recraft.Ez is az USA-ból jön, de harminccal (USD) olcsóbb.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
Milu87
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam ellenállni egy Seiko 7A38-7290-nek tegnap, így megvettem
Nagyon tetszik a design, picit kicsi 38mm,amit meg tudok szokni.
Azonban egy gondom van, nincs hozzá szíj , gyári szinte beszerezhetetlen, igy megpróbáltam egy itthon levő 18mm Hirsch szíjat ráaplikálni,de sajnos nem fér el
Van valami ötletetek milyen szíj lenne jó rá,ami jól is néz ki? Próbálkozzak NATO vonalon,vagy van olyan bőr ami befér? Fotón remélem látszik amire gondolok.
PS.: gondolom a PVD nem orvosolható[ Szerkesztve ]
-
7s26c
őstag
Hurrá!
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
MrSealRD
veterán
válasz 7s26c #163247 üzenetére
Érezhetően gyorsabb most a PH. Igaz még alig ezren vannak online csak.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
7s26c
őstag
No, mindenki megvan?
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz excalibur36 #163193 üzenetére
Ez így tényleg nagyon nem az igazi, allergiás vagyok erre. A háromszög nem is világít? Én a helyedben megpróbálnék felhajtani egy kerámiát pöttyel, talán nem lehetetlen. Pl. fészbukkos' használtórás csoportban rákérdeznék, ha az nem nyert, írnék egy mailt Günternek, hátha porosodik még nekik néhány a fiók alján...
WiZARD: Ez a kerámia szíj+tok? Kíváncsi vagyok, milyen lehet élőben, még kerámiatokot sem láttam soha.
Rhcspsz01, Spet: Eeez nagyon bejön, főleg a kék. Szóljatok, ha találtok véletlenül forrást.
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Spet
addikt
válasz #42007296 #163240 üzenetére
Szamlapon a titok nyitja De linkkkkkkelek mobillllrol joooool (csak, hogy szivjak vert)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Sungoo
addikt
válasz excalibur36 #163226 üzenetére
Így már értem.
-
Grass
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék az alábbi óra beárazásához.
Renault sport F1 limited edition férfi karóra díszdobozban.
Rozsdamentes acél, nem karcos még ha a képeken kicsit annak is tűnik.
Jelenleg nem jár mert lemerült az elem.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
nagyúr
Meggyőztetek,az acél változat lesz.
-
WiZARD
addikt
válasz berigazek #163227 üzenetére
Nyilvan marka es modell fuggo. Citizenekrol TimeCenter tud nyilatkozni.
En csak az altalanositasra valaszoltam, hogy a titan azert nem feltetlen rossz. (Tavaly amikor a titan POC-t akartam venni, akkor arrol probaltam minel tobb infot osszeszedni)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
berigazek
őstag
válasz WiZARD #163196 üzenetére
Igazat kell adnom neked abban az 1 dologban,hogy....
A mai nap,pár éve kezdték használni a titán ötvözeteket,DE azt oda is írják a leírásba,hogy ,, Titánium ötvözet".Ahol nincs benne a leírásban és csak annyi áll,hogy Titánium az akkor csak puha titánium,amit régebben használtak.
Íme...órás boltban voltam és tényleg az új Citizenek már az új ötvözettel vannak gyártva,de ne gondolja senki,hogy ezek sértetlenek.... De CSAK a külső felület nem az egész tömör anyag AZ.[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Sungoo
addikt
válasz excalibur36 #163209 üzenetére
Teljesen elvagyok az alu lünettával. Szerintem Te is ráérsz ezen agyalni, ha esetleg megsérülne. Ha megsérül...
-
Aladdin
aktív tag
válasz WiZARD #163201 üzenetére
Az elozo Aerospacem Grade 2-es volt, nagyon karcolodott, mondjuk konnyu volt rendbe hozni, de egy-ket nap es megint latszott rajta. Az Evo az mar grade 5-os, sokkal kemenyebb, alig karcolodik.
Multkor nalam volt egy kollegam ezer eves titan Casioja, kipucoltam, rendbe raktam, alig volt rajta karc, igaz nem szalhuzott volt. -
terra052
őstag
Segítség.
Casio nato adapter 18-22 mm-es kellene, van rá valakinek ötlete?
Kezdődthet úgy a neve hogy "Cheapest..." , nem sokat hordom, de nyakunkon a nyárwerkmania.hu
-
Sungoo
addikt
Lehetőleg ne így csináld, mint ez az állat!
-
törölt tag
Ha neked jobban tetszik a pöttyös, alu lünetta (a bejegyzésből ez jön le), akkor cseréld le nyugodtan.
15 euro a Steinharttól: [link]
Ha vigyázol az órára, akkor mindegy, hogy alu vagy kerámia a lünetta.
-
WiZARD
addikt
válasz squir #163197 üzenetére
Regi titan smp Omega puha, grade3 volt talan, latszik is rajtuk...
A masodik generacios PO-bol a titan verziok minden beszamolo szerint nagyon jol birjak, sokak szerint jobban mint acel, grade 5 titan. Igaz, meg nincsenek 15-20 evesek, de az elso darabok mar kozelitenek lassan a 10hez.Rakeresve elso talalatok alapjan a Breitling grade2 titant hasznal, ami valoban tiszta titan, es nem otvozet.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest