Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz egyedülülő #166 üzenetére
Azért a skyrim 800p ben nem egy megterhelő feladat szerintem Én a Crysis 3 és a Cyberpunk benchmarkokat várom!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz egyedülülő #186 üzenetére
Az elég meleg!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
zkxdn
őstag
ezt hol olvastad?
-
Peat;)
veterán
Szerintem ilyeneket offba kéne berakni nehogy valaki készpénznek vegye. Az erő is kérdőjeles, de az üzemidő egyértelműen lebuktatja őket hogy kamu.
-
egyedülülő
őstag
válasz egyedülülő #199 üzenetére
Amúgy meg nem szeretem, hogy rögtön rá van vágva mindenre, hogy kamu csípőből.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
pethYeti
addikt
válasz egyedülülő #345 üzenetére
Nekem teszteket nézve elég nagy csalódás.
Én szerintem visszavonom, bár mivel after q2 kivárok.
De ez, hogy szakkörözni kell dolgokkal, na ezt nem, ezt nem vagyok hajlandó lenyelni.
-
Zsoccc
senior tag
válasz egyedülülő #362 üzenetére
Nem biztos, hogy olyan messze van. A q1 március végéig lemegy, utána pedig már jönnek a q2-es előrendelések.
”A Steam Deck áruházi oldalán az 1. negyedévi foglalási ablakban lévő minden ember március végéig meg fogja kapni a megrendelési e-mailjét. (Az 1. negyedév a januártól március végéig tartó időszak.)
Az első adag e-mail már ma ki lett küldve.
A következő adag e-mail március 7-én, hétfőn lesz kiküldve. (Úgy tűnik, a logisztika jobban működik, ha nem próbálunk a hétvégén szállítani.)
A foglalási sorrendnek megfelelően, március végéig heti rendszerességgel (március 14-én, 21-én, 28-án) folytatjuk az e-mailek kiküldését az 1. negyedévi foglalással rendelkezőknek.
Áprilisban hasonló módon kezdünk majd végigmenni a 2. negyedévi soron.”[ Szerkesztve ]
-
Zsoccc
senior tag
válasz egyedülülő #407 üzenetére
A Horizon Zero Dawn akár még ultra beállításokkal is elfut, bár azzal azért be tud esni 30 fps alá. Én továbbra is nagyon megvagyok vele elégedve.
tomba: elvileg a mai napon is mennek ki q1 előrendelőknek emailek. -
vakablak93
őstag
válasz egyedülülő #420 üzenetére
Mire elavul meg is kapjuk, hogy "ilyen volt a Steam Deck"
-
vakablak93
őstag
-
Gerzsi
tag
válasz egyedülülő #426 üzenetére
2021. Augusztus 9. -> After Q3
-
conexke
tag
válasz egyedülülő #426 üzenetére
en 10 percel a meg jeleneskor rendeltem elö juli 16án és még email se jött de még szerencsére "Rendelésed várható elérhetősége: 2022 2. negyedéve " ezt irja ki
ahoz kepest hogy erkezesi sorrendben jonne az email -
abydos
aktív tag
válasz egyedülülő #473 üzenetére
Ha Q3-ra megkapod, nem is kell akkor olyan sokat várnod. Nekünk a rendeléstől számított 5 hónapot ígértek először, majd bejelentették, hogy bocsi, még több, mint egy negyed évet csúszik, szóval ne gondolkozz rajta, rendeld meg (vagy tartsd meg a rendelésed) és ha akkor már nem kell, akkor majd lemondod.
[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
őstag
válasz egyedülülő #473 üzenetére
De addigra talán egy kevésbé beta verziót kapsz szoftveresen.
Én totál nem picsogásból mondom, mert mindenből beta van fent (win, miui), nagy a tűréshatárom, de azért vannak update-ről update-re anomáliák.
Pl. most egy csomó játék csak desktop módban indul el, ami előtte ment gaming módban is
Az akksi sztem sokaknak csalódás lesz, mivel nálam inkább lakáson belüli dögléshez kell, így nem prioritás, de aki 7-8 óra AAA címekre tippelt, annak gond lesz.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
abydos
aktív tag
válasz egyedülülő #475 üzenetére
Uh, az már más tészta
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cegléd és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tippmix
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest