Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
Megosztanám veletek a Steam Deck tesztem. Most került csak ki, de azért egy hete már megírtam, azóta pár szoftveres problémát javítottak.
-
abydos
aktív tag
Nos, mint észrevettem a B gombom egy hajszálnyit kisebb a kelleténél és hajlamos beragadni. Nem vészes, de hajlamos rá, ha lentről felfele nyomjuk meg..
Írtam az ügyfélszolgálatnak, akik azonnal küldték is a PDF-et, hogy előrefizetett csomagként küldjem vissza, de hiába könyörgök más megoldásért (az amazonnál úgy csinálják, hogy lefoglalják a pénzt a kártyádon, de már küldik is az újat és egy hónapod van visszaküldeni a régit, hogy levegyék a foglalást), nem reagálnak rá.
Még nem vagyok hajlandó visszaküldeni és várni egy hónapot, hogy jöjjön másik, szóval megírtam nekik, hogy erről szó se lehet, majd maximum fél év múlva...
-
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007
üzenetére
A billentyűzet általában azért nem jön elő, mert elbújik valahol. Ilyenkor tapizd meg a Steam ikonját a tálcán és van rá esély, hogy előbukkanjon a billentyűzet. Nem mindig, de sokszor segít.
-
abydos
aktív tag
Tegnap megérkezett, csak nagyon belemerültem. Van sok-sok bütykölés vele, ha kicsit is másra akarod használni, mint a 100% kompatibilis játéklista, de megoldható a legtöbb dolog.
Amire nagyon kíváncsi voltam, az a Pokémon Legends: Arceus és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Nem fit tökéletesen, de elégedett vagyok vele. -
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Vannak akkor gondok, bár nem érzem úgy, hogy ma ez már megjönne, de reménykedni lehet.
-
abydos
aktív tag
Felhívtam a GLS-t, hogy kb mikorra várható. Az ügyintéző szerint a feladó nem adta át a csomagot még, így a feladóra kell várni.
Valahogy nem az ügyintézőnek hiszek, mert akkor itt ez mit követne?
Szóval nem lettem beljebb, sőt, már azt se tudom, megvan-e még a csomagom, pedig nagyon-nagyon várom már.....
-
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Azt vágjátok, hogy egyikőtök sem nyugtatott meg

-
abydos
aktív tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Uh, az már más tészta

-
abydos
aktív tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ha Q3-ra megkapod, nem is kell akkor olyan sokat várnod. Nekünk a rendeléstől számított 5 hónapot ígértek először, majd bejelentették, hogy bocsi, még több, mint egy negyed évet csúszik, szóval ne gondolkozz rajta, rendeld meg (vagy tartsd meg a rendelésed) és ha akkor már nem kell, akkor majd lemondod.
-
abydos
aktív tag
Végre feladták a 64 Gigás csomagom, hétfőn kaptam a mailt, hogy megvehetem, remélem még a héten a kezemben tarthatom.
A rendelésem amúgy 2021. júl. 16., 21:21 volt, rohadtul be volt halva a Steam, szóval csak itt görcsöltem a gép előtt, hogy végre működjön a rendelés leadása, így kerültem be a 3. körbe.
A különböző online kalkulátorok szerint amúgy a jövő héten vagy az utána való héten kellett volna, hogy mailt kapjak, szóval a kalkulátort figyelve, lehetséges, hogy egy-két héttel akár korábban is jöhet, de ez gondolom csak jóslás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) Ryzen 7 6800HS / RTX 3060 / 40 GB RAM / 1 TB SSD / QHD 165 Hz
- Apple Macbook Pro 14 M4 Pro eladó! 24/512GB 12C/16C, 100%/83Ciklus Apple Care+ 2027.03.10-ig
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2