- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
Nos, mint észrevettem a B gombom egy hajszálnyit kisebb a kelleténél és hajlamos beragadni. Nem vészes, de hajlamos rá, ha lentről felfele nyomjuk meg..
Írtam az ügyfélszolgálatnak, akik azonnal küldték is a PDF-et, hogy előrefizetett csomagként küldjem vissza, de hiába könyörgök más megoldásért (az amazonnál úgy csinálják, hogy lefoglalják a pénzt a kártyádon, de már küldik is az újat és egy hónapod van visszaküldeni a régit, hogy levegyék a foglalást), nem reagálnak rá.
Még nem vagyok hajlandó visszaküldeni és várni egy hónapot, hogy jöjjön másik, szóval megírtam nekik, hogy erről szó se lehet, majd maximum fél év múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cucuska2