- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
őstag
Én egy V1 és oled mellé vettem most legutóbbi akcióban a legkisebb verziót. Mérettel nincs gondom, bár nekem lapát kezeim vannak és oledet is sokszor skull&co neogrippel használom. Én azért vettem főleg mert nagyon bejön a handheld gaming és miután pár olyan címet switchre is behúztam ami egyébként megvan steamen, arra jutottam inkáb gêpet veszek játék helyett. Én főleg kisebb játékokkal játszom egyelőre, itt jól működik az altatás, de ha tehetem inkább teljesen kikapcsolom. Meg persze kell egy kis technikai ismeret is ha nem csak steames játékokkal akar játszani valaki. De nem különösebben bonyolult ha nem full analfabéta az ember ilyen téren, tele van a net is leírásokkal mit hogy. Én most diablo 4et, meg kisebb epic címeket is tolok , meg kis emulátorozás megy még a steames játékokon kívül. Akinek van egy nagyobb steam fiókja annak szerintem érdemes beruházni, nekem is ez volt a döntő, hogy így talán rövidülni fog a backlog a 2500+os fiókomból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2