Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz Aladdin #225664 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
tabletta
tag
válasz Aladdin #165049 üzenetére
Erről van szó. Nem akarom szervizekre hordani, esetleg forgatóban tárolni. Ennek az árát viszont a kvarc mivoltához képest, egy kicsit sokallom. Kíváncsi lennék azok véleményére, akiknek van/volt ilyen.
Skimaster: tisztában vagyok vele, hogy aki 300+-t ad egy kvarcért, az nem biztos, hogy normális, de mint mondottam volt, a külső, ami megfogott. Több hónapja nem múlik a szerelem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
g0n21
senior tag
válasz Aladdin #157121 üzenetére
Annyira gondoltam, elírtam, és nem volt korrektor. De 40 évre jó lesz az a szám...
Ha ettől a tizedes vesszőtől eltekintünk, a kérdés még fennáll.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
von toth
tag
válasz Aladdin #152417 üzenetére
Messziről a Lenovo is Iphone-nak néz ki, csak mások a műszaki megoldásai. A Tisell is Subnak néz ki. csak nem abból az anyagból van és semmiben nem hasonlít a szerkezete.
Egyébként a minap néztem, hogy a Smith and Wesson egyik modell tökre Sigsauer p320, de nem az.
Szóval ilyen világ a gyártósdi.
-
fagyalllo
őstag
válasz Aladdin #152417 üzenetére
Ezért is nincs Davosa meg Steinhart és egyébb európai, amerikai, majd csak később. A Tisell tokja jó eséllyel valamelyik minőségibb hamisítónál készül.
Aske: A Seagull nem rossz, a Miyota kifejezetten jó werk, főleg az olcsóbb Parnisoknál a minőségbiztosítás kb. ismeretlen fogalom.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Aladdin #145951 üzenetére
Jól érezted. Persze mások a prioritásaink, mint ahogy azt te is írtad. Nem tudom, mit vártál egy mechanikus órától, de az a 3-4 mp plusz igen jónak számít ebben a kategóriában, hozza a COSC-ot, nem is értem, miért írod, hogy megbukott. Egyébként meg lehet szabályoztatni, bár én biztos nem szívesen nyittatnék ki egy gyári pecsétes, garanciás órát. Az én Omegám nagyon pontos volt, mégis eladtam, mert nem passzolt a csuklómra és nem volt túl kényelmes viselet. De én szebbet vettem helyette, nem csúnyábbat. De nehogy megsértődj, az én véleményem is csak egy a sok közül, ha neked ez tetszik és ezzel vagy boldog, akkor viseld egészséggel!
-
g0n21
senior tag
válasz Aladdin #124612 üzenetére
Ne a szélső értékeket nézd... Nekem 340-Ben van eddig a chronometer. Nem kell egymilliót költeni ra. Sokáig napi +0,5 sec, másfél hónapja 1-1,2sec/nap omega cal.1120.
Kiváncsi vagyok, hogy Resool vagy MR.deluxe, vagy Misi1979 rolexe milyen eltéréssel szuperál.
De áruld el nekem, hogy mi is ez a szituáció, amikor nem fér bele?Ricsi:
Watchmaker.
Par hsz-szel korábban tegnap ejjel írtam...[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
-
fagyalllo
őstag
válasz Aladdin #111006 üzenetére
Baszki, ez nagyon! Mikor kezdenek végre a japánok az SBPG001 után újra minőségi retró kvarcokat csinálni?!
5-ös kezelő: Készítheti is a papírokat, állítólag most már feltétlenül mellékelni kell a kitöltött nyilatkozatot is
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
RCTiv
tag
válasz Aladdin #91921 üzenetére
nekem az omega annyira "elkoptatta" a narancssárga lünettát, hogy egyszerűen nem tudom értelmezni más gyártótól ezt a színt de ha már választanom kellene akkor a certinát venném mert az vagány. a cw kismutatója borzalmas szerintem, persze ez utóbbi csak az én ízlésem, nem feltétlenül követendő
-
condy
senior tag
válasz Aladdin #88395 üzenetére
Ezen a katalógus rendelésen eddig nem igazán törtem a fejem, de Tomi jóvoltaból a Tag mellé kaptam egy igen igényes katalógust, és azt lapozgatva igen-igen elgondolkodtam. Lehet rendelek én is párat.
Hy: Nem is figyeltem.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest