Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
Megosztanám veletek a Steam Deck tesztem. Most került csak ki, de azért egy hete már megírtam, azóta pár szoftveres problémát javítottak.
-
abydos
aktív tag
Nos, mint észrevettem a B gombom egy hajszálnyit kisebb a kelleténél és hajlamos beragadni. Nem vészes, de hajlamos rá, ha lentről felfele nyomjuk meg..
Írtam az ügyfélszolgálatnak, akik azonnal küldték is a PDF-et, hogy előrefizetett csomagként küldjem vissza, de hiába könyörgök más megoldásért (az amazonnál úgy csinálják, hogy lefoglalják a pénzt a kártyádon, de már küldik is az újat és egy hónapod van visszaküldeni a régit, hogy levegyék a foglalást), nem reagálnak rá.
Még nem vagyok hajlandó visszaküldeni és várni egy hónapot, hogy jöjjön másik, szóval megírtam nekik, hogy erről szó se lehet, majd maximum fél év múlva...
-
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007
üzenetére
A billentyűzet általában azért nem jön elő, mert elbújik valahol. Ilyenkor tapizd meg a Steam ikonját a tálcán és van rá esély, hogy előbukkanjon a billentyűzet. Nem mindig, de sokszor segít.
-
abydos
aktív tag
Tegnap megérkezett, csak nagyon belemerültem. Van sok-sok bütykölés vele, ha kicsit is másra akarod használni, mint a 100% kompatibilis játéklista, de megoldható a legtöbb dolog.
Amire nagyon kíváncsi voltam, az a Pokémon Legends: Arceus és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Nem fit tökéletesen, de elégedett vagyok vele. -
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Vannak akkor gondok, bár nem érzem úgy, hogy ma ez már megjönne, de reménykedni lehet.
-
abydos
aktív tag
Felhívtam a GLS-t, hogy kb mikorra várható. Az ügyintéző szerint a feladó nem adta át a csomagot még, így a feladóra kell várni.
Valahogy nem az ügyintézőnek hiszek, mert akkor itt ez mit követne?
Szóval nem lettem beljebb, sőt, már azt se tudom, megvan-e még a csomagom, pedig nagyon-nagyon várom már.....
-
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Azt vágjátok, hogy egyikőtök sem nyugtatott meg

-
abydos
aktív tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Uh, az már más tészta

-
abydos
aktív tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ha Q3-ra megkapod, nem is kell akkor olyan sokat várnod. Nekünk a rendeléstől számított 5 hónapot ígértek először, majd bejelentették, hogy bocsi, még több, mint egy negyed évet csúszik, szóval ne gondolkozz rajta, rendeld meg (vagy tartsd meg a rendelésed) és ha akkor már nem kell, akkor majd lemondod.
-
abydos
aktív tag
Végre feladták a 64 Gigás csomagom, hétfőn kaptam a mailt, hogy megvehetem, remélem még a héten a kezemben tarthatom.
A rendelésem amúgy 2021. júl. 16., 21:21 volt, rohadtul be volt halva a Steam, szóval csak itt görcsöltem a gép előtt, hogy végre működjön a rendelés leadása, így kerültem be a 3. körbe.
A különböző online kalkulátorok szerint amúgy a jövő héten vagy az utána való héten kellett volna, hogy mailt kapjak, szóval a kalkulátort figyelve, lehetséges, hogy egy-két héttel akár korábban is jöhet, de ez gondolom csak jóslás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2