Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-17 09:07:23

LOGOUT.hu

Subaru topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12629) deathtania


deathtania
senior tag

Sziasztok!

A család bővülése miatt gondolkozunk, hogy a mostani Volvo S60 autónkat lecserélnénk valami sokkal családbarátabb történetre. Eddig 2010 körüli 5 ajtós Toyota RAV4-ben gondolkoztam, de már jó ideje látok itt, a 7. kerületben egy RED-XXX rendszámú Subarut az ablakom alatt, és a régi szerelem (az álmaim autója egy WRX STi) feléledt bennem, és elgondolkoztam, hogy esetleg egy Forester vagy Outback vonalon elindulnék körbenézni, mert ezek is tetszenek alapvetően, ezért gondoltam, hogy próbálnék némi kis információt szerezni, hogy melyiket érdemes venni, miket érdemes nézni, stb.
Az igények:
- mivel sokat autózunk, főleg hosszú távokat, ezért mindenképp dízelben gondolkozom,
- kizárólag automata váltós jöhet szóba,
- mivel megyünk néha terepre fotózni is, ezért gondolkoztam a Forester-Outback vonalon, mert ahogy néztem, az talán bírja még ezt a felhasználást is.

Ami kérdéseim felmerültek így kezdésnek a topik összefoglaló megnézése után:

1. Mennyire megbízhatók a dízel Subaruk?
Régen nagyon sok rosszat olvastam róluk, és hogy "csak" benzinest szabad venni, a boxer dízel kuka?
2. Mennyire megbízható az automata váltó ezekben az autókban? Milyen gyártmányú automata váltó van bennük? Mennyit bírnak, illetve ha gond van velük, van rá szervíz, van ilyen jellegű tapasztalat?
3. A szervíz mennyire húzós? Van hozzájuk azért alkatrész?
A Volvo az néha embertelenül drága, azért nem is szeretnék azon a vonalon maradni, mert pl. egy 150 ezer forintos féltengely cserétől majdnem kihullott a hajam, miközben egy Toyotánál ez harmadából, negyedéből megáll.
4. Álmodhatok-e ilyen extrákról, mint napfénytető, ülésfűtés, tempomat, esetleg parkolássegítő rendszer, esetleg tolató kamera, bt kihangosító, Apple Carplay?
5. Van esetleg olyan kereskedés, ahol érdemes körbenézni, vagy olyan kereskedő, aki külföldről hoz be az igényeknek megfelelő autót, ha úgy van?
6. A Forester és az Outback mennyire bírja a terepet? Ajánlott ezekkel oda mászkálni?

Köszönöm a válaszaitokat előre is! :R

www.brczart.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.