- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Ma beüzemeltem rajta az SSHFS-t. Így, mint hálózati meghajtó elérhető a ketyere. Ezt vettem hozzá alapul: [link]
Így felmásoltam hozzá pár WiiU-s játékot, hogy megnézzem hogyan emulálja. Nem lepődtem meg, mivel láttam PS3-at is viszi a gép, de annál jobban örültem, hogy milyen jól megy. Kissé macerás beállítani billentyűzet, egér nélkül. Gyakorlatilag letöltöd a CEMU-t, kibontod valahova, azt felveszed mint nem steames játék, beállítod neki a kompatibilitás módot. Még Desktop módban elindítod, beállítod az XInput-ot vezérlőt és kész is.
Brutális ez a gép. Cyberpunk 30+ fps natívan kézben. Jojózik a szemem. Persze hozzá mond egy másfél órás üzemidőt is
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.Egy hibát vettem észre Desktop módban. A virtuális billentyűzetet a steam+x combóval lehet előhozni. Nos, ez van amikor nem sikerül. Ez Chromeba a CEMU letöltését igazi kihívássá tette. Utána meg a Steam kliens nem volt hajlandó elindulni. Visszalépve a game módba, crashelt az egész egy szépet és újra töltött. Utána meg visszalépve Desktopba ment minden ismét. Az a két D pados billentyűzet elég intuitív. Elég gyorsan lehet rajta gépelni, de nem ez lesz a fő discord trollkodos platform. Funkcionális, de nem kényelmes. Azért T9-re ráver fényéveket így is

Röviden hozza a gép az elvártakat és tényleg hihetetlen, hogy ennyi erő kézbe elfér. Ja és 5 percnél tovább üzemelve :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Robotporszívók
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.
Cucuska2