- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
Topikgazda
Szerintem ebből a szempontból nem "fair" laptophoz hasonlítani, jóval kisebb, jóval zsúfoltabb a belseje. Telefonhoz képest viszont nem gondolom, hogy nehezebb cserélni.
1080p kijelző: nyilván a magasabb felbontású panelt lejjebb lehet venni kisebb felbontása, ahol nem fog annyira feltűnni, hogy nem natív felbontáson fut, hiszen kicsi a kijelzőméret. Igazából szerintem nem rossz ötlet, indie / 2d játékok jobban fognak kinézni, viszont hogyha csak az érdekli az embert, akkor nem a legjobb ötlet sok extra pénzt fizetni magasabb felbontású kijelzőért.
Meglátjuk, okosabbak leszünk, ha lesz árcédula. Szkeptikus vagyok affelől, hogy ASUS veszteségesen akarná eladni az Allyt, viszont ha nem veszteségesen adja el, akkor szerintem nem lesz piaca, mint ahogy a gaming tabletének sincsen nagy piaca.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- Dell Latitude 5430 / Intel core i5-12generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cucuska2